Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 32 891
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се в новата тема! Много ми харесва, всичко е идеално и се радвам да видя идеята ми осъществена! ❤

# 16
Бързам да се запиша и да ви чета.
И да не влизам с празни ръце-още една любима снимка...

# 17
  • Пришълец
Готово, подмених едната шапка
с другата Sunglasses

Магия, много благодаря за идеята. Пропуснах тази важна подробност Purple Heart

Нани, черешките ги слагам всеки път с намигване към теб. Знам, че ти харесват.

П.П. отново да напомня, че ако някоя от вас проявява желание да се пробва да изготви следващата тема има тази възможност.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 22:16 от Маргарита Н.

# 18
  • Бургас
Е...... ми...., все по-хубави са ни темите! Много благодаря!
За интервютата - хахахаха!
Аз не разбрах, че са шега професиите и дори се размечтах за бизнес в България! Няма шега, момичета, повярвах............

Лека вечер!

# 19
  • София
Ето ме и мен. Всеки път се заканвам да съм една от първите и все изпускам началото. Но важното е не дали съм първа, а да съм в нашата прекрасна, уютна и толкова любима тема.
На неуморните пчелички, които сътворяват чудеса, начело с Марги, огромни благодарности. Защото, ако ви няма вас момичета, то няма да я има и темата. А без нея ще бъдем бездомни.
Приготвила съм ви палачинки. Взимайте си, има за всички.
Има с ягоди...

Скрит текст:

За тези, които са алергични към ягодите има и с череши...

Скрит текст:

Има с каквото ви харесва...

Скрит текст:

И закъде без нашите патрони. Нека все така да се гледат завинаги.

# 20
Чудя се как Ханде изглежда толкова различна - различна в лице.... В предната тема mi_si сподели клипчета, които се въртят в интернет изгледах ги

Каквито корекции има са добре направени

В лице сякаш има лицево челюстна хирургия може би... или е отслабнала толкова много, че чак формата на лицето й изглежда различна. Освен това ми се струва, че и малко бюст сякаш има добавен - нали беше изтекла една снимка по бански тия дни, която бързо-бързо я махнаха от социалните мрежи... в бюста има разлика от преди (преди, макар и по-пухкава да е била е била с по-малък бюст Thinking )
За миглите- знаем - вижда се че са правени - не знам косъм по косъм, на снопчета ли, може би са косъм по косъм както ги водят в интернет 3D мигли - така изглеждат по снимките , не е просто ламиниране на мигли, има и слагани

Освен това спортува и се вижда колко се старае, колко усилия полага да изглежда добре... браво за волята - сега като видях стари клипове вижда се разлика в положителен аспект.

# 21
  • София
Кукличка, бързо се намесвам относно Ханде и това дали има някакви корекции. Самата аз мислех, че си е правила естетически подобрения, когато видях как изглежда сега и как е изглеждала преди. Тогава потърсих инфо и попаднах на няколко статии + нейно интервю, в което категорично отрича да има пластични операции, ботокс, хиалурон, силикон и т.н. Сподели, че няма нищо против тези неща, но засега не й се налага и единствено се поддържа с не толкова инвазивни процедури. Миглите й също са естествени, дори има клипче, на което ги показва без и със спирала. Гърдите й изглеждат различно в зависимост от дрехата и деколетето. При мен е същото, така че от личен опит споделям - понякога можеш да изглеждаш с чашка В, друг път с D, а всъщност да си с С и т.н. Чертите на лицето й са се изострили след отслабването и с възрастта. Като малка аз също имах по-кръгло и бузесто лице, такова… по детски сладко, в момента съм с издължено лице, с лека овална форма и доста очертани скули. Така че нашата Ханде си е натурална красавица. Heart Eyes

# 22
Flowers CherriesFlowers Cherry BlossomТукккк съм , другарки Heart Eyes
Марги  Heart   мерси за новата 🏡

# 23
Явно с годините Ханде от хубава, по-хубава става.  Blush

Кукличка, бързо се намесвам относно Ханде и това дали има някакви корекции. Самата аз мислех, че си е правила естетически подобрения, когато видях как изглежда сега и как е изглеждала преди. Тогава потърсих инфо и попаднах на няколко статии + нейно интервю, в което категорично отрича да има пластични операции, ботокс, хиалурон, силикон и т.н. Сподели, че няма нищо против тези неща, но засега не й се налага и единствено се поддържа с не толкова инвазивни процедури. Миглите й също са естествени, дори има клипче, на което ги показва без и със спирала. Гърдите й изглеждат различно в зависимост от дрехата и деколетето. При мен е същото, така че от личен опит споделям - понякога можеш да изглеждаш с чашка В, друг път с D, а всъщност да си с С и т.н. Чертите на лицето й са се изострили след отслабването и с възрастта. Като малка аз също имах по-кръгло и бузесто лице, такова… по детски сладко, в момента съм с издължено лице, с лека овална форма и доста очертани скули. Така че нашата Ханде си е натурална красавица. Heart Eyes

# 24
  • Пришълец
Много различна изглежда наистина, но и да има корекции както казва Кукличка, са добре направени - с вкус и мярка.

Линде, точно обратното. Ако вас ви няма, тези които се включвате в темата, всякакво старание и ентусиазъм за оформяне й са излишни. И да има тема като няма желаещи да пишат в нея ползата е никаква. По-скоро при цялото оживление и добро настроение, липсата на безсмислени спорове и напрежение, дори да не включва друго първата страница освен заглавие, снимка и архив - престоят ще е приятен.
Така, че темата е това, което е благодарение на вас. Независимо кой я пуска. Днес съм аз, утре може и друг. (Особено като приключи сериала аз просто съм изчерпана откъм идеи за тема, изцяло включваща житейски и творчески път на Керем). Целта е да го съхраним това кътче отредено за него, а тъй като Ханде е част от живота му няма пречка да си говорим и за нея. Kissing Face

# 25
  • София
Съгласна съм и с Марги, и с Линдето - темата е на и за всички нас. Тя е това, което е заради домакинята, която дава тон за песен, и заради всички пишещи, които веднага започват да пригласят. Purple Heart

Без значение дали сме фенове повече на Керем, на Ханде или на ХанКер, всички тук пишем с желание и вече една година успяваме да спазваме добрия тон. Затова престоят тук е толкова приятен. Nature Rainbow

Да, аз също смятам, че е важно да съхраним темата като такава за Керем - той го заслужава. Но също смятам, че не пречи да си обсъждаме и Ханде, и тях като двойка. Дай Боже, винаги да са такава. Simple Smile

И накрая - когато сериалът приключи, ще си помагаме с идеите за новите теми. В крайна сметка сме сговорна дружина. Wink

# 26
Минавам да се разпиша в новата тема, за която благодаря!
И малко морско настроение от Керем

# 27
Heartbeat Впечетляващ клип, с любимите ни паралели
https://www.youtube.com/watch?v=njrGDLJa8KU
Лека да е нощта Ви! Утре е --- сряда!

# 28
Знаете ,че съм фенка на Ханде от година , за това не можете да ме обвините в пристрастност . Момичето е  натурално на 100 % , вече не е на двадесет и за това не е така пухкава , освен това сега е доста слаба , направо кльощава , но си е Ханде от всякъде . Аз много ги познавам интервенциите , даже и когато да си барнали зъбите Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз предлагам да не се открива тема за Ханде , тук сме си чудесно . Тя е половинка на титуляра и ще си пишем и за нейните бъдещи проекти  А и Доктора не би искал да го разделяме от любимата му асистентска Grinning , за това , мили акушерки , асистентки , секретарки и санитарки , никой никъде няма да ходи , нали Smiley
Понеже сме си дружки позволявам си да ви рекламирам сериала по бТВ Опасно изкушение = Забранената ябълка , много свеж и градски както Вратата , с красиви актьори .Пръвите 2 сезона са както Вратата , но с повече драма , после завиват към Отчаяните съпруги и други кучкови сериали Stuck Out Tongue Closed Eyes
Предлагам да изпратим Айдан и Айфер там , ама от сезон 3 . Там онези фурии ще им покажат кон 🐎 боб яде ли Satisfied Scream

# 29
Хоп, хоп потроп и аз при вас в новата прекрасна темичка.
Марги, ❤

Mury, постът ти е много хубав! 😊
Не знам как ще изляза от тази магия 😊 и ще се озова в действителността,🙃🙂🙃успокояваме факта, че и в реала са влюбени и щастливи. ❤

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 23:22 от Ninika

Общи условия

Активация на акаунт