Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 251
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Няма да ми избяга класирането!
Не е сигурно. Преди 3 години избяга. Joy

# 916
Няколко пъти. Joy

# 917
  • Някъде на край света
Sanaka, Дидева, какво се е случило преди три години с класирането?

# 918
  • Стара Загора
Излезе класирането  сутринта и после го скриха, имаше объркани балове в София. Шаш си беше, че не се знаеше колко е реално обявеното вече.

# 919
Малко бяха въвели грешни формули за балообразуване на някои паралелки. По спомен  засегнати бяха ТУЕС, НПМГ и СГСАГ. Та свалиха каченото класиране и се появи коригирано, ако не се лъжа в късния следобед.

# 920
  • София
Даам, при повторното излизане на класирането имаше деца, при които първоначалното класиране не се потвърди и паднаха на по-долно желание. И имаше сълзи... Много неприятно беше.

# 921
  • София
Качиха го около 18 ч.
Второто класиране също скриха. Тоест, пуснаха да се види първото и всеки си мислеше, че не се е придвижил, но за около час оправиха нещата. 😏

# 922
А само няколко дни по-късно ...Пускат съобщение, че са публикувани резултатите от второ класиране и могат да се проверят в системата....Хората започнаха да проверяват и да се чудят защо още пише първо класиране и няма ред за второ. После сайтът се срина...Накрая всичко си дойде на мястото, де. Стига толкоз ренесансов хорър. Joy

# 923
  • София
Е, винаги може да се окашка нещо, но да се надяваме, че тази година всичко ще е наред.
Аз пък си мислех (конспиративно) - какво пречи на някой връзкар да му напишат високите точки в ситемата и да се класира където си иска.Как ще бъде хванато или спряно това?

# 924
Една година бяха объркали резултатите. Бяха пуснали оценките от предишната година. Имаше отличници с тройки и тройкаджии с отлични оценки.

# 925
Е, винаги може да се окашка нещо, но да се надяваме, че тази година всичко ще е наред.
Аз пък си мислех (конспиративно) - какво пречи на някой връзкар да му напишат високите точки в ситемата и да се класира където си иска.Как ще бъде хванато или спряно това?

Защо му е на връзкаря да му подменят точките в системата, като няма публични списъци за първо класиране...доколкото знам
Пише вероятно в профила на детето къде е класирано, толкоз
Кой ще забележи, че нещо не е наред, щом няма списъци с балове, имена, училища?

# 926
  • Някъде на край света
Какви конспирации сте заформили. Wink
Sanaka, Дидева, благодаря. Аз затова и не бързам да гледам, да не вземе нещо да ме разочарова след като ме е очаровало. Wink Имаме паралелки с различно балообразуване, та сме във всички потенциални листи. Thinking
Предпочитам да съм реалист! Flushed

# 927
  • Варна
И аз вече си имам едно пораснало момиче, за което да почерпя виртуално!
И за финал може и да се потопите виртуално при нас на РД в момента..
Честит рожден ден на Руми със закъснение!
Да ти е жива, здрава, обичана, щастлива и успешна. Мисля, че е бивша съученичка на сина ми Алекс от Гео Милев немската паралелка.
Надявам се пак да учат в едно училище.
Гита Ог, честит рожден ден и на теб!
Да си жива, здрава, обичана и щастлива майка на прието наборче там, където най-много иска.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 03:08 от ysap

# 928
Аз още не мога да вляза в системата, а вашите спомени само наляха масло в огъня. Дано тази година всичко да е наред от техническа гледна точка

# 929
Може ли да ми кажете в дипломата за средно само оценките от 10, 11 и 12 клас ли влизат? Тези от 8 и 9 имат ли някакво значение за нещо?

Общи условия

Активация на акаунт