Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва, ако дете е прието на първо място по първо желание и реши да кандидатства за второ класиране?
Какво представлява опцията за печат след успешно подадено заявление?
Какво се случва, когато участвате във второ класиране след първо класиране?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва, ако дете е прието на първо място по първо желание и реши да кандидатства за второ класиране?
-
Какво представлява опцията за печат след успешно подадено заявление?
-
Какво се случва, когато участвате във второ класиране след първо класиране?
-
Как мога да получа информация за необходимите документи за записване в училище?
-
Къде всъщност се ходи за коригиране на подадените желания - в РУО или в училище-гнездо?

Явно няма значение в кое училище с над 400 т. бал за прием ще учи детето ако има желание да се развива.
чудото на осмия ден, може би? Чак такива чудеса не стават. Ама не та не! Не съм разбирала тия неща (хем, вече сме минали през НВО с голямата). Да пишем, те пари не взимат - е да, ама аз нали съм проучила нещата, няма да пиша всички паралелки само, защото е без пари
та после да се чудим какво да правим. Аз добре знам какво се случва в осми клас, ако си влязъл някъде, за където не си - не е гот да ви кажа.
И не пропуска да каже на такива хора, че "музикант къща храни, даже майка му и татко му намазват"😅 (хонорари, пътувания, които организаторите поемат за него и родител и т.н.)
Моят син е все още неориентиран, водех се по интуицията ми и фактори, които ще благоприятстват провокирането на интереса му. Дано съм права, бъдещето ще покаже, само да сме живи и здрави, за да видим.