Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 391
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 495
  • В светлината на слънцето
Честити да са всички рожденици! Heart
лелка, много неприятно! Стискам палци бързо да се възстанови! Heart

# 496
  • София
Ми и аз съм объркала едно желание... последното - то вярно, че искрено се надявам да не е това, но... вместо 134то с АЕ и иврит съм лепнала същото, но природни науки... а исках резервния вариант да е езиков... пф, много съм смотана.

# 497
Ми и аз съм объркала едно желание... последното - то вярно, че искрено се надявам да не е това, но... вместо 134то с АЕ и иврит съм лепнала същото, но природни науки... а исках резервния вариант да е езиков... пф, много съм смотана.
От това което съм чувала , тази паралелка с природните науки там е много силна

# 498
  • София
От това което съм чувала , тази паралелка с природните науки там е много силна
И аз така, по-напред ни е компютърната и после предпоследна НПМГ с биология и защото детето май не иска вече природни науки... та последна исках една езикова, близо до дома - за сигурност, пък то... пак природна съм святнала, всичко друго бях приготвила на листче, тази е екстра... и то сбъркана... ама каквото-такова.

# 499
  • София-Младост
valeriq.k, честит празник Simple Smile
Скрит текст:
Снимката и тортата аз съм ги правила, апропо, в чашката е бейлис Simple Smile)

Моят искаше ваксина и аз се консултирах с лекарката, когато аз се ваксинирах, каза че не препоръчва за момента за него. Така че, ще изчакаме малко.

лелка, бързо да минава, дано!

# 500
Ала-Бала, благодаря!  Чудна е, най-много ми хареса от нета. Blush HeartПравих френска селска и аз снощи, но тук на морето нямам всичко нужно и не стана много за показване.Stuck Out Tongue Winking Eye
Защо са нужни тези 5 дни до класирането? Нали системата нарежда децата, алгоритъмът трябва да се справи бързо. Заради почивните дни ли или има други някакви фактори?
Лелка много съжалявам.Disappointed Бързо да се възстанови. Flowers Four Leaf Clover

# 501
  • Варна
Лелка, много неприятно това с крачето на каката! Знам, че утехата не е голяма, но позитивното мислене в такива моменти (лично на мен) помага. Може това да е било по-малкото зло. Дано няма повече инциденти и другата седмица да празнувате с приет гимназист!
Валерия, честит рожден ден и на твоето момче! Какво по-хубаво от празник с торта край морето! Simple Smile А класирането предполагам не го оповестяват, защото трябва да се направят тестове. Никой не иска ситуации като онази прословута година, в която бяха оповестени две първи класирания в рамките на няколко часа. Нека си го изтестват и тогава да ни го пуснат да напълним темата с усмихнати човечета Grinning

# 502
Аз пак да питам :
При план-прием според РУО София за 10634 деца как ще бъдат /и къде/ класирани бройките над 11000 и нещо ученици от софийските училища ?!

# 503
Аз пак да питам :
При план-прием според РУО София за 10634 деца как ще бъдат /и къде/ класирани бройките над 11000 и нещо ученици от софийските училища ?!
Само в София ли са такива числата? Има ли и други градове в същата ситуация?

# 504
  • София
Планът на МОН не включва училищата към МК, също и АК.

А и целта не беше ли да напълни професионалните гимназии? На път е да сбъдне тази си мечта.

# 505
Да се надяваме и в частните. Но пък какво става с тези, които кандидатстват в Сф, а са от други области?
Много е странно, уж за всяко дете следва да има място в гимназиална парелелка, а излиза, че не е така.

# 506
  • София
Е, ако се съберат бройките на децата, отиващи или оставащи си и след 7 клас  в музикалното, художествената, приложното, балетното,  НГДЕК, Италианския лицей, частните (далеч не е само АК),  нещата се нареждат, дори и с придошлите  от други градове.

# 507
  • София
По отношение на гимназиите съм убедена, че е сметнато.

# 508
Аз пак да питам :
Само в София ли са такива числата? Има ли и други градове в същата ситуация?
София гледах

пенсионирана русалка, математиката не излиза при 11500 седмокласници само в София
няма как ЧУ и други да поемат 1000 ученика и прииждащите също.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 10:55 от rady_plovdiv

# 509
Миналата година в Бургас към края на юли измениха държавния план-прием, като увеличиха с 10% приема в 6 професионални гимназии с разрешение на министъра уж поради липса на достатъчно свободни места. Накрая се оказа, че са останали свободни места и след трето класиране.
Допълвам се по отношение на София пак за миналата година. По ДДП са били предвидени 10 080 места, резултат БЕЛ+ МАТ са имали 10 686 ученици ( това само от софийската статистика). Имаше закрити паралелки още след първи етап, имаше и свободни места след трето класиране. Значи нещата се наместват някак.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 10:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт