🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 56 761
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 930
Отвратителен ми е Димитър- антипатичен.

# 931
О, какъв свеж полъх е този Димитър!
С цялото готвене се справи чудесно, явно има тренинг и готви често. Менюто му изглежда много добро, със сигурност ще е вкусно.
Само една забележка имам - умалителното говорене ме дразни, ама много... розмаринче, чушчици, ябълчички... Все едно сме в детската градина...

# 932
Ох, всичко му е ситничко и дребничко... Като се почне от подправчиците, та се стигне до хижичката. Чувствам се като хобит! Иначе човекът не ми е несимпатичен, ама прекалява със ситнежите и да, много дърдори!

# 933
Не си спомням какво водеше по бтв Векилска.Нито,че е имало тържествено изпращане.Мернах,че е по бнт и,че много се е закръглила.Какво нещо е обаче,когато си известен и имаш много контакти,как винаги бързо си намираш работа.Днешният участник не ми е познат.Не ми е симпатичен.Ентусиазмът му ми идва в повече.Много говори,подвиква,лигав ми е.След миналата седмица със сковани участници,сегашната се очертава с много приказливи.Айде пак десетки.Мисля,че и тази седмица така ще се оценяват.

# 934
  • София
Аз мислех, че Любомир ще реже повече в оценките.

# 935
Много ми хареса Димитър и представянето му. Свежар, хубаво чувство за хумор , готви с лекота и създаде весела  атмосфера. Много приятно момче,  особено на фона на педанта сухар Любомир .

# 936
Не си спомням какво водеше по бтв Векилска.Нито,че е имало тържествено изпращане.Мернах,че е по бнт и,че много се е закръглила.Какво нещо е обаче,когато си известен и имаш много контакти,как винаги бързо си намираш работа.
Ето това https://btvradio.bg/za-grada/tazi-sabota-i-nedelja-se-zavrashta- … ovi-poredici.html
Закръглила се е, да. Твърди се, че тя някога е била модел. Сега, била ли е наистина или си го тиражира сама, не знам. Няма вид на модел с това специфично и немоделско лице, но явно "се въобразява" като такъв, защото едно време имаше страшно самочувствие. И тя не ми е неприятна, ама някак си, нещо не мога да кажа, че я харесвам. Тоя Симо, защо си го избра за мъж, никога няма да я разбера... Като две несъвместими неща ги виждам (чисто визуално и емоционално) и ето, не се съвместиха за дълго.

# 937
Очаквах, че домакинът ще ме дразни, но не. Наистина свеж и се справи добре и си личи, че не влиза за първи път в кухня. Бих си хапнала от всичко.

# 938
И винце, десертче с медец... Ще повърна от такова говорене.

# 939
  • Sofia
Димитър ми беше забавен, но не слушах чак толкова, та да ми дойде много. Умаленията не съм чула, че и аз не понасям такива.

# 940
Аз го гледам със закъснение и връщане.
Не му помня салатата вече на тоя смешник, а. к. а. вентролог.

# 941
Обаче франкофонът Любомир явно се е прицелил към върха! Защо даде 1 точка по-малко?
Нещо не ми е симпатичен още от "Скъпи Наследници", явно там играеше себе си... със самочувствие без покритие...

# 942
Не си спомням какво водеше по бтв Векилска.Нито,че е имало тържествено изпращане.Мернах,че е по бнт и,че много се е закръглила.Какво нещо е обаче,когато си известен и имаш много контакти,как винаги бързо си намираш работа.
Ето това https://btvradio.bg/za-grada/tazi-sabota-i-nedelja-se-zavrashta- … ovi-poredici.html
Закръглила се е, да. Твърди се, че тя някога е била модел. Сега, била ли е наистина или си го тиражира сама, не знам. Няма вид на модел с това специфично и немоделско лице, но явно "се въобразява" като такъв, защото едно време имаше страшно самочувствие. И тя не ми е неприятна, ама някак си, нещо не мога да кажа, че я харесвам. Тоя Симо, защо си го избра за мъж, никога няма да я разбера... Като две несъвместими неща ги виждам (чисто визуално и емоционално) и ето, не се съвместиха за дълго.
Да ,била е модел!Беше много слаба.Една от първите водещи на сутрешният блог на бтв заедно с Бареков.Беше наистина слаба

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 22:03 от MG18

# 943
  • София
Свежарска вечер 😜. Този Димитър не го знаех, но ми хареса 🙂. N- ченцата са дразнещи, но му пасваха на цялото представяне 😉. Уелкъм дринкът с греяно вино на фона на планинската хижа беше оригинален и подходящ за хладната есенно-зимна вечер. Украсата на масата беше много добра и в унисон с обстановката, храната беше добра, особено десертът и медовината 😍. А пък куклата и маските…🤪. Компанията се забавляваше и като за първа вечер, доста се отпуснаха 🥳
Скрит текст:
Другият мъж - голям сухар, бе 😂

# 944
Мариана Векилска наистина беше доста слаба и аз я помня, после какво стана - не знам, сигурно има хормонални проблеми, защото сега доста е понапълняла.

И на мен ми хареса вечерята, добра компания са, определено тази и миналата седмица хората са доста свеж избор.

Общи условия

Активация на акаунт