Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 076
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен / София
Това ли беше най важната стъпка, след като Болат разбраха, че Кираз е тяхна кръв....

# 151
Ужасно им се месят във взаимоотношенията и семейството.. вече и Айфер ме подразни..
Да ги скарат преди да са се сдобрили ли искат не знам..

Обаче са толкова забавни Серкан и Кираз. Малката как си го върти на пръстчето си хич не му е ясно. Joy

# 152
  • Кърджали
Гости, този пък Серкан е невинен.... Серкан и каза че няма да направи нищо, което не би одобрила Еда или което ще я нарани
Той подписа защото Айдан му каза че е говорила с ЕДа и Еда е съгласна да се впише неговото име като баща. Серкан не беше съвсем убеден, но понеже Айдан му каза че с това ще оправдае очакванията на Кираз, Серкан се сети за летящата къща на Кираз и хукна да я прави... И подписа набързо...

По същия начин нали може да обвиним Еда че веднага тръгна да наема адвокат за да държи далеч Серкан от Кираз

Айдан иска от Дениз да свидетелства срещу Еда -- че е работохоличка. Дениз пък тръгна да обяснява каква добра майка е

Кираз : Паднах
Падна ли? Отиваме в болница
Да не преувеличаваме, Серкан Болат, стига ми и един сладолед

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 22:05 от Aлекcандрa

# 153
  • Плевен / София
Гости, този пък Серкан е невинен.... Серкан и каза че няма да направи нищо, което не би одобрила Еда или което ще я нарани
Той подписа защото Айдан му каза че е говорила с ЕДа и Еда е съгласна да се впише неговото име като баща. Серкан не беше съвсем убеден, но понеже Айдан му каза че с това ще оправдае очакванията на Кираз, Серкан се сети за летящата къща на Кираз и хукна да я прави... И подписа набързо...

По същия начин нали може да обвиним Еда че веднага тръгна да наема адвокат за да държи далеч Серкан от Кираз

Айдан иска от Дениз да свидетелства срещу Еда -- че е работохоличка. Дениз пък тръгна да обяснява каква добра майка е
Как Серкан подписа без да чете....

# 154
Кираз е паднала и Серкан иска да я води в болницата Joy
Кираз: Не преувеличавай, Серкан Болат. Вземи ми сладолед и ще ми мине Joy
Сейфи и Айдан пък искат да манипулират Керем да говори лошо за майчинството на Еда, ама той не им се върза
К: Това ли е Сириус?
С: Да, но не обича много хората, така че... Какво? Браво, Сириус, разбираш ги нещата Joy

# 155
Ох тия двете Айфер и Айдан ме изнервиха максимално, не че не го очаквах;

Блатодаря за линка с руския превод, гледам от него.

# 156
  • Кърджали
Серкан и казва че са си в къщи
Еда дори не попита кое къщи Simple Smile

Серкан да не е решил да наема някаква учителка бог знае за какво за Кираз...А май...психоложка била тази..ама да му помага на него какво да прави..

# 157
# 158
Еда дали няма да изревнува от психоложката?
А била педагог Grinning
Хюлия: Серкан, аз няма да съм до теб постоянно
Серкан: Длъжна си, заедно ще я отгледаме Joy

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 22:17 от ally.yor

# 159
  • Кърджали
Али, ЕДа изревнува че изревнува...
АМа не мога да разбера каква е тази...психоложка ли, за бавачка ли се кани да я взима /останах с впечатление че е психоложка заради това което говориха, но май не е /

Коя е тази жеа
Хюлия

На Серкан му хареса да го ревнуват

хюлия била една от най-добрите педагожки в страната

# 160
Нахлувам за да пусна нещо което отдавна мечтая да направя.Дано ви хареса!

В тази сцена съм виждала много актьори добавени ,но вече аз пък мога да добавя моят друг любим - Керем при Озан и да се замисля за общ проект някога.

# 161
966K

На Серканчо нещо му е много забавно Simple Smile

# 162
Неслихан ме дразни, преиграва, а Айдан и Айфер нямам думи, скумрии

# 163
  • Кърджали
Кираз скоро разбра че Серкан и е баща. Той не ви ли каза
Не, от повтаряне как да бъде идеалният баща, забрави да го спомене това

Тая педагожка им предлага да поживеят малко тримата заедно за да намерят общ начин да отглеждат Кираз

Сега пък май Айдан и Мело ще искат от Ердем да свидетелства срещу Серкан. А тайно ще записват като казва че Серкан е ужасен

# 164
  • София
Приветствам тази идея!!! Heart

Кираз скоро разбра че Серкан и е баща. Той не ви ли каза
Не, от повтаряне как да бъде идеалният баща, забрави да го спомене това

ая педагожка им предлага да поживеят малко тримата заедно за да намерят общ начин да отглеждат Кираз

Общи условия

Активация на акаунт