Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 32 935
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Неслихан вече не следвала Елчин (Мелек) и Мая (Кираз) (т.е. майката на Мая, нали майка й поддържа страницата на Мая)

Някаква драма ... чудя се какво е станало.

Нещо от сорта е написала, ама дали е това и какво има предвид не разбрах

"Днес се случи нещо, което тикна фанатизмът (предубеждения) точно под носа ми.
Въпреки че мразех и се съпротивлявах с всичките си клетки, бях принудена да се примиря.
Ще ви кажа по-късно, но първо това е голямото време за промяна в куфара / да си стягам куфара. "

Аз като видях сторито на Неслихан се зачудих за какво става на въпрос, а сега разбирам и че вече не следва Мая и Елчин. Може да са се сдърпали за нещо. Надявам се все пак да не се е случило нищо, те са сплотен екип и си личи, че се забавляват заедно на сета. Ще очаквам Неслихан да сподели нещо повече.

mury9, много хубаво и точно си го написала! Съгласна съм с всичко написано.🤗

Видях и новините за раздялата на Биге и Арас. Все още никой от двамата не е потвърдил. Искрено се надявам това да е пореднага измислица на журналистите. Биге наскоро загуби баща си и сега една раздяла според мен би я съсипала.😔

Ох, малко остана до утре вечер. Очертава се да е весел епизодът. Харесва ми палавата Еда във фрага. Дали след разкопчаването на копчетата на ризата, ще има продължение?🤔😁

# 586
  • София
Ах, невинното ангелче Ханде. Както гледа наивно, така омотава в мрежите си Керем, а после го бие на табла.

# 587
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки и довечера парти ... Wink

Gift Heart

# 588
Здравейте

# 589
Здравейте!
Лек ден,в очакване на епизода довечера Two Hearts

# 590
HI!

За денят Х е доста тихо в темата Rolling Eyes

# 591
Днес е деня , нямам търпение за епизода. Дано се очертае вълнуващ и завладяващ. Четох в интернет че другата седмица няма ли да излъчват епизод това вярно ли е и каква е причината? Ако някой знае моля да сподели.
Керем е късметлия с такава красавица, но и тя също с него. Това е съдба Господ си знае работата след толкова години те се срещнаха и се влюбиха.

# 592
Епизод няма да има, защото е някой от религиозните празници на мюсюлманите и екипа предполагам, че ще празнува/почива.

А довечера споделяйте, че някои сме на работа Frowning1

Хубав ден!

# 593
# 594
  • София
Отсега мога да кажа коя ще е любимата ми сцена от епизода довечера… Heart Eyes

Цялата, в която готвят и се забавляват заедно като семейство.

# 595
HI!

За денят Х е доста тихо в темата Rolling Eyes

Много хубави снимки, не бях ги виждала!

И малко за разхлаждане в жегата! 😉

Едит: пишете, момичета да си изпишем старата тема, че да сме навреме за новата преди епизода!🙃

# 596
Здравейте, прекрасни !🌞❤🍒🍹

Днес е поредният безценен ден от живота ни. Не можем да го върнем назад, не можем да го купим, не можем да го вземем назаем. Усетете Днес, изживейте го, насладете му се, почувствайте всичко прекрасно, което ви носи и приемете даровете , които живота ви предлага.

За тонус и добро настроение -  шоколадово изкушение. Желая ви слънчев ден и много щастие от мен !❤

" Старите приятели си отиват , нови ще се появят. Същото е като с дните. Старият ден си отива,за да дойде нов. Важното е да има смисъл- приятелството или денят !".
Дилай Лама

Flowers Hibiscus За още  положителни емоции и заряд през деня - красивата Ханде Ерчел - очи, поглед,
усмивка , грация...... " Красотата ще спаси света !". Имам пред вид не само физическата красота , но и духовната красота.

И нашият чаровник Керем Бюрсин- различен, нестандартен и магнетичен....

Flowers Hibiscus И двамата актьори са млади, красиви,талантливи , обичащи се и щастливи заедно. Казват ,че щастието е заразно. Това , което излъчват и като екранна двойка,  и като двойка в живота е Любов ! Те са на вълната на известността и славата. Това, което винаги ме е впечатлявало у тях е ,че са много земни, естествени и непринудени. Видяхме го в много интервюта, лайфове, участия, награждавания и т.н. - те са усмихнати, лъчезарни, шегуват се, забавляват се, закачат се един с друг. Но винаги са премерени, отнасят се с уважение, внимание и търпение към журналистите, към многобройните им фенове. Не се усеща фалш ,надменно отношение или недостойно поведение. И двамата са ангажирани с различни социални каузи, което показва ,че имат големи сърца ,благородство и съпричастност към страданията на други хора- болни, нещастни, насилвани... Трябват много сили , енергия и човечност , за да се включват активно и да покажат , че не са безразлични към болките на други хора.
Най- интересното ,лично за мен е , че славата, популярността, успехите им не са ги превърнали в самодоволни и равнодушни хора, които са се самозабравили...Тежка е цената на славата и не всеки може да я понесе, може би тя е и вид изпитание,тест. Как ще се отрази тя върху поведението, живота, взаимоотношенията с хората и т.н. От това , което виждам и двамата са успели да съхранят и да ни покажат достойно и адекватно човешко поведение, без да се главозамайват, да изгубят връзката си  с реалността, да имат грубо и незаинтересовано отношение към хората. С това те ме респектират и печелят като техен почитател.
Ако само се огледаме в нашата родна действителност и се запитаме - сега  колко  български актьори биха ни спечелили като техни  фенове, колко от тях показват достойно поведение извън професионалните им ангажименти, колко от тях се държат с уважение към феновете, журналистите, колко са се включили в социални каузи....Има над какво да се замислим и научим....Не ме разбирайте погрешно. Просто искам да виждам и наши актьори да притежават такива добродетели и ценни човешки  качества като Ханде и Керем. Може би има и такива наши актьори имам пред вид в съвремието , не в миналото, но поради една или друга причина да няма достатъчно гласност за тях. Дълга и сложна е темата за родното ни кино в наши дни...споделям го с болка.

Flowers HibiscusМисля,че в темата вече се писа за 21.07.2021г ,че няма да има излъчване на нов епизод , защото от 16 до 22.07 е Курбан Байрям в Турция и предполагам е заради това.

Но днес 14.07.2021 , сряда е нашият ден : в очакване на 45 епизод -
ще видим съжителството на Еда, Серкан и Кираз под един покрив ; желанието им да задържат другия , под един или друг предлог; предполагам ,че ще има много забавни и комични моменти със семейство Болат; както и изненади от малката хитруша, която вече разбра от приятелчето и Джан ,че родителите трябва да живеят заедно.

Момичета, до довечера в киносалона -часът и мястото са известни !❤

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 12:30 от akvamarin007

# 597
Ще се включа довечера, сама съм с детето и щв успея да гледам онлайна! 💓

# 598
Тоолкова ме е яд, че се очертава да пропусна първия час от всеки епизод до финала Confused Cry Просто така се пада графикът ми от работа, като го видях ми се доплака чак. Обещавам, че при първа възможност ще съм на линия и че ще направя всичко по силите си да се включвам и да превеждам фрагманите Heart Все пак тая надежди поне на финала да стане някакво чудо и да свърша навреме, но да видим... Приятно гледане довечера, ще се опитам да съм и аз в киносалона, колкото се може по-бързо Hug

# 599
  • Dupnica
Здравейте в сряда - нашият ден! Flowers Cherries
За разхлаждане предлагам малко изкушения

А за подготовка на срещата довечера и повече настроение

Очаквам една забавна серия, изпълнена с много любов и предизвикателства от съвместното съжителство на
семейстово Болат, както и една чаровна Кираз, готова на изненади за мама и тате. Egg Fork And Knife Ice Cream

В жарките дни си повтарям моменти от нашия сериал.
Стигнах до тук

Възхищавам се от Ханде и Керем, млади, красиви, харизматични хора с мисия.Добре че съдбата ги събра и се радваме както на любовта на героите им от сериала, така на тях самите.

Бъдете здрави и до довечера! Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт