Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 844
  • 818
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, от френския амазон до кой адрес поръчвате?🙄

# 301
А дали прави голям каймак(пяна)? Същия модел ли е вашата?
Каймакът зависи от кафето което ползвате, смилането и чашата. Пяната не е каймак. Аз имам другата Делонги, която и сега е намалена, прави хубав плътен каймак. Предполагам, че и тази ще прави, просто трябва да си поигрете с надтройките и да си намерите кафе на зърна, с което да Ви харесва резултата

# 302
Здравейте, от френския амазон до кой адрес поръчвате?🙄
До България, поръчах румбата от по-горе директно до адреса ми

# 303
Здравейте, търся такъв тип дъска, но не се справям през телефона, дали има и в този сектор намалени? Ще съм благодарна за малко помощ.
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B095CNVSNB/ref=ox_sc_act_image_1?s … VQ5VAFL&psc=1

няма

# 304
  • София
Препоръчайте, моля машинка за подстригване.

# 305
поръчах и аз румбата от френския амазон

# 306

Колко ти излезе общо с доставката ?

# 307

Колко ти излезе общо с доставката ?

82 евро

# 308
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B001Q3S39K/ref=ox_sc_act_image_1?s … 1PHF7ZO&psc=1
Лампа за нагревки,има Като нова складова,с отстъпката е 41Е. Тук са 150-200лв

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 15:27 от Трапезица

# 309
Лампата е с инфра червени лъчи, много хубава е, но не е кварцова. Купувала съм и за мен, и за майка ми нови, едната дори беше под тази цена.

# 310
Намалението не се вижда в кошницата, а на последната стъпка преди плащане. Пише си го и в условията.

# 311
Харесала съм няколко неща за детето - книжки, гел за зъбки. Ще поръчвам с ГГБГ - аз си правя поръчката през Амазон, но слагам техния адрес, нали?
Че в сайта им пише да им пратя линк към продукта и те до 48 ще ми пишат колко пари излиза и да им ги пуска по банкова сметка и чак тогава те ще поръчат. То така става дълга и широка, те вече няма да са на същата цена нещата.

И също така като поръчвам от различни продавачи заедно ли ще дойдат или като от Алиекспрес - всяко нещо поотделно?

# 312
Лампата е с инфра червени лъчи, много хубава е, но не е кварцова. Купувала съм и за мен, и за майка ми нови, едната дори беше под тази цена.
Благодаря,редактирах,да не подведа някого. Тук споделят,че има кварцови лампи с ИЧ светлина само,безУВ. Но не съм толкова наясно с терминологията

https://www.blog.vikiwat.com/kvartzova-lampa-vidove-prilojenie/

Вие за какво я използвате?

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 15:33 от Трапезица

# 313
  • Сф
Харесала съм няколко неща за детето - книжки, гел за зъбки. Ще поръчвам с ГГБГ - аз си правя поръчката през Амазон, но слагам техния адрес, нали?
Че в сайта им пише да им пратя линк към продукта и те до 48 ще ми пишат колко пари излиза и да им ги пуска по банкова сметка и чак тогава те ще поръчат. То така става дълга и широка, те вече няма да са на същата цена нещата.

И също така като поръчвам от различни продавачи заедно ли ще дойдат или като от Алиекспрес - всяко нещо поотделно?

Слагаш техния адрес, но задължително си пишеш и ID номера, който са ти дали от ГГБГ.
Понякога идват заедно, понякога отделно, като цяло гледат да са по- малко пратки

# 314
Значи, докато се чудих на румбата имаше 5-6 варианта, а когато се опитах да поръчам, почнаха да свършват в момента, в който ги сложа в количката и се изчерпаха преди да успея Cry

Общи условия

Активация на акаунт