Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 675
  • 557
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря момичета. Но все пак ще ви кажа какво направих,може да е полезно,ако има и други,на които им опират пръстите-махнах стелките и проблема изчезна. Но няма да ги нося така,а ще потърся по тънки.
Без стелка не е ли неудобно?
По принцип Найк не ми допадат, тъй като формата на стъпалата им не съвпада с моята и от там големия ми пръст опира там където не трябва.
Имам два чифта, но те са от серията флайнит и те не ми притискат големия пръст.
Ще си взема по тънки стелки.
Редактирам се,тъй като последния пост е мой.
има ли някоя от вас такъв модел? Бихте ли споделили мнение дали са удобни?
И още един въпрос-коя е любимата ви марка маратонки,и съответно модел?(имам доста на найк,но след известно носене усещам,че са ми неудобни)

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 18:31 от Sunn

# 361
  • София
Момичета, взех си днес тази рокля от една ВУ, пак ще ми е полезно да чуя идеята ви за обувки. В моята глава са Биркита и плетена чанта. Евентуално еспадрили, но не съм особен фен, имам 2 чифта черни и винени. Некомфортно ми е да ходя без сутиен, предвид чашката ми Д, за това ще е бриджитка тип, бе презрамки. Който има подобен размер чашка и може да препоръча сутиен ще е супер 💓.

# 362
Agent,
Много харесвам този цвят, защото е много нежен и лек.
Бих искала да видя цялата чанта, за да се прецени моделът.
И все пак за цвета - бих съчетала с още синьо и да се получи наслагване. Винаги е женствена комбинация.
Аня, отказах се май... чантата е бъкет бег, популярни са тази година, но не е класика, след 2 ще изглеждат демоде след такъв взрив... ако не си съгласна с мен ще ми е интересно да чуя!

# 363
Здравейте дами. Има ли някоя от вас такъв модел?
 Бихте ли споделили мнение дали са удобни?
И още един въпрос-коя е любимата ви марка маратонки,и съответно модел?

# 364
Аз лично нямам любима марка маратонки, но все пак най-много чифтове имам на Пума.
От всички налични марки: Adidas, Puma, Nike, New Balance, Liebeskind, A.S.98, гледам носа при пръстите да гледа нагоре, ако е наравно или надолу, ми опират на големия пръст, защото сттъпалото ми се приплъзва напред и не ми е комфортно. Най-важно е да се пробва и то не за 1-2 мин. в магазина. Това му харесвам на онлайн пазаруването. Разносваш вкъщи около час. Обувки, дрехи, дефилираш и преценяваш.

# 365

Изобщо не се бях замисляла за това да търся определени модели маратонки,на които носа да гледа на горе. Последните ми два чифта са равни и ми опират пръстите,и е доста некомфортно. След това и ноктите ме болят. Благодаря много. Вече ще обръщам внимание.

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 22:41 от bubanka

# 366
Защо просто не отидеш в мола в спортните магазини и да пробваш. После може да си потърсиш модела онлайн на изгодна цена, ако цената там не те устройва.

# 367
Момичета, взех си днес тази рокля от една ВУ, пак ще ми е полезно да чуя идеята ви за обувки. В моята глава са Биркита и плетена чанта. Евентуално еспадрили, но не съм особен фен, имам 2 чифта черни и винени. Некомфортно ми е да ходя без сутиен, предвид чашката ми Д, за това ще е бриджитка тип, бе презрамки. Който има подобен размер чашка и може да препоръча сутиен ще е супер 💓.

Супер е роклето, аз бих сложила отдолу бански и определено биркита, златни еспадрили, бели чехли. Като цяло бих я съчетала с нещо за плаж.

# 368
Защо просто не отидеш в мола в спортните магазини и да пробваш. После може да си потърсиш модела онлайн на изгодна цена, ако цената там не те устройва.
Нямам мол на близо. А и този модел специално го намирам само в bibloo,answear,fashion days и about you. Надявах се тук да има някоя дама,която да сподели мнение.

# 369
Няма два еднакви крака - това, че на някой друг са му удобни не гарантира, че и на вас също ще са ви удобни!
И по втория въпрос отговорът ми е същият!

Мислех да го оставя за следващата тема, но така и така го къдрим в съседната тема..

Цветни Трендове Есен/Зима 21/22
https://glowsly.com/pantone-fall-2021-colors-trends/

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 15:57 от Agent Provocateur

# 370
Agent,
Признавам, че в началото бях скептична към този модел чанти, но после купувайки такава - не мога да отрека, че е много практична. Може би след bucket ще писне тренд на basket bags…
От показаната част останах с впечатление, че е по-офис чанта с по-стриктна форма и размер. И така си я представях, не знам защо.
Цветът също предразполага съчатание с по-пролетни и летни визии, ограничаващ е до голяма степен.

Забелязала съм, че ти имаш стриктен самоконтрол и работещ филтър.
Не мога да се похваля със същото. Харесам ли нещо много или попадна ли на добра сделка - действам импулсивно.
Последната ми изцепка е тези… и аз не знам как да ги нарека… неща. Прецених, че при цена от 13 евро (намалени от 114) е добре да ги имам. Дали ще ги обуя повече от веднъж е друга тема.

# 371
Аз пък така се прецаках с тези Hush puppies

Естествена кожа са, разбира се, страшно удобни, но за пореден път се прибрах с мехури по пръстите. Така да ми убиват ....

# 372
  • София
Слагай вазелин. Мисля, че това съм гледала, за да се препазиш от такива мехури. Или някакъв гланц за устни от аптеката или дрогерията.

# 373
  • Бургас/Пз
Срещали ли сте подобна чанта в бяло и по възможност да не е 300 евро Sad
Прегледах основните познати сайтове, но нищо подобно в бяло не открих. Може и да съм пропуснала нещо, че много се изнервям да се ровя
https://www.wardow.com/en/coccinelle-alba-bucket-bag-ivory-e1h55 … 101-n26-en-0.html

# 374
Ани, тази как е?

Общи условия

Активация на акаунт