Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 260
  • 557
  •   1
Отговори
# 495
По- скоро бих заложила на off white.

# 496
  • Бургас/Пз
Аня, много благодаря, че си се сетила за мен 😘
Хареса ми моделът на чантата, може ли линк??

# 497
Заповядай:
https://mobile.yoox.com/bg/45559341WJ/item#cod10=45559341WJ& … mp;sts=dreambox80
С намалението от допълнителни 20% излиза 62 евро.

* И в цвят корал е много симпатична.

# 498
Чантата е хубава, но е изкуствена кожа.

# 499
Да, така е, но си спомням, че ani_d това не я притесняваше. Може и да съм се объркала.

# 500
  • Бургас/Пз
Не ме притеснява, че е изкуствена. Изобщо даже

# 501
Чантата е голяма и ако я пълниш, дръжките може да се скъсат.

# 502
Аз предпочитам чанти от изкуствена кожа- по- леки са, по- евтини.
Навремето много мечтаех за яке естествена кожа, дадох луди пари за едно. След няколко обличания се протри на рамото, където е била дръжката на чантата, в свивките на ръкавите.Якета от изкуствена кожа нося с години, мога да ги пера и не им треперя да не ги закача или одера някъде.  Същото протриване се случи и с две чанти.
Или аз съм случила на калпава кожа, или не знам, но само обувки си купувам и то все по- рядко.

# 503
Здравейте момичета, чета от известно време темата и сте ми много полезни всички.Сега имам една чуденка и искам да чуя вашите мнения. Поръчах се едни спортни обувки от about you , но са малко по- обемни или по - груби и аз незнам точно. Та питанката ми е с какви дънки ще е по - добре да ги нося с такива по крака или с по - широк крачол? Освен с дънки и клин с друго виждате ли ги?

# 504
С клин и скини дънки не бих ги сложила,ще се получи може би ефект Мслкия Мук.
С всичко над глезена ,или широк крачол.

# 505
  • София
Стрино, много ми харесаха кецовете. Металик лилаво, розово, Бордо, също с жълта чанта ги виждам.

# 506
С клин и скини дънки не бих ги сложила,ще се получи може би ефект Мслкия Мук.
С всичко над глезена ,или широк крачол.
Много зависи от фигурата, но в общия случай клин, скини дънки и къси панталонки биха седяли добре. По- широки дънки само ако сте много слаба иначе ще правят мн тунтурест силует.

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 11:34 от Анонимен

# 507
Richi, в съседната тема  "стилът ни според възрастта - 40+" някъде в последните страници Agent Provocateur има много хубав пост, може да го погледнеш.

# 508
Ок, мерси ще погледна. Ами да ви кажа нито съм висока нито съм слаба, а пък и съм на 40. Така че като пристигнат, ще ги пробвам с тесни и широки дънки и ако не става ще ги върна. Ето ме, сега може би съм една идея по- слаба.

# 509
Здравейте, дами bouquet
Чета ви от известно време и често се вдъхновявам от вашите постове. Искам да ви попитам с какво бихте съчетали (цветово, но може и цялостен аутфит) тази чанта:

мини версията е (https://www.wardow.com/en/coccinelle-liya-crossbody-bag-e1id0584001-930-en-0.html), но цветът не е точно като в сайта, а е като на гривната:

Имам и гривната, понякога ги нося заедно, но все през лятото посягам към нея. Интересно ми да е чуя вашите мнения дали и с какво би изглеждала добре и през есента.
Благодаря предварително!
P.S. Обратната страна на каишката е в същото кафяво като на гривната.

Общи условия

Активация на акаунт