Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 379
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, филмирах се. Вижте какво пишат "журналистите" за едно квартално областно училище: "В начален етап те завършиха с успех много над средния за областта и страната според резултатите от проведеното Национално външно оценяване (НВО). По български език и литература те постигнаха 84.54 точки, а по математика – 65.55." Ами сега? "Те" - среден успех или "те" - един от тях?

# 601
  • София
Ще ме прощавате, ама тоя младеж 'ич не ми харесва с мазната косица, свити устнички и арогантен поглед. Сигурна съм, че момчетата наборчета от тази тема са в пъти по-хубави от него, да не говорим, че и музиката му е една никаква Rolling Eyes... Я да вземе да изсвири нещо като Ивайло и можем да си говорим! Добре, че нямам дъщеря!

# 602
Боже само да не са 13 момичета и 13 момчета.
Иначе се сетих, че е тин идол. Ама творчеството ...

точно така е хахахаха и на двата фланга, да не говорим, че и за тийнове и за родители става Simple Smile готин е, кефи ме и музиката му, съвсем сериозно - поздравче!

НГДЕК: нали не сте получили мейл от НГДЕК след кандидатстването? само потвърждение от google forms имам. не очаквах колко ми се оказа стресиращо това подаване на документи и кандидатстване.

# 603
  • Варна
Точно така, Кали! А и девойките ни са по-хубави от таз Оливия неговата Wink

# 604
  • София
Боже само да не са 13 момичета и 13 момчета.
Иначе се сетих, че е тин идол. Ама творчеството ...

точно така е хахахаха и на двата фланга, да не говорим, че и за тийнове и за родители става Simple Smile готин е, кефи ме и музиката му, съвсем сериозно - поздравче!

НГДЕК: нали не сте получили мейл от НГДЕК след кандидатстването? само потвърждение от google forms имам. не очаквах колко ми се оказа стресиращо това подаване на документи и кандидатстване.
Не, няма и да получим. Ако има проблем с документите ще се свържат с нас.

# 605
Аз съм впечатлена от блестящите умове, мъдрили паралелките с професионална насоченост. Фаворит ми е паралелка "Митническа декларация с интензивно / или разширено/ изучаване на АЕ.
Чета ви.
Къде има такава специалност? Чувала съм за" Митническа и данъчна администрация с разширено изучаване на АЕ", ама" Митническа декларация... " Rolling Eyes
Ти ли го видя това чудо или ти го е споделила някоя недоразбрала майка?

# 606
  • София
,Три пъти пусках за НГДЕК. Първо пращаше в записването за първи клас, после нямаше мейл във формуляра и накрая го оправиха. Още 22 часа ще пукна!!!

# 607
  • София
Ми и аз съм объркала едно желание... последното - то вярно, че искрено се надявам да не е това, но... вместо 134то с АЕ и иврит съм лепнала същото, но природни науки... а исках резервния вариант да е езиков... пф, много съм смотана.

Не се ядосвай, всъщност си посочила по-добра паралелка. Не заради баловете.
Лелка, много кофти това с гипса с/у лято... Sad Горкото дете... Sad

# 608
Аз да разведря темата, ако позволите.
След като наредихме желанията с коконата ми и ги заявихме в системата на МОН, баща и притеснен я пита, какво е 6-тото и чувство за прием в 8-ми клас. Коконка ни поглежда с пренебрежение и заявява:
- Оставете ме на мира! Все ми е тая! Аз английския език ще го науча, НО по-важното е как да ме забележи Хари Стайс, защото искам да се омъжа за него!!!
Онемях. Седнах. Отворих си една бутилка бяло вино и си сипах. Наздраве!
Явно Хари Стайлс е по-важен! :–)
Поздрав от нас с коконата с песен на Хари Стайлс:
https://www.youtube.com/watch?v=Y8R-zl7SDUU
Ааа, тука се хванахме за косите. Аз се чудя за подредбата, тя пищи, че Хари Стайлс целувал Оливия на клип в Инстаграм, тая дърта к*чка... (определението си е от мен, не от момата). Та, долу ръцете от Хари Стайлс.... 🤣🤣🤣🤣

# 609
  • София
А тая Оливия оная от "Д-р Хаус" ли е?

# 610
  • В светлината на слънцето
Нашата кака в 7 клас щеше да пристава на The Weeknd. Чак проучваше следване в Канада, че да е по-близо до момъка. Ама й мина. Joy
Наборът засега е влюбен в бг мома и в колелото си, та драми няма. Само, дето момата е с бал “уау” и ще влезе, където пожелае, пък той, завалията, ще трепери гащи до 4 класиране. С две думи - няма да са в едно училище.

# 611
  • София
Нормални са тези неща. Момичета харесват певци/артисти, в краен случай някой батко.
А момчетата съученичка, сестрата на някой приятел.
Чета автобиографията на Агата Кристи и тя много симпатично описва този период-за любовта,училищата...
Извън темата съм, но ми е простено, че снощи преглъщах докато ви чета, че днес имах кръвни изследвания и не смеех да си налея, та днес наваксвам.

# 612
  • София
Мисля, че има доста благодатни професии, които можеш да придобиеш и без висше!
Да вземем най-модерната сега професия Software developer, какви знания придобива в университета? Учи се да програмира остарели езици на остарели машини... Sad
Някои по-кадърни момчета и момичета не изтрайват и директно пишат Х на висшето. Това не значи, че не могат да успеят. Дори си мисля, че ще са в пъти по-добри в тази област, защото ще знаят колко труд са положили и не са очаквали някой да им налее всички знания и умения с фуния.

*SHOCK*
Ама ту сериозно ли, или просто си правиш някаква безвкусна шега!?
Щото ако е шега едва ли някой я разбира.
Е, поне не и някой, разбиращ каквото и да е от РАЗРАБОТКА на софтуер.
Какви стари езици, момиче, това да не ти е латински!? Който, впрочем, също се ползва в определени области и ситуации.
Изобщо не мисля да продължавам да обсъждам кой и за какво ползва Асемблер, примерно (да, използва се все още за програмиране на микропроцесори в някои случаи, макар и по-рядко), кой и защо програмира на СИ (да, именно на анси си, не на ООП варианта с ++) и... т.н.
Но изказването ти е сравнимо с "някой хора" - само дето граматиката на български език все пак повече хора познават, от разработване на алгоритми разбират относително по-малко.

Скрит текст:
Мисля, че има доста благодатни професии, които можеш да придобиеш и без висше!
Да вземем най-модерната сега професия Software developer, какви знания придобива в университета? Учи се да програмира остарели езици на остарели машини... Sad
Някои по-кадърни момчета и момичета не изтрайват и директно пишат Х на висшето. Това не значи, че не могат да успеят. Дори си мисля, че ще са в пъти по-добри в тази област, защото ще знаят колко труд са положили и не са очаквали някой да им налее всички знания и умения с фуния.
Всички добри специалисти, които познавам в ай-ти сферата са основно самоуки. Това не им пречи към днешна дата да са повече от добре реализирани и заплатени.

Аз всъщност познавам програмисти - не кодери, а разработчици - без висше. Или без такова математика / информатика. Аз самата съм такъв, няма да продължавам да изброявам, но не ми е известен и един, който да не е учил нещо достатъчно близко (дори и да не е завършил), т.е. има поставени основи. А цената за постигането на ниво е много по-голяма от завършването на ВО. И .... винаги има някакви дупки и пропуски, с които човек се сблъсква... Цената на преоткриваното на топлата вода е, че останалите просто пускат крана, пълнят канчето и продължават напред.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 19:37 от katiABV

# 613
Моят е много по-мъжествен! И да не забравяме - 98т по МАТ! Grinning Grinning

# 614
През миналия век техникумите си бяха класа. Скапаха ги, сега ще ги възстановяват.

Общи условия

Активация на акаунт