Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 32 943
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • София
Дами, пишещи в темата и четящи на балкона, гласувайте във въпросната тема за най-добър актьор, моля ви! За Керем, табики. Grinning Мрънкащите дами там ме провокират да извадя наяве спортната си злоба и да мрънкат още повече, когато Керем победи с двойка или тройна разлика пред втория. Хич не ме интересува какво мислят. Важното е навсякъде да сме номер едно!!! Sunglasses

# 542
vai1❤❤❤,благодаря ти сърдечно! Много красиво и истински си описала силните емоции,които изпитвам в момента,защото си го преживяла! Майките все се притесняваме , дали ще успее, какво ще стане. Знам , че медицината е трудна и сложна наука, изисква много усилия, труд ,време, отдаденост. А сина ми и той все ме успокоява. За една майка няма по-голямо щастие да вижда детето си здраво, пораснало , успешно и справящо се само в живота ! / моля да ме извините , но емоциите са в повече../)

gali- viki ❤❤❤, сърдечно благодаря !

Момичета , за всички ВАС , да ви почерпя❤❤❤

Flowers HibiscusДецата са щастие и  радост те
осмислят живота ни! Децата ни вдъхновяват и ни дават сили да продължим  живота си с нови надежди и мечти !

Flowers HibiscusОчаквам с нетърпение да видя развитието в нашия сериал и метаморфозата , която надявам се ще претърпи Серкан Болат от баща в  супер татко ! Той търси съвети, подкрепа от Енгин , майките, педагожката Хюлия , но най-добрата му учителка ще е малката вълшебница Кираз.Тя няма да го остави на мира , ще е постоянно около него , а обучението ще е веднага и  в движение. Докато се усети Серкан какво става и няма да може да се отдели от нея, а всяка нейна усмивка ще го разтопява и лекува раните му.

Гласувах вече за Керем Бюрсин ! Ако можеше щях и още пъти  да гласувам☺

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 13:12 от akvamarin007

# 543
# 544
  • София
Ще си умра от смях с Керем! Бъзика се с Ханде…

# 545
Керем се закача с Ханде. Да не спи на дивана тази вечер. Satisfied

Канал D започва повторение на Güneşin Kızları.

Красота Sparkling Heart

Проверявам редовно как върви резултатът. И понеже винаги искам да печеля, се кефя в момента.
А тези, които мрънкат, да вземат да си пуснат 2-3 епизода, белким им хареса сериала и се присъединят към темата. Smirk

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 22:31 от midnight__sun

# 546
  • Пришълец
Аквамарин, много ми хареса съпоставката между бащите и татковците. Разликата между тях е огромна и се състои точно в отношението, вложените чувства, проявеното внимание и търпение, взаимното опознаване. Колко много ние възрастните можем да научим от децата по принцип, дори и да не са собствени...
И си споделила един наистина любим цитат Heart
"Понякога-каза Пух-най-малките неща заемат най-голямо място в сърцето ти!"
/Мики спря да ни радва с цитати/ Smirk

При мен има нещо сбъркано обаче. Не ми е важно да сме първи, но любопитството ми ме убива и не го оставям незадоволено Satisfied Още вчера, доста преди да пишете тук се отбих през въпросната тема и ударих едно рамо на нашия човек, за да мога да видя какви са резултатите в анкетата. Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе не ми допада заради пренебрежителното отношение, което съм долавяла и не чета.

# 547
  • София
Миднайт, надали - като коне с капаци са. Повтарят само как не виждат въпросната химия при ХанКер, че не ги харесват, смеят се на опашката на Керем, слаб ни бил сценарият, Ханде била хубавица, но никаква актриса и т.н. Якото е, че ме разсмиват вместо ядосват. Правя плочки на корема от смях и се забавлявам с нелепите им коментари. Продължавам да чета, защото наистина ме забавляват, но нямам намерение да пиша, просто не виждам смисъл и желание нямам. Simple Smile

Ако бяха малко по-толерантни и го нямаше това пренебрежително отношение, за което Марги споменава, нямаше да ни мотивират да им показваме кой е номер едно, нито да ги четем и обсъждаме. Ама има един лаф, който уважавам - каквото повикало, такова се обадило. Wink

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 13:32 от Бърборанка с розови очила

# 548
  • София
Още снощи гласувах за Керем. То за кой друг да гласувам. Ако го нямаше него като опция щях да дам едно рамо за Бурак Дениз. Харесвам го как играе. Другите не са ми от любимците. А пък за този Енгин Акюрек никога няма да си дам гласа. В няколко сериала съм го гледала. По-голямо дърво от него не съм виждала. Последно го гледах в Дъщерята на посланика и направо се разочаровах.
Така, че нека си коментират колкото си искат. Световният тренд показва, кой е най-харесван. Да не се захващат с опашката на Керем, защото дори и с нея той е на светлинни години като визия пред прехваления Енгин, който освен това е и с обратна захапка. Нека не се захващат на тази тема.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 17:30 от БлагаВест

# 549
# 550
Привет, спокойно момичета всички дишат прахта на Керем. Много сме напред и в трите анкети на 1 място хич не си и помислям друго.

# 551
Прекрасни са Ханде и Керем като се закачат закачливо. Толкова са влюбени един в друг. Само не разбирам той какво я базика и ня какво отговаря.

Красива има Ханде както винаги

# 552
  • София
Линде, то е въпрос на вкус де, ама нали си обсъждаме кротко, мирно и възпитано тук, да си кажа и аз какво мисля за въпросния Енгин. Като мъж смятам, че е чаровен и изглежда добряк. Не е пръв красавец, ама това не е най-важното. Като актьор е добър, но не може да се мери с Керем (лично мнение). За първи път го гледах в "Пепел от рози" по бТВ, но не ме впечатли. Проблемът по-скоро беше в сценария на сериала според мен, не в актьора. Този сериал не беше моят определено и не го догледах. Гледала съм Енгин в "Брак с чужденец" и там ми хареса. В "Дъщерята на посланика" също не можах да го харесам, там Ураз ме впечатли повече. Но така и не го изгледах. Много рано ме отказаха, просто драмата ми идва в повече, знаете. Гледах част от епизодите с Ураз заради Ураз. Grinning

В класацията са Арас и Ибо, които харесвам. Серкай също ми е симпатичен. Но само Арас за мен може да се мери с Керем. Ако той беше победител, нямаше да мрънкам и т.н. Аз съм съзтезателен тип, но умея да губя с достойнство. Да, за мен Керем на този етап е най, но уважавам и чуждото мнение. Не приемам подигравателните и снизходителни коментари обаче. Simple Smile

# 553
Тези снимки които mi_si качи са от стори на Неслихан като е написала следното:
„Мислеха, че правя снимка, но предпочетох видео. Заснехме такава красива сцена .. Ще го гледате в епизод 8 ”- Неслихан в instagram история.
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1414889896318226437?s=20

И аз да си кажа за въпросния Енгин гледала съм го но нито като визия нито като игра ми е харесал пък  и да се сравнява с Керем няма шанс.

Елчин от сета
https://twitter.com/handeflowers/status/1414909232709881861?s=20

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 14:40 от sani1212

# 554
🌈Момичета, още веднъж се уверявам, че различни очи, различно гледат - и може би, това е най-хубавото! Не мога да не си кажа мнението, защото се спомена Енгин, пък аз много го харесах в това, което съм гледала с него, може и това да има значение, даже за мен е точно така! Тръгна от Туба, която за първи път гледах в "Искрите на отмъщението" и там се влюбих в нея(признавам си от сега, че в анкетата за актриса ще гласувам за нея, освен за Бамби), затърсих филми с нея и изгледах "Запленяваща сърцето"(там актьорът ми беше пълно дърво, не съм запомнила как се казва), а после "Черни пари и любов" - там си харесах много Енгин и гледах "Малък септемврийски проблем, където е съвсем различен, но чудесен и в двата проекта. Не ми хареса като филм, като настроение, като натюрел  "Дъщерята на посланика" и не съм гледала, само защото той участва. Та така! Не разбирам обаче дърлянето на феновете на Неслихан с него и с Туба! При положение, че феновете на двамата не им отвръщат със същото, в това число слагам и себе си! 🙂
Друг любимец ми е Арас от анкетата - симпатични са ми Бурак и Серкай)
Тези нашите двамата днес много активни и лудетини забавни! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт