Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 413

• 31 671
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

Снимката, като снимка.

Отседнали са в хотел  ′′Doubletree Hilton Afyonkarahisar".

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 03:04 от mariana51

# 166

Добро утро момичета Two Hearts
Имайте един прекрасен почивен ден.

Радвам се да ги видя Енгин и Толга в добра форма и кондиция.
Сега спокойно ще си чакам филма. Още повече, че зад кадър ще излизат още снимки, най-вероятно ще видим вече и тийзъра за филма.
Имаме си и рекламата.
Както и обещани още неща /лично от Енгин/.
Така, че ни очаква добро лятно време в темата.

Сетих се и друго - радвам се и ми е много приятно когато пишем повече хора -  така е по-атрактивна самата тема, а и в  по-голяма компания  раздумката върви с повече емоции. Един каже едно - друг друго и времето прекарано във виртуалната ни къщичка ще ни зареди с положителна енергия...
mari52 Two Hearts  се активизира отново, което е супер!
Blak kristal Two Hearts добре се появила!

Липсва отдавна Ками Two Hearts както и Теменужка Two Hearts също и останалите момичета -  Nina_richi Two Hearts GITANA_59  Two Hearts  Аnista Two Hearts Cataleya_23 Two Hearts dunelia Two Hearts Priya Two Hearts Yoanna L Two Hearts Буркина Two Hearts
обаждайте се, за да знаем че всичко е наред при вас.

И една любима песен за настроение. Аз обаче ще изчезна за малко, че да ида  малко до пазара /докато не е станало много горещо/...

# 167
Добро утро,

Честито на празнуващите.Hug
Скрит текст:

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 168
  • Пловдив

Добро утро и от мен, и от Санджар.
Новините, снимките, идват - асистентчето е готово да ги намери.
Успешна събота на всички.

# 169
Добро утро!

Вчера с тия снимки беше направо балсам за душата ни.Още не мога да свикна с визията на Енгин без брада.
А защо на интервюто беше с голяма брада, ще има скок във времето ли във филма?

Човек трябва само да види усмивката на Енгин и доброто настроение за целия ден е гарантирано!
Приятен ден момичета!

# 170

Здравейте, момичета🤗💜🙂

Мартичка🤗 веднага се отзовавам на твоя призив да се индикирам. Аз не съм много по писането, но ви чета с интерес винаги. Благодаря ви от сърце за цялата актуална информация и снимки за Енгин. Мариянка💜, Хармония💜 Араселия💜 Мари💜
 Много се радвам, че в момента снима филм и ще гледаме нещо ново. Ето, вчера имаше доста снимки, изтекли от сета, дано целия месец да е така. Аз по принцип не гледам филми с военна тематика, но щом Енгин е избрал такъв, ще гледам, защото знам, че ще се насладя на невероятно емоциална игра и това си струва. Енгин нямаше много време да излезе от образа на Санджар, в който беше толкова време, но ето че вече се е превърнал в капитан Салих. Явно ще е тежка драма и ще роним сълзи, но такива са ролите, които си избира нашето момче- лесно няма.
Ако са верни слуховете за сериал, просто ще сме на седмото небе😃Много ми се иска от есента отново да си го гледаме на екрана.
Аз не гледам много турски сериали без участието на Енгин, но сега реших да загледам този, който се води най-успешния им за 2020-"Почукай на вратата ми" и вече съм на 9ти епизод. Номерът с белезниците го правят вече 2 пъти😃Сериалът ми допадна, защото е романтичен, а и главните герои са се влюбили и в живота по време на снимките, което още повече засилва интереса. Също така и не е свършил още. Интересен сюжет и герои, дори и второстепенните. Сниман е и лятото и затова ми харесва да го гледам в летните горещини. Но ми липсва Енгин, никой не може да го измести от сърцето ми🙂И никой не може да играе като него. Затова и ще чакам филмът с голямо нетърпение, а до тогава ще се радваме на всичко, което излезе. Желая ви прекрасни летни дни, момичета😘😘😘

# 171
Здравейте, момичета!Heart
И аз като Каталея да се индикирам. Мартичка, тук съм, слава богу добре съм, аз и моето семейство,
приятелите ми също.
Чета ви постоянно и не ви изпускам за момент  дори. Благодаря на Марианка и на всички, които
поддържате темата жива и интересна. Имаме и нови снимки с Енгин и сега ще чакаме филма,
след това прочетох, че може да има и сериал. Отвикнах да гледам Енгин без брада и не мога
да го възприема така, но той е нашият Енгин и си го обичаме такъв, какъвто е!
Пожелавам ви хубаво и здраво лято!:heart:

# 172

Момичета, Hug

# 173
  • Пловдив

Обеден поздрав.
Тук Енгин не прилича дори на млад Санджар.
Страхотно преминаване от персонаж в персонаж.

# 174

Малко да се разхладим...

# 175
  • Стара Загора

Добро утро момичета Two Hearts
Имайте един прекрасен почивен ден.

Радвам се да ги видя Енгин и Толга в добра форма и кондиция.
Сега спокойно ще си чакам филма. Още повече, че зад кадър ще излизат още снимки, най-вероятно ще видим вече и тийзъра за филма.
Имаме си и рекламата.
Както и обещани още неща /лично от Енгин/.
Така, че ни очаква добро лятно време в темата.

Сетих се и друго - радвам се и ми е много приятно когато пишем повече хора -  така е по-атрактивна самата тема, а и в  по-голяма компания  раздумката върви с повече емоции. Един каже едно - друг друго и времето прекарано във виртуалната ни къщичка ще ни зареди с положителна енергия...
mari52 Two Hearts  се активизира отново, което е супер!
Blak kristal Two Hearts добре се появила!

Липсва отдавна Ками Two Hearts както и Теменужка Two Hearts също и останалите момичета -  Nina_richi Two Hearts GITANA_59  Two Hearts  Аnista Two Hearts Cataleya_23 Two Hearts dunelia Two Hearts Priya Two Hearts Yoanna L Two Hearts Буркина Two Hearts
обаждайте се, за да знаем че всичко е наред при вас.

И една любима песен за настроение. Аз обаче ще изчезна за малко, че да ида  малко до пазара /докато не е станало много горещо/...

Здравейте! Радвам се на новите снимки.Енгин изглежда като момченце -така без брада.Надявам се на хубав,атрактивен филм,както всичко,което избира нашия любимец.Приятни почивни дни на всички!Бъдете здрави!

# 176

Момичета ,хайде на сладоледа поднесен ни от Керим!

# 177
Привет на всички
Хубави почивни дни

Разкошна снимка - усмивки зад кадър 😍

# 178

Да сложа и аз нещо...

Damata Two Hearts  съм пропуснала да спомена, за което се извинявам.
Ама така е, като започна да изброявам имена - все ще  изтърва някое.

Ама как са си го прегърнали...

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 16:30 от Марта_49

# 179
Капитан Салих май ще е от селски произход - облеклото, нивите,  гъски 🙂

Времето било чудно

Общи условия

Активация на акаунт