Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 32 942
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Компилация от Керем, заснемащ Ханде, докато се готви да тръгне на снимачната площадка Sparkling Heart
https://twitter.com/zaynsbursin/status/1414912132991361028?s=20

# 556
  • София
Ухажва си я човекът от самото начало, та до ден днешен. Heart

Ама той си беше казал в едно интервю - че за жената до него всеки ден ще е Свети Валентин. Simple Smile

# 557
  • Пришълец
Да, точно така е, Ели. Убедила съм се многократно, че различните очи виждат различно и често се разминаваме в предпочитанията си, което е напълно естествено. Hands V Хубавото е, че имаме богат избор на сериали и то не само турски, та решението е изключително просто - ако ти харесва гледаш, ако ли не подминаваш го и си намираш друго, подходящо за твоя вкус. Нещото, което е в състояние да ме напрегне е необоснованото мрънкане и хвърляне на кал. Тогава по обясними причини феновете палят бързо и се стига до едни такива словесни престрелки. УжасТ. Joy

В споменаваната тема влязох да видя кои са номинираните актьори - както и предполагах по-голямата част сред тях ще са ми непознати като имена. Аз съм зациклила в миналото Joy Ако присъстват Къванч и Чаатай тях ги знам, дълго време се интересувах и от двамата, даже и Енгин съм го гледала. И аз като Бро, в Пепел от рози и определено не беше моя сериал - просто не схванах посланието правилно и не успях да повярвам в любовта между главните герои.

Ели, партньорът на Туба в Запленяваща сърцето (или бг варианта Огнено сърце) е Джансел Елчин. Тя много ми хареса в Гордата Аси - страхотна химия имаха с Мурат Йълдъръм. За Нинчето и Мира знам, че са на същото мнение. Smile

Та, така. Сега на дневен ред са ХанКер, толкова рядко се случва да харесам нещо, предвид факта, че по-нагоре споменавам само двама любимци то си е цяло чудо нещо да ме грабне. Joy Аз съм някакъв обикновен консуматор - рядко се увличам.

# 558
# 559
Специално за Марги Stuck Out Tongue Winking Eye
Може би ти също имаш деца, тогава знаеш какво е да те е страх през цялото време. Страх, че не знаеш всичко, че не можеш всичко, че няма да се справиш с всичко. Накрая до такава степен свикваме с усещането, че сме се провалили, че всеки път, когато не разочароваме децата си, тайно сме шокирани. Възможно е някои деца да го знаят. Затова от време на време правят дребни неща в най-чудновати ситуации, за да ни помогнат да си поемем дъх. Точно, ама точно колкото да ни спасят от удавяне. Тревожни хора, Ф.Бакман

# 560
  • Пришълец

Мики love001

# 561
Инфо:
Окончателното гласуване на Murex D'Or ще приключи тази неделя в полунощ Wink

Керем

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 16:54 от mi_si

# 562
Миднайт, надали - като коне с капаци са. Повтарят само как не виждат въпросната химия при ХанКер, че не ги харесват, смеят се на опашката на Керем, слаб ни бил сценарият, Ханде била хубавица, но никаква актриса и т.н. Якото е, че ме разсмиват вместо ядосват. Правя плочки на корема от смях и се забавлявам с нелепите им коментари. Продължавам да чета, защото наистина ме забавляват, но нямам намерение да пиша, просто не виждам смисъл и желание нямам. Simple Smile

Ако бяха малко по-толерантни и го нямаше това пренебрежително отношение, за което Марги споменава, нямаше да ни мотивират да им показваме кой е номер едно, нито да ги четем и обсъждаме. Ама има един лаф, който уважавам - каквото повикало, такова се обадило. Wink

Не мога да им се дразня. По-скоро ми става мъчно за тях, че са изпуснали цяла година магията "Почукай на вратата ми". Trollface

# 563
Здравейте момичета, и аз "ходих" да гласувам! 😁 Ама казвайте ги, моля ви, тези неща, аз от къде да знам! 😆😂 Гласувах разбира се за нашия, другите не ги знам как играят, някои за пръв път ги виждам. 😋Повечето ми се видяха "тъмни балкански субекти"! Това не е обида в никакъв случай, щот аз самата съм по-черна и от тях 🤣, но какво да правя 🤷‍♀️, харесват ми руси мъже! 😋
Но освен преднината с която води Керем, много ми хареса и това, че мненията на Слънцето и Вай са харесани 20-30 пъти! 😁😜.
Като дойде време да гласуваме за Ханде пишете, да не пропусна 😂!

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 22:36 от lady laura

# 564
# 565
Да, точно така е, Ели. Убедила съм се многократно, че различните очи виждат различно и често се разминаваме в предпочитанията си, което е напълно естествено. Hands V Хубавото е, че имаме богат избор на сериали и то не само турски, та решението е изключително просто - ако ти харесва гледаш, ако ли не подминаваш го и си намираш друго, подходящо за твоя вкус. Нещото, което е в състояние да ме напрегне е необоснованото мрънкане и хвърляне на кал. Тогава по обясними причини феновете палят бързо и се стига до едни такива словесни престрелки. УжасТ. Joy

В споменаваната тема влязох да видя кои са номинираните актьори - както и предполагах по-голямата част сред тях ще са ми непознати като имена. Аз съм зациклила в миналото Joy Ако присъстват Къванч и Чаатай тях ги знам, дълго време се интересувах и от двамата, даже и Енгин съм го гледала. И аз като Бро, в Пепел от рози и определено не беше моя сериал - просто не схванах посланието правилно и не успях да повярвам в любовта между главните герои.

Ели, партньорът на Туба в Запленяваща сърцето (или бг варианта Огнено сърце) е Джансел Елчин. Тя много ми хареса в Гордата Аси - страхотна химия имаха с Мурат Йълдъръм. За Нинчето и Мира знам, че са на същото мнение. Smile

Та, така. Сега на дневен ред са ХанКер, толкова рядко се случва да харесам нещо, предвид факта, че по-нагоре споменавам само двама любимци то си е цяло чудо нещо да ме грабне. Joy Аз съм някакъв обикновен консуматор - рядко се увличам.
Съгласна, Марги!😉
Нещото, което е в състояние да ме напрегне е необоснованото мрънкане и хвърляне на кал. Тогава по обясними причини феновете палят бързо и се стига до едни такива словесни престрелки. УжасТ. Joy
Аси не съм я гледала и партньорът на Туба там също не го познавам. Този сериал е от периода ми: "...аз турски сериали не гледам" 😀 Къванч колко небрежни усмивки е изял от мен 😇, но пък изгледах цял сериал с него и много ми хареса("Искрите на отмъщението"), като няколко години преди това само поглеждах сцените му с Берен Саат в един сериал с греховна любов между двамата. Та така, аз за себе си научих да не казвам "никога", никога🙃
Друго се сещам: колко много се бях впечатлила от красотата на Мине Тугай в Medcezir направо я гледах с отворена уста, също и Фахрие Евджен - после се оказа, че са постижение на пластичната хирургия и се разочаровах. След време обаче им простих😉, в края на краищата са направили нещо добро за себе си! 🙂

# 566
Сладурчета

# 567
Flowers Four Leaf CloverАквамарин, чуството е неописуемо когато детето ти сбъдва мечтите си! Сигурна съм, че твоите мечти се припокриват с част от неговите. Сърце - майчино, радостно, щастливо, обичащо! Много здраве, щастие, любов и късмет на момчето ти! Сега му идва времето на незабравимите студентски години. Изпити, купони, момичета ... и още нещо. С най-добри чуства от една майка която е преминала този етап.Revolving Hearts
Анализа ти баща, татко много професионално издържан. За това, Ви чета с интерес и нетърпение момичета!:clap:

# 568
  • Пришълец
Лаура, лошо ти влияем - ти наблюдения върху други турски сериали/актьори май нямаше и по чужди теми не ходеше. Sweat Smile
То и аз не ходя много, имам си още една любима тема освен тази и няколко инцидентни включвания на други места...

Ели, хубавка е Мине Тугай, но според мен си личи хирургичната намеса. Гледала съм я в друг сериал - "Времето лети", за "Кварталът на богатите" съм на различно мнение от преобладаващото тук и нямам кой знае какви наблюдения.

# 569
  • София
Много харесах Мине Тугай в Квартала на богатите. Направо припаднах по нея. Красотата й ми се стори извънземна. Изключително нежна и класна жена. Играта й също ми хареса. Определено й станах фен тогава. След това я гледах в две отрицателни роли и, честно казано, не ми хареса толкова. Нито на външност, нито като игра. Нямаше го това излъчване на Ендер Серез. Определено е хубава жена обаче. Не знаех, че има намеса на пластични хирурзи. Поне според мен не си личи. Simple Smile

Фахрие я помня в Листопад. Към днешна дата е много по-красива и женствена. За мен обаче тя е по-скоро чаровна отколкото красива. При нея си личи, че е имало външна намеса - дали естетична, дали хирургична. Има едно леееко изкуствено излъчване. Но пак е хубава. Много ги харесвам с Бурак като двойка и семейство. Да са живи и здрави, и много щастливи!

И да се върна на нашата тема - Ханде към днешна дата за мен е голямата красавица на турското кино. Поне аз не се сещам за друга, която да ми харесва толкова много. Керем пък е най-големият чаровник. Ама това е моето мнение все пак. Гледам ги и им се радвам. Красиви поотделно и още по-красиви заедно. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт