🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 57 532
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Нали уж била изпратила списъка предв.в ПиЗ, а пак питаше и взимаше сама Rolling Eyes

# 736
  • Mediterraneo
Аз кога го проспах това телешко с картофи?!

# 737
Изпуснах началото на епизода. Пи3 какво е?

# 738
  • Пловдив
Изпуснах началото на епизода. Пи3 какво е?
плод и зеленчук Simple Smile

# 739
Аз кога го проспах това телешко с картофи?!

Ами не знам, беше едно такова нарязано на ленти, а картофите малко като огретен отстрани, или на мен поне така ми се стори.

# 740
  • През девет планини в десета...
Домакинята някак си ми напомня на Ирина Тенчева. Пренавита, щастлива и уж положителна.

# 741
Района на Халите. Сега се сещам, че често я засичам и все се чудех от къде ми е позната.
Магазинчето за ПиЗ е много добро. Всичко им е хубаво целогодишно.
Всички зареждат от едно и също място.Явно печелят с отношение.

# 742
  • На морето!
Предлагам следващата задача на Манчев да е да се готви с прибрана коса. Едната помощничка пусна буйна грива върху храната.

# 743
На мен ми направи впечатление времето- часовника на стената все ми попадаше в полезрението.
Запалиха свещите в 19.10. Сервира супата с белтъци в 19.50.
Кога ги посрещна, кога хапнаха карпачото, лалосваха- рекордьори.
Най- много ми допада Дарина. Мулатката, милата, се чуди къде е попаднала- добро и мило дете изглежда.

# 744
На мен ми хареса вечерята.Домакинята,по-скоро показа,че не е домакиня,но  мисля,че мога да я изтърпя.Асен нали обичал да уска музика,супер.Минавал си някой покрай тях и звънкал:долу съм.Качвал се,започвали да готвят и се хранели заедно.Това предполага по-голям хладилник.Много харесвам такива семейства.Преди много години с мм бяхме така.Даже и не ни звънкаха.Минават,ако сме вкъщи идват.

# 745
  • софия
Пффффф, брашното от Лимнос е като всяко друго хубаво брашно. Не е като френски черен трюфел  За какво трябва да се обяснява от къде е?
Гледам със закъснение.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 23:47 от Не се сърди, човече

# 746
  • Варна
Предлагам следващата задача на Манчев да е да се готви с прибрана коса. Едната помощничка пусна буйна грива върху храната.
А аз предлагам следващата задача на Манчев да е да сготвят абсолютно сами.

# 747
Меню с много претенции, но семпъл резултат. С толкова готвачи можеше приказките от света и у нас да са по-малко, а готвенето повече.
Много поза и при представянето на ястията, много самохвална логорея и голям късмет с добре възпитани гости.
Григорова е толкова неприятна, колкото и Григоров. Идеално са се намерили, много си приличат.

# 748
Асенчо отдавна си го харесвам. Wink Много спокойно и приятно говори.Усмихнат,позитивен.Мноооого е добър на тенис.Сериозен,не е като някои да се мандахерцат,за да кажат,че ''играят'' тенис и да са там за пиенето на бира след това и снобски разговори.

И Сибина е добра на тенис:)

# 749
  • Sofia
Не мога точно да разбера с какво ме дразни домакинята, но ме дразни Joy
Мдаа... опитвам да го измисля, ама не става, дразня се...
И аз изпуснах основното...

Общи условия

Активация на акаунт