Знае ли някой нещо за Марина (Мамма) ?Болна е!Нека я изненадаме!!!

• 10 211
  • 215
  •   1
Отговори
# 75
Да оздравява бързо!

# 76
  • в мъжки прегръдки
Мамма, моля се да се оправиш бързо с всичките приятелски гласове, които се молят с мен за детето ми в ТВОЯ форум! Стискам палци скоро да си стъпиш на краката и да отвърнеш на нуждите на децата си! Представям си  какво е да имат нужда от теб а ти да не можеш да станеш да им помогнеш.  Пожелавам и на баща ти да оздравее и да не се налага да се товариш с допълнителни грижи и притеснения!
Благодаря на Татти, че сподели с нас!

# 77
Марина, прегръщам те от цялото си сърце и ти пожелавам бързо оздравяване  Hug   bouquet

Какво става тези дни? Защо толкова много и хубави хора боледуват?
И Роси ....

Момичета, на всички ви желая да сте здрави! Останалото е лесно, достижимо и поправимо.

# 78
  • out of space
Мъчно ми е и на мен. Много. Липсваш ни, Марина.
Ще се оправиш и пак ще ходим да пием бири, а децата да се гонят...
Усмихната мацка си ти!

# 79
Мамма, пожелавам ти бързо възстановяване  Hug

# 80
  • София
Тати ти си знаеш, никакво припарване на мама до ПЦ. Много да я нацелуваш, и бързо оздравяване Simple Smile

# 81
  Спокойствие, търпение, почивка и до нови срещи, че ми е домъчняло за вас и Дамана и Момчил все питат за Ади и Мони  Laughing  Heart Eyes

П. п. Майка ми и тя има Мениеров синдром, аз също усещам някакви наченки що се относя за липсата на вестибуларна концентрация, много е гадно.

# 82
Много целувки и от нас Бързо оздравяване Мамма и дано и татко ти те зарадва като се стабилизира   bouquet

# 83
    Мамма, пожелавам ти бързо оздравяване и обещавам ние тук да слушаме много докато те няма!  smile3531 

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 84
Абе, спокойствие, наистина, му е майката!  smile3524

HAKUNA MATATA!!!

# 85
  • Варна
Не знаех...Sad(
Мамма, бързо оздравяване ти пожелавам! Почивай си и не мисли за нищо неприятно!

# 86
  • София
Mamma, бързо възстановяване!

# 87
Ех, Мамма... правеше впечатление, че те няма, но все си мислех, че сте някъде на почивка или нещо такова...
Много натоварена беше, все работиш нещо, все тичаш нанякъде, не спиш, организма се умори. Почини си. Имаш нужда и то огромна от почивка. Млада си, ще се пребориш с това,.. и след това почни да се щадиш.
Всички много те обичаме. Трябва да си здрава.
Дано и баща ти се оправи, стискам палци. Peace

# 88
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Миличка Марина, оправяй се бързо   bouquet  bouquet  bouquet
Щади се, давай си повече почивка  Hug
Много мъчно ми стана...
Спомних си за оная нощ, в която имах чувството, че ще си разбия главата в стената
от яд, мъка, и безсилие пред съдбата, и думите, разменени с тебе по кюто, успяха да ме измъкнат от дълбоката дупка.
Пожелавам ти от цялото си сърце, да се възстановиш по-скоро, татко ти да се оправи, и просто нещата да тръгнат
както трябва вече.
Много ти се събра тази година....а сме от плът, не сме от камък.
Целувки.  bouquet

# 89
Стискам палци Мамма бързо да се оправи и да се върне тук. fingerscrossed mamma Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт