Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви! Тъкмо се зарадвах за Водната палата, пък , ако са само дивани...
 Clo, много ще съм благодарна за помощ, че шофьорът няма да е от Пловдив.

160 ul. "Komatevsko Shose"
https://maps.app.goo.gl/5bgWgffob5r49HaUA

Реално адресът е Кукленско шосе 67 Г

Отзад продават дунапрен, коментирано е многократно в темата. От там купихме на децата матраци Нани, а за нас ни направиха поръчка от три слоя дунапрен, най-горния е 10 см мемори пяна, а под него два слоя с различна твърдост.

# 676
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря ви! Тъкмо се зарадвах за Водната палата, пък , ако са само дивани...
 Clo, много ще съм благодарна за помощ, че шофьорът няма да е от Пловдив.

160 ul. "Komatevsko Shose"
https://maps.app.goo.gl/5bgWgffob5r49HaUA

Реално адресът е Кукленско шосе 67 Г

Отзад продават дунапрен, коментирано е многократно в темата. От там купихме на децата матраци Нани, а за нас ни направиха поръчка от три слоя дунапрен, най-горния е 10 см мемори пяна, а под него два слоя с различна твърдост.
И ние сме с такъв поръчан, много сме доволни и излезе някакви смешни пари. 400 лв с калъф бамбук, 16 см дунапрен най-висока твърдост и 4 см мемори. Нестандартен размер е - 160/210. Ползваме вече 6-7 години, не е мръднал.

# 677
  • Пловдив
Супер много матраци има в магазина на ТЕД на 6-ти септември, той е там от много години. Имаше и други марки, не само на ТЕД.
Ние взехме ортопедичния на Тед и направо се родихме, на по- удобен матрак не бях спала.

# 678
  • под тепетата
Този, който е срещу Билата ли, Lore.lay?
Скрит текст:
Гледам ( по изискванията на майка ми) - двулицев, с калъф. Можеш ли да ми кажеш точния ви модел?
   Този ли е? https://ted.bg/ortho-products/favourite-nova

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 09:24 от bilqna_69

# 679
+1 за магазина на Тед. Хлапето полежа на няколко матрака и след половин час си тръгнахме с покупката. Аз съм фен на пружинените - взехме покет модел. Имаше различна твърдост и прочее дребни детайли, но според мен най-добре е човек да полегне и пробва. Модел не помня. Имаше и хубави намаления на различни типове/модели, та ако човек гони и бюджет, може да направи попадение...

# 680
Здравейте
Бихте ли ме насочили към добър телевизионен техник?
Благодаря много!

+359 88 844 2328

Ползвали сме го два пъти, много сме доволни.

# 681
  • Пловдив
Този, който е срещу Билата ли, Lore.lay?
Скрит текст:
Гледам ( по изискванията на майка ми) - двулицев, с калъф. Можеш ли да ми кажеш точния ви модел?
   Този ли е? https://ted.bg/ortho-products/favourite-nova

Да, срещу Билата.
Мисля, че точно това е матрака, ние сме с размер 160/200 и по цената се ориентирам, че беше това матрака. Също така беше единствения сертифициран ортопедичен матрак, който предлагат. На втория етаж е мострата.
Доста е твърд, ние такъв търсихме.
Както писаха и по- горе има мостри, идете и легнете, за да прецените дали ви допада 👌😊

# 682
  • под тепетата
Благодаря! Набелязах местата и моделите, за да сме по-организирани, че лесно се уморява майка ми, а и краката са проблемни.

# 683
Здравейте
Бихте ли ме насочили към добър телевизионен техник?
Благодаря много!

+359 88 844 2328

Ползвали сме го два пъти, много сме доволни.

Благодаря!
Още утре ще го го потърся.

# 684
  • Пловдив
Благодаря за насоките, но за съжаление комшии, които да се отопляват с дърва нямаме и клонотрошачка също, а пък да купуваме само заради това и да се занимаваме не си заслужава

# 685
Изкарайте ги вънка да коша и циганите ще ги вземат.

# 686
Някой с мнение за изпробван художник на карикатури?

# 687
  • Пловдив
Къде да видя маршрут и разписание/примерно дори/  на даден автобус от ГТ? Търсих в някъв сайт, ама нещо не се ориентирам...
Конкретно ми трябва да 25 и 44 в Тракия, вътрешен.
44 завива в обатна посока на Детски Свят към околовръстното, нали? Това като отива към гаража...

# 688
Евтин PCR  тест в Пловдив, моля за информация.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 10:25 от monesia

# 689
  • Пловдив
mystic woman, прати ми на лично имейл да ти пратя разписанията.

Общи условия

Активация на акаунт