Отговори
# 75
чрд на ефорина. здраве и щастие!
сиса - аз не мога. но в правила на първа странища има упътване кое как се прави.
исайкова - 1. ние сме с боди с дълъг ръкав поне от 2-3 седмици. сутрин у дома е ок. 17 градуса - не ми се мисли с къс ръкав детето на каква шушилка ще стане. 2. на среща няма да  дойда, че си чакам новата поръчка - днес преводачът ще манине през къщи и ще работя. 3. за якето - ми аз си мислех, че си дребно миньонче. явно пак съм в грешка. а дано си намериш нещо. аз нали до мин. седмица си търсих палто за корема, та знам колко чоглаво е.
доминика - честита къща.
снощи правих фонданови фигурки. станаха страхотни, шарени и смешни. сега ще ги чакам да изсъхнат, ще ги сложа в кутия и после и ще ги мета на някоя от тортите. няма да ги снимам, за да ви изненадам. ама съм много скопосна  Party
петра не спа.

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 09:49 от majceto

# 76
  • София
Сиса - ама то и 78 си е доста височко - особено пък за момиче. Wink

# 77
мда, исайкова е дребно миньонче, но с големи цици - дай Боже всекиму Simple Smile

не си тъпчете децата с имуностимулатори още отсега. Има писано по въпроса.

# 78
А по въпроса с храненето ние също имахме малко проблеми, но преди 2 седимици започнах да давам една хранителна добавка, която ми изписа хомеопатичката която лекува Ники, като имуноукрепващо средство, впредвид идващите болни времена. Тази добвака има "страничен ефект" - увеличаване на апетита. Така че с един коршум два заека: хем здрава, хем се храни добре, което само по себе си е здраве Hug

Не са ли много малки за да се намесваме в изграждането на имунната им система? Thinking
Изкуственото увеичавяне на апетита според мен не е шега работа. При нея къкъв е пробема с храненето - храни се малко или не иска определине храни? newsm78

Eforina празнува днес!

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 10:51 от =^._.^=

# 79
  • София
Добър ден!
Значи освен Клара-други мераклии за среща няма.Ми хубаво. Crossing Arms

Хах,миньонче да,но не и дребно на шиирочина Joy Wink
Тити,зарежи тази работа с циците.Мъжа ми няма търпение да отслабна-за да се разкарат. Laughing/поне по-голямата част от тях.

Ч.Р.Д. на Ефорина.Моята честитка е в страничката,която Били отвори Wink

# 80
Относно височината наистина сме малко по високи, но ние дръпнахме много първите месеци, след шестия обаче вече си растем с около 2см. на мес.

Относно хранителната добавка, не съм искала да тъпча Ники, просто мислех да я пусна на ясла по-рано, защото работя и вече ми става трудно да я гледам. Както знаете в яслите е пълно с болести и направихме тази програма (приемат се само 30дена в началото на зимния период) с хомеопатичката и в интерес на истината не ми се е разболявала.За справка през юли-август два пъти бяхме на антибиотици Sad и за това се риших). Но в края на крайщата всеки сам си решава, имам познати които са лекували децата си с хомеопатични средства и вече са на 6-7 год. и до антибиотици не са стигали, а ние вече два пъти пихме за малко повече от месец. Подобрения апетит не съм го търсила, той явно е както казах "страничен ефект", което не означава, че Ники е станала някаква ламя, просто си изяжда вече всичко.

сиса - аз не мога. но в правила на първа странища има упътване кое как се прави.
- търсих, но не намарих и за това се обръщам към вас Rolling Eyes

# 81
Сисе, изпразни си котията.

# 82
buba_katinka   - готова - изпразних я!

Сега се разтърсих във форума по съвет на Тити. От малките ми познания в областа на фармацевтиката разбрах, че това което аз давам не е имуностимолатор (като разни сиропи,  имуномоделатори и пр.), а някакви зелени водарасли  и др.треви /чета ги от опаковката/ които просто укрепват общото състояние. Като се видя с хомеопатичката ще попитам по-подробно и ще докладвам.

Справих се , справих се  newsm44  newsm44 newsm44 явно вчера съм била доста изморена и съм  пропуснала указанието от първа страница

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 16:42 от Sissa

# 83
  • Sofia
Здравейте мами,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕФОРИНА:-)

имуностимулатори:Рано е бе хора за такива неща.Аз лично съм абсолютен противник на противогрипни ваксини респивакси,есберитокси и пр.щерка ми от респивакс и то от бронховаксом правеше спастичен бронхит.
Йоско е официално отбит вече.Стига толкова:-))

# 84
Честит рожден ден ефорина,
явно няма да има среща, и мисля че ще вали дъжд
ние с мъж ми сме по 167-8 горе долу, Нур е 70см, другата седмица ще знаем с точност, но щом носи сега дрехи за 9месечни значи е толкова
от няколко дни не ще да спи на обяд, дремва около 30мин и после не ще, а нали вече не и давам биберон та съвсем не заспива, дано бързо премине, ни денем ни нощем спи тези дни, то бива зъби, биберони, капризи но ми е чудно как издържа, аз скоро ще рухна а тя цъфти, цъка, почва да потичква, уж я изморявам а то само аз се изморявам явно, при вас как са малките, изморяват ли се или не
в къщи ако аз съм облечена леко и малката е така, ако е по хладно и и измръзнат кълките я обличам, напоследък е второто,
приятен ден

# 85
Klara, moq junak zaspiwa, ama mi otne dnes sledobed 50 min. da go prispq . Zubkite niknat i taka go boli, no ne moga da mu pomogna osobeno  Sad
ste trqbwa da go prejiveem tova sus zubkite qvno.

# 86
  • Gabrowo->Sofia
Оооооооооооо, и аз си имам болно бебе. Преди малко температурата стигна 39.
По въпросите на Исайкова - не ползвам бодита с дълъг ракъв от бебе. Не мисля да купувам вече такива. За яке, не знам какво да те посъветвам, не ми остава време за разглеждане по магазините, та не знам.
Майче, лесно ли се получи фондана, аз мисля да пробвам варианта с желатина.

# 87
Ние имаме нов "бебешки навик" - Ники ходи навсякъде с една възгланичка, смуче си пръста и ъгълчето на калъфката обща взето нещата изглеждат така:. От няколко дена постоянно я мъкне със себе си, не я дава и мноооого се сърди ако я взема. В началото ми беше смешно, защото лягяше където иска, нали винаги си има възглавничка под ръка Wink. Но от няколко дена не я пуска - направо е зависима Thinking

# 88
диди - с бонбони маршмелоуз и пудра захар стана лесно. после е трудно да се оцветят отделните топки. първо, че боя за сладкиши трудно се намира, и второ, че наистина трудно се омесва мече готовото тесто със съответнта боя. после лосно се моделира, обаче. от 1 пакет бонбони станаха страшно много фигурки. а с желатинн аз не мога да работя - все нещо се обърква и не 'хваща' добре.
сиса - децата си имат такива любими предмети. всъщност не всички. и било добре да си имат - така преживявали стреса от рани нови неща по-лесно. петра се влюби в една плюшена играчак - съдържател на грейка. гушка си я, влачи я насаm-натам, заспива с нея. няма лошо. аз поне до 12-13 г. заспивах с едно одърпано куче.

# 89
Здравейте. Аз днес се запалих да правя торта Барби. Но така като гледам, с този желатин нищо няма да излезе. И ще поръчвам. Ходих при една сладкарка-приятелка на кръстницата на Кити-и тя ще ми направи каквото поискам. Лошото е, че аз и обяснявам, тя разбира ама накрая какво ще излезе ще се види на деня. И май съм станала много претенциозна - все нещо искам, все нещо не ми харесва, и то искам и за малко пари да стане. Ама такава игра няма.Но ще се оправя все някога, но май на по-лошо отивам. Чак аз не мога да се понасям, а мъжа как ме търпи не знам.
Сисе, лошо няма. Аз се мъча да измисля нещо такова на Кити, но тя не иска и това си е. Аз първо съм заспивала с една кърпа и след кат оса ме излъгали, че кучето я искало и му я дали ми я взели. Е после започнах д спя с една кукла. Даже като по-голяма и правих легло до възглавницата ми и така докато не започнах да живея с Димитър.
Майче, браво на теб за тортата. Аз също четох рецептите, но просто не виждам как ще я направя с Кити. Тя все ме дърпа, иска и тя да готви. Ще оставя за като порасне.

Общи условия

Активация на акаунт