🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 56 743
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 960
Друг е въпросът другият му в компанията защо е такъв изтръпнАл.
😂
Той си е такъв, френски... , като глътнал бастун е.

# 961
  • София
Боряна Калейн няма как да я пропусна. Много ми е интересно какво ще сготви и сервира. Само тя не пиеше ракия, обяснимо, та ще видим как ще се впише в компанията.
Димитър сготви като професионалист, или почти, припрян беше на моменти, но всички продукти и рецепти бяха топ. Много ме разсмя на моменти, но да не ти е в къщата. Joy
Векилска много хубава била на младини.

И понеже сега наваксах с епизодите от миналата седмица, искам да кажа, че съм страшно впечатлена от Дарина Такова. Това е разкошна жена, с много класно и силно излъчване и поведение, и разбира се, съвсем заслужено спечели.

# 962
Цитат
А тази коса къде е отишла...? 🤔
https://blitz.bg/shoubiznes/nyama-da-ya-poznaete-izpluvakha-unik … ws539487.html/amp
Възможно е да е студено къдрене,През 80-90те беше много актуално.На скалпа косата изглежда права.Тоест да е израсла и къдриците са слезли надолу.Каквато така,ще я видим тук като домакиня,кулинарка.

Точно това щях да напиша- че е от студено кудрене. Тогава половината млади жени и момичета бяхме с такива косища Simple Smile. А как смърдеше химикалът за къдрене, даже не мога да опиша.

Иначе ми хареса първия домакин, за първи път го чувам, но ми направи добро впечатление с готвенето. Не бих го изтраяла иначе, за на маса е приятна компания обаче.

# 963
Аз имам страх от вентролози Wink звучи странно, но това нещо ме плаши Wink
Не харесвам и днешният участник. Отделно, че беше и пренавит много.
Слави преди години му даде шанс да учи в чужбина, доколкото помня, но Димитър не се възползва май от това.

# 964
Аз пък обратно, много харесвам вентролози. Страшно харесвам Джеф Дънам и Дарси Лин. Надявах се и Димитър да е подготвил добро шоу с куклата, но според мен не му се получи. Нещо чувството му за хумор не е моето, за мен то направо липсваше. Инак участника ми е приятен и не ме дразни.

# 965
На мен Векилска ми харесва, никога не ме е дразнила нито като визия, нито като водеща. Не прекъсна гостите си (като Цънцарова и Гавазова), не се прави на по-знаеща от събеседниците си и не страда от чувство за превъзходство. А бащата на децата й (Симеон от БГ радио) сега е общински съветник от ГЕРБ... в София. Онзи ден хвалеше постигнатото от Фандъкова в ефира на БНТ, а Борис Бонев го направи на трътка, застреля го и с цифри, и с факти. Не знам как Мариана Векилска е търпяла този самонадеян фръцльо със самочувствие на звезда.

# 966
  • София
Как точно закъсня Мариана Векилска на връх баира в хижа Септември? Демек с какво пристига.

# 967
  • Великобритания
точно Слави му плати обучението , и Димитър разказваше как се вълнува , че щял да заминава да учи , и точно тогава пандемията започна и той завършил целия курс на обучение онлайн ( преди няколко дни го даваха по някоя тв , не се сещам коя , щото тв ми е за фон по цял ден

# 968
На мен са ми интересни вентролозите чисто като техника, но тази кукла ми е пример за доста лош вкус, а хуморът е в стил "Бай Ганьо", ама не писан от Алеко, а от калеко Алеко...

# 969
  • София
Сега видях от промото, че тази вечер на масата са 6 човека. Някой знае ли коя е четвъртата дама която се присъединява към компанията?

# 970
  • софия
Вики от Мастило - "мойте кафеви очи".

Вечеря за ценители с Яна Липованска в „Черешката на тортата“
Цитат
Менюто, което Яна ще поднесе на гостите си, включва два вида домашна ракия, сирена и просеко, разядка и две салати, предястие от патладжани по италианска рецепта, цяло свинско контра филе с праз, моркови, ябълки, дюля, целина, сушени сини сливи месо, а десертът ще бъде сочен сладкиш със свеж сладолед.
С цветна изненада Яна ще върне гостите си в детството и ще стопли сърцата им.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 14:10 от zvаnchе

# 971
Значи те тримата са си дружки, защото си итър, Вики и тази дама от тази вечер правят заедно маргаритка и имаха участия преди около 3 години по моловете

# 972
На мен са ми интересни вентролозите чисто като техника, но тази кукла ми е пример за доста лош вкус, а хуморът е в стил "Бай Ганьо", ама не писан от Алеко, а от калеко Алеко...
Да,отвратителен е този бай........Забравих му името.Дано байчо не гостува с Димитър  на останалите участници.

# 973
  • софия
Пак същата уличка, същите магазинчета ❤️

# 974
Пак същата уличка, същите магазинчета ❤️
Да бе, кАжи после, че случайно всичките живеят и пазаруват там! Grin

Общи условия

Активация на акаунт