Модни консултации (юли, 2021) - 57

• 40 254
  • 557
  •   1
Отговори
# 510
С кафяво за мен - кафявото е много популярен цвят през тази есен в няколко различни варианта, магазините ще са залети, както и със синьо.

Синьото на гривната (много красива!) на моя монитор бие към тюркоазено, което традиционно си е по-летен цвят, но аз бих го съчетала с други сини оттенъци, както и с ръждиво кафяво, например.

За груб ориентир:

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 17:14 от Agent Provocateur

# 511
  • София
О, много красиво синьо. Аз му казвам бебешко синьо на това, не знам доколко съм права.
С бяло или с нюд много аристократично ми се струва, че ще седи.
Подкрепям и идеята за кафявото, но чак на есен.
Със светлите тонове на розовото също ще седи хубаво, но отива в една прекалено романтична визия. Аз бих го сложила с фукция например.

# 512
  • в Кошера
*Мариана*, цветово бих съчетала с кафяво, капучино, крем, нюд, петрол. Есенно, но не само.
Скрит текст:

Лятно и с пастели, корал, жълто...
Скрит текст:

Richi, на мен изобщо не ми се струват груби или обемни (други са ми възприятията). Та в моите очи биха могли да се комбинират с доста модели дънки. И не само.

Имам няколко наистина доста обемни и груби кецове. Нося ги с по-прибрани откъм кройка дрехи (дънки/панталони основно), иначе "взех-ги-за-малко-от-кака" - визията е неизбежна.
Скрит текст:

# 513
  • Варна
Здравейте, дами bouquet
Чета ви от известно време и често се вдъхновявам от вашите постове. Искам да ви попитам с какво бихте съчетали (цветово, но може и цялостен аутфит) тази чанта:
Скрит текст:
мини версията е (https://www.wardow.com/en/coccinelle-liya-crossbody-bag-e1id0584001-930-en-0.html), но цветът не е точно като в сайта, а е като на гривната:
Скрит текст:

Имам и гривната, понякога ги нося заедно, но все през лятото посягам към нея. Интересно ми да е чуя вашите мнения дали и с какво би изглеждала добре и през есента.
Благодаря предварително!
P.S. Обратната страна на каишката е в същото кафяво като на гривната.
Много са хубави Марианка,цветът е уникален и трябва да пробваш различни цветови комбинации.Ето някой все ще ти допадне.

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 11:37 от bubanka

# 514
Момичета, супер много Ви благодаря Flowers Bouquet
Аз до сега съм я слагала броени пъти, съчетавайки я с бяло, крем, синьо, кафяв колан и сандали, жълто.
Заради тюркоазения оттенък я възприемам за лятна, но се замислих дали би се получила интересна визия с кафяво или синьо, а вие толкова нагледно и подробно ми отговорихте, че ми се прииска да ви почерпя Simple Smile
Бъдете все така отзивчиви и вдъхновяващи Hug

# 515

Такъв цвят чанта, кожена, до кой месец и с каква текстура на връхни дрехи бихте съчетали? Много летен го възприемам на снимка и затова се колебая.

# 516
Определено е летен цвят и най- дебелата връхна дреха с която бих съчетала е тънка памучна жилетка. За цветове имаш голям избор от лилаво до бяло.

# 517
Здравейте, дами bouquet
Чета ви от известно време и често се вдъхновявам от вашите постове. Искам да ви попитам с какво бихте съчетали (цветово, но може и цялостен аутфит) тази чанта:
Скрит текст:

мини версията е (https://www.wardow.com/en/coccinelle-liya-crossbody-bag-e1id0584001-930-en-0.html), но цветът не е точно като в сайта, а е като на гривната:

Имам и гривната, понякога ги нося заедно, но все през лятото посягам към нея. Интересно ми да е чуя вашите мнения дали и с какво би изглеждала добре и през есента.
Благодаря предварително!
P.S. Обратната страна на каишката е в същото кафяво като на гривната.
Ах много хубава чанта и гривна. Другите са отговорили много изчерпателно. Почти нямам какво да кажа след коментара на Tyra. Единсвено бих добавила Бяла рокля или бял панталон с потник или риза в подобен бебешко син цвят. Аз лични харесвам и монохром- целия аутфит в един цвят.

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 11:38 от Анонимен

# 518
Със всеки от тези:

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 22:46 от Agent Provocateur

# 519
  • Пловдив
goddess, ето да видиш цветово варианти. С камел много ми харесва и със сиво на мен. Определено може и до късна есен да носиш чантата.

# 520
Момичета, има ли пазарували от Оптикласа? Поръчвала съм от там Полароид, без проблеми, но за висок клас ми е питането? Мога ли да се доверя за Liu Jo?

# 521
  • София
Естествено!
Какво точно те притеснява?

# 522
Гледам, че имат много големи намаления в момента, и на Марк Джейкъбс също. Нереално ми се струва, баш като за нашия пазар на надутите цени. Laughing

Носила съм само с поляризация, масово нямат, дали предпазват също? Очите ми са много чувствителни и търся колкото се може по-затъмнени и предпазващи.

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 19:29 от Nestle93

# 523
  • sofia
Дами, New Balance 503 много ли са обемни? Много им се чудя (онлайн), но по принцип съм 165, дребен кокъл, слаба доста и не знам дали няма да изглеждам нелепо...

# 524
  • София
Аз два пъти поръчвах Ню баланс онлайн. Ни номер, ни модел улучих и ги върнах.

Общи условия

Активация на акаунт