Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Гледам на карти Таро и Ленорман.

 • 4 370
 • 86
 •   2
Отговори
 • Мнения: 186
Здравейте.
Публикувам темата с разрешение на администратор.
Правя отделна тема,която е специално за гледане на карти,тъй като прекалено много хора ми пишат на лични.Всеки може да ми задава въпроси,но тук в темата.Ще отговарям на човек на ден.
От Вас очаквам въпроси,както и имена на хората ,с които тези въпроси са свързани-ако става въпрос за Вас-пишете Вашето име.
Няма да отговарям на въпроси,касаещи здравето.
Няма да отговарям и на въпроси ,които не съдържат имена-с инициали не работя.
Не пиша какви карти са се паднали и не обсъждам комбинации.

# 1
 • Мнения: 804
Здравейте! Много Благодаря за шанса,който давате на хората за да открият своите отговори,чрез Вас 🌹
Ако може да се възползвам и аз от това,което правите.
Въпроса ми е:
Има ли негативни намерения към мен Джемиле 22.11.1994г?
Усещам не чисти мисли и намерения от нейна страна.Много ми е съмнителна,опасявам се,че не е толкова добронамерена към мен, както изглежда.Дали съм права в усещанията си? Аз съм Хюлия

Благодаря,живи и здрави! Весели празници!

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 09:25 от *ĤĚŇĂ*

# 2
 • Мнения: 186
Здравейте,*ĤĚŇĂ*,

Ще питам какво е отношението на въпросното момиче към Вас.
Не мисля,че има лоши помисли и намерения към Вас.Тя е по-скоро манипулативна .Но не  е зла ,не е чак толкова лош човек.Е,всеки си има кусурите,разбира се.Повече с лукавство умее да извлича полза за себе си ,отколкото с лоши чувства и намерения.Малко по-хлъзгава е като характер.Предполагам и че скоро ще го разберете ,някак ще получите новина,съобщение .Като изненада ще бъде.Подсъзнанието ѝ не допуска някакви лоши мисли,тя като че ли каквото и да прави го прави от незрялост и глупост.Няма някакви целенасочени и обмислени действия към Вас.Може би съвсем наскоро Ви е порязала и отрязала по някакъв начин и затова сте така настроена към нея.На нея също ѝ е трудно.Не знам каква Ви е ,но ще има период на дистанциране,тя ще премисля нещо.Бавна е като енергия,малко мудна.Но и Ви наблюдава,търси информация за Вас.Просто за мен е по-незряла.
Склонна е да създава дребни проблеми,не си струва да се ядосвате и да си създавате главоболия.

Тъй като вече Ви гледах ,може да си изтриете личната информация във Вашия пост,ако Ви притеснява,разбира се.

Не пишете дати ,не ми трябват.

# 3
 • Мнения: 590
Здравей, Croco,
Благодаря, че си склонна да отделяш от личното си време, за да гледаш на карти на хората,  които не могат сами, а имат нужда от отговори на въпроси.
Моите въпроси са ще имам ли щастието да имам дете/деца и ще имам ли до себе си мъж, който да ме уважава, обича, цени и да сме щастливи заедно.
Благодаря от сърце!

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 19:39 от Minnie.Mouse

# 4
 • Мнения: 804
Croco Впечатлена съм,много добре я описахте,абсолютно едно към едно.!!
Точно тази манипулативност и хлъзгавост не ми допадат в нея.Използува за нейни си цели и това е вярно.Казах и по деликатен начин,че не искам да общуваме много,но тя си играе зад кулисите ама да видим..!!
.Лукава е да,опитва се да използва това и към мен,но аз не се хващам.Точно заради децата ми го прави,защото тя изоставила две деца и сега явно се опитва да компенсира с моите,но няма да стане.! Бавна,мудна..
Опита се да ми извърти няколко номера и да ме скара с един човек,но разбрах какво цели и не се получиха нещата..От тогава се изминаха три години и сега продължава с други дребни номерца...И най-накрая ще си го намери май..

# 5
 • София
 • Мнения: 69
Здравей Croco,
Бих искала да задам въпроса: Ще имат ли развитие отношенията ми с Петър?
Благодаря за отделеното време.

# 6
 • Мнения: 4
Здравей Croco,

Много Благодаря, за това ,че мога да си задам въпроса си тук.

Повече от година семейството ми има сериозни проблеми с брат ми. Психически нестабилен е в моментна, заради финансовата ситуацията в която се е поставил.

Въпросътми е: Ще го разслеват ли, ще има ли повдигнати дела срещу него в близко бъдеще, в близките години? В най-лошия случай- ще се стигне ли до присъда?

Той е на 32 г., име Дилян.

Просто наистина искам да знам какво ще се случи,дори и да е най- лошото.

Ще съм ви изключително благодатна, ако получа отговор.

Весели празници на всички.


# 7
 • Мнения: 186
Здравейте , Minnie.Mouse ,

Задавам въпроса дали ще имате семейство.
Това ,може да се каже, че Ви е тайната мечта,непрекъснато мислите за това.Надявате се.В подсъзнанието Ви е сватба.В миналото ми излиза ,че сте  излъгана ,доста празни приказки сте слушали ,но това не Ви е попречило да продължавате да мечтаете,което е хубаво.Ще има промяна при Вас.Има надежди да минете в друг период от живота си,тоест,този да приключи.Може би малко повече търпение трябва да проявите.Ще почакате малко.И ще се случи.
Втори път редя и виждам като че ли някакъв страх у Вас ,конфронтация ,вътрешна борба,колебания.
Ще започне някаква кореспонденция при Вас ,не мога кажа с кого ,това ще е някакво начало.
Значи ,ако мога да обобщя-до една година се очертава флирт,кореспонденция ,но брак и деца -не.

Вече може да изтриете личните си данни,ако това Ви притеснява.
Първото Ви име ми е достатъчно.Няма нужда от фамилия.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 12:17 от Croco

# 8
 • Мнения: 590
Благодаря, Croco!

# 9
 • Sofia
 • Мнения: 157
Здравей Croco, благодаря за възможността да задам въпрос. Искам да попитам как ще се развият отношенията на дъщеря ми Мария с мъж на име Илиян,от 3 години са във връзка,която прекъсват и пак започват .Аз не харесвам този човек и това се отразява на нашите отношения?

# 10
 • Мнения: 186
Здравейте,breeze11,

Брат Ви ще има много трудности,като планина ,която трябва да изкачи.Ще има просветление при него,в един момент ще си отдъхне и ще реши ,че всичко е наред.Ударът ще дойде внезапно и ненадейно .Всичко ,което е изградил,ще рухне.Жена ще му помогне да се изправи на крака и мъж ще го завлече на дъното отново.
Не знам дали ще има присъда,просто не ми излязоха такива карти.Но като цяло нещата не са добре.

Можете да изтриете личните си данни вече,ако Ви притеснява.

Няма нужда от години,те не ми трябват.

# 11
 • Мнения: 139
Здравейте, Croco. Казвам се Марианна.От два месеца правим ремонт на закупен от мен апартамент.Въпросът ми е.Скоро(след 3 месеца примерно) ще се нанеса ли в новият си апартамент? Благодаря Simple Smile

# 12
 • Мнения: 4
Здравейте,breeze11,

Брат Ви ще има много трудности,като планина ,която трябва да изкачи.Ще има просветление при него,в един момент ще си отдъхне и ще реши ,че всичко е наред.Ударът ще дойде внезапно и ненадейно .Всичко ,което е изградил,ще рухне.Жена ще му помогне да се изправи на крака и мъж ще го завлече на дъното отново.
Не знам дали ще има присъда,просто не ми излязоха такива карти.Но като цяло нещата не са добре.

Можете да изтриете личните си данни вече,ако Ви притеснява.

Няма нужда от години,те не ми трябват.

Благодаря ви Croco за бързия отговор.

Това наистина ме натъжи, но наистина се надявам нещата да се оправят при него някой ден.

Ще съм много благодарна ако мога да попитам- Този труден период колко време ще продължи: две три или повече години? След този период той ще се съвземе ли? Ще има ли пълноценен живот?

Просто незнам как да му помогна, много са сложни нещата.

Отново искрено ви благодаря ,че отделихте от времето си.

# 13
 • Бургас
 • Мнения: 156
Здравейте , Croco! Благодаря за възможността да задам въпрос!
Имаме много семейни проблеми със съпруга ми ,основно за дребни неща , не съм сигурна дали не оставаме заедно само заради детето ни. Събрала съм доста яд към него.Въпроса ми е  ще загърбим ли проблемите си, за да живеем спокойно или ще се разделим ? Радостин/Яна

# 14
 • Мнения: 186
Здравейте , sunshine through the rain ,

Колкото и да не Ви се вярва той обича дъщеря Ви.За него тя е любимата жена .Само че това го ядосва и не знам защо.В подсъзнанието му това е идеалната връзка.Малко муден  и бавен е бил като че ли ,докато установят отношения,но за мен са една доста хармонична двойка.Това момче просто характерът му е кофти,държи се доста наставнически и строго,иска да става на неговата,иска да командва.Някак не приема чуждо мнение .Като че ли често изпада в състояния на раздразнение и гняв.Донякъде е хитър ,знае как да я манипулира.Мисля,че отново им предстои раздяла,сериозна кавга ,спор ,сериозен конфликт.Но все ми се струва,че това ще завърши с брак.
Вашата дъщеря също иска да има брак с него.
Тук ми излизат странни карти-хитруване ,измама и паралелна връзка.Не иска да наливам масло в огъня ,но да не би някой от тях да е изневерил?Или просто в един момент от разделите и събиранията някой да кривне от пътя.Просто не знам как да тълкувам нещата.Казвам го,за да имате все пак предвид.
Тя подхожда по-наивно в тази връзка ,той е по-обиграният и по-независимият,но чувствата си ги има.А тук ми излиза дори с наранено сърце.Тези раздели в един момент ще го накарат да поразмисли ,ще започне да се двоуми .
Мога да го кажа и така-ако останат заедно,ще се стигне и до брак.Но разделят ли се -той ще бъде много разколебан относно тази връзка и може да си потърси и друга.

Може да си изтриете вече личните данни,ако това Ви притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт