Отговори
# 90
хайде - ставайте вече.
и беж да гласувате, ей! че оня вагабонт ако ни стане началник нищо чудно да подкара армията към турция, че да им отмъщаваме.

# 91
и беж да гласувате, ей! че оня вагабонт ако ни стане началник нищо чудно да подкара армията към турция, че да им отмъщаваме.
абе по пирнцип си права, ама аз ще си спестя гласуването, по две причини: първо не ми хареса никой от кандидатите и второ по лична карта се водя в др.район /още не съм я сменила Embarassed/ и не ми се разхождав това дъждовно време. Но според това кой ще отиде на балотаж - вероятно тогава ще се разпиша, че като слушам някои прогнози наистина може да стане напечено и тогава ще пусна наказателн вод.

# 92
  • Димитровград
Tук пече слънце.
Детето е при баба си.
На мен ми дойде и незнам дали ще се замъкна да гласувам.

# 93
и тук пече.
и ми остават още 10 страници до края на първо четене  Wink

# 94
Аз завърших тортата. Имам малки забележки по нея, но като цяло стана. Ето и снимка - http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632971151834375000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632971152249218750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632971151903906250.jpg
Украсата не е напълно изкусурена. За случая ще си играя повече. И взе, че стегна този желатин тази нощ.
И гласувах. За първи път доста време насам.

# 95
бравос!
а пълнежът какъв е? не ми изглежда да е торта-роло. по-добре изглежда.

# 96
бубе, чудна е! браво!   chef ако намериш някакви боички да стане по-шарена, ще е приказка!

# 97
БРАВО Бубе!!!!   chefОбявявявам те за ноемврийска мама кулинар N:1  chef. Следва да ни дадеш рецепта и да кажеш някои тънкости за невежите като мен Embarassed.

# 98
Торта руло е. С повече банани.
ААА, Били, майчето ще е кулинарка ноемрийка № 1 . Тя майстори сложни работи. Аз с нея не мога да се меря.
А иначе, по-шарена едва ли ще е. Ще сложа перлички  и шарени шоколадови пръчици.
Били,ами рецептата е от готварския - торта руло. Видях я в Моите любими торти -1.Ако искаш ще пиша като заспи малката по-подробно.

# 99
бравос, бравос. Сладкиши не умея никакви , затова се впечатлявам.
Но пък успях да се прибера в Сф, да гласувам, да разхвърлям багажа, да простра първата пералня, да следя изборните резултати и да чакам китайският ресторант да ми сготви.

# 100
Майче, прощавай ако съм те пренебрегнала  Praynig. Ти пускала ли снимки на твоите произведения? Embarassed Искам да гледаммм.

# 101
не съм снимала. мързи ме после да качвам. а и нали сега уж бачкам - аз всъщност сега не съм във форума Simple Smile
но за рд на петрата ще правя торта-тиква и горска торта. гадинките вече са готови Simple Smile

# 102
Видяхте ли резултатите? Другия път непременно ще гласувам....

# 103
  • София
Никакви резултати не съм гледала.Не съм гласувала.
Гледаме формулата сега.

Да ви разкажа за днес-седим си в градинаката на парка откъм Хладилника и се запознахме с едно сладко бебешорче и баба му.Доста си приказвахме с  бабата,детенцето изглеждаше малко по-голямо от Кристи/малко,малко-но поне два месеца/.Та в разговора разбрах,че е ноемврийче,родено на 9-и ноемри и се казва Георги.Викат му Гого.Мамата дойде в края,мернах я ,но не я познах.Но после се зачудих.Тва бебче мисля че е малкия голям Гого на Никсито. Laughing

# 104
  • Карлово
Само да се запиша на бързо. Прибрахме се от Първомай.
Честито на всички малки и големи празнуващи през изминалите дни!
Гласувах.

Общи условия

Активация на акаунт