Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 322
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 705
За момчета, и да има някакви трепети, то не са сериозни и по-скоро страни от тях, нещо не й се нравят наборите, да видим в гимназията как ще е Wink
От класа на коконката имаше едно момче, което според мен проявяваше някаква симпатия към нея и нарочно и пишеше на вайбър. Един път под предтекст, че не разбрал домашното по БЕЛ, на следващия ден,  не записал проекта на история, а е пълния отличник на класа им. Grin
Та моята се чудеше, защо въпросното момче все и пише с тъпи въпроси и защо не пита другите момчета, ами нея.
Изказа се, че не бил cool.
Забравих да споделя, че момчето - питанка, ни беше пуснало покана за приятелство на мен и съпруга ми във ФБ. Laughing
Ще видим в гиманазията, как ще е.
Аз така се ожених, правех се, че не разбирам лекциите, та отличникът да ми ги обяснява...а аз всичко си знаех Grinning

# 706
Обадих се в РУО, нямало проблем. Активно било заявлението с желания, но да не се учудя ако не го класират, защото съм писала само 5 паралелки.
Развали ми се почивката тотално.
Е кога имаха време да прегледат какъв му е бала, къде е кандидатствал,, ще му стигне ли, няма ли? Ми ако е с бал 400, а 5те ви желания са с бал 200? Оф, днес ли говорихме за непоисканите съвети. Я си гледай почивката, нали си ги преценила желанията!
И аз това щях да попитам ... как пък така набързо го прецениха ... пък и че 5 желания няма да стигнат ?!

# 707
Леле ,и аз започнах да се притеснявам . Реално  сме писала 25 желания ,но като брой паралелки са 49 . Аз се надявам ,че ще влезе на второ -трето желание , а  започвам да си мисля дали ще се вмъкнем в тия 49 паралелки ! Луди станахме ви казвам.

# 708
  • гр.Варна
Тези от РУО като ги питаш едно,защо ли ти говорят за друго?
Нашето момче също не говори за мацки в последно време.
Преди си имаше "гадже",което се водеше такова на приказки.Канеха се по рождени дни.Това беше 3-4клас.В 5-и се премести в математическа паралелка и там една футболистка от калса си го хареса и не спираше да му пише денонощно във вайбър.В някакъ вмомент той й каза,че не му е приятна тази атака и тя се дистанцира и даже стана груба.Та,от тогава не говори за девойки Simple Smile
Дали има шанс класирането да излезе по-рано?Реално,комютър ще разпределя децата по класове според бала им и все си мисля,че би трябвало да стане бързичко...ThinkingThinking

# 709
Обадих се в РУО, нямало проблем. Активно било заявлението с желания, но да не се учудя ако не го класират, защото съм писала само 5 паралелки.
Не се притеснявай, ще го класират и то по първо
Изнервени са ,защото им им уволниха шефката Laughing
Аз писах 4
Кастрева ли ?

# 710
За момчета, и да има някакви трепети, то не са сериозни и по-скоро страни от тях, нещо не й се нравят наборите, да видим в гимназията как ще е Wink
От класа на коконката имаше едно момче, което според мен проявяваше някаква симпатия към нея и нарочно и пишеше на вайбър. Един път под предтекст, че не разбрал домашното по БЕЛ, на следващия ден,  не записал проекта на история, а е пълния отличник на класа им. Grin
Та моята се чудеше, защо въпросното момче все и пише с тъпи въпроси и защо не пита другите момчета, ами нея.
Изказа се, че не бил cool.
Забравих да споделя, че момчето - питанка, ни беше пуснало покана за приятелство на мен и съпруга ми във ФБ. Laughing
Ще видим в гиманазията, как ще е.
Аз така се ожених, правех се, че не разбирам лекциите, та отличникът да ми ги обяснява...а аз всичко си знаех Grinning
Хитруша! Stuck Out Tongue

# 711
Скрит текст:
Други години дали е излизало по-рано или точно на деня?

# 712
Аз писах 4
Кастрева ли ?
Тук има информация.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/mon-smenia-shestima-region … zovanieto-2276128

# 713
Аз писах 4
Кастрева ли ?
Тук има информация.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/mon-smenia-shestima-region … zovanieto-2276128

Тенкю
Аз реших, че за София става въпрос.
Че това служебното както е подхванало ще минава и по частните фирми да уволнява. Laughing

# 714
  • София
О, Кастрева е несменяема!

# 715
  • София
Ако някой изчегърта Кастрева от София, голямо добро ще направи..... ама се искат SoccerBaseball за тая работа Neutral Face

# 716
Ако някой изчегърта Кастрева от София, голямо добро ще направи..... ама се искат SoccerBaseball за тая работа Neutral Face

Абе не е лесно да се мазниш на всеки шеф.
Талант и умения се искат тук.

Въпросът не е да се изчетърта някой, а кой ще го смени ?!

# 717
Сега как се ядосвам, че не написахме 32 СУ!!!
Що го слушам мъжа ми???
Колежките му казали, че е пълно с циганета, наркомани,  "Рязаното" у-ще му викали, че имало всякакви малцинства и децата не се учели добре.
А то кво се оказа, че е в топ 10 на гиманзиите за 2021г.
Погледах БАЛ-а от 2020г. Щеше да ни стигне!
Още не можем да надраснем балканския синдром!
http://www.danybon.com/obrazovanie/klasacia-gimnazii-vsichki-dzi-12-class-2021/

# 718
  • София
Това за "рязаното" някакъв майтап ли е? При това много просташки.
"Рязаното" му казват, защото отрязаха част от училището, за да разширят булевард "Тодор Александров".

# 719
  • София
Наздраве от мен.
Младежът е приет в НГДЕК.

Общи условия

Активация на акаунт