сиса - аз не мога. но в правила на първа странища има упътване кое как се прави.
исайкова - 1. ние сме с боди с дълъг ръкав поне от 2-3 седмици. сутрин у дома е ок. 17 градуса - не ми се мисли с къс ръкав детето на каква шушилка ще стане. 2. на среща няма да дойда, че си чакам новата поръчка - днес преводачът ще манине през къщи и ще работя. 3. за якето - ми аз си мислех, че си дребно миньонче. явно пак съм в грешка. а дано си намериш нещо. аз нали до мин. седмица си търсих палто за корема, та знам колко чоглаво е.
доминика - честита къща.
снощи правих фонданови фигурки. станаха страхотни, шарени и смешни. сега ще ги чакам да изсъхнат, ще ги сложа в кутия и после и ще ги мета на някоя от тортите. няма да ги снимам, за да ви изненадам. ама съм много скопосна

петра не спа.

и за това се риших). Но в края на крайщата всеки сам си решава, имам познати които са лекували децата си с хомеопатични средства и вече са на 6-7 год. и до антибиотици не са стигали, а ние вече два пъти пихме за малко повече от месец. Подобрения апетит не съм го търсила, той явно е както казах "страничен ефект", което не означава, че Ники е станала някаква ламя, просто си изяжда вече всичко.