Отговори
# 255
  • Карлово
Що пък да не си с черен тоалет. Аз лично мн харесвам черното. Придава някакъв шик...

# 256
ама че съм заблеяна -

ЧРД НА ЯНЧЕ НА МЕЧЕ!

сердика - добре прибрала се.

ама вие и тоалети ли имате  newsm78 я тогаз и аз да се замисля как да си натъкмя корема утре. обаче нямам голям избор.

# 257
Бубе, мисията си е невъзможна, така е. Ако те притеснява черният тоалет, можеш да го освежиш с някакво подходящо тънко шалче, напр. сребристо или някакъв цвят и да подбереш пасващи към него бижута. Аз нося много черно и често комбинирам напр. със зелена чанта и зелено копр. шалче, или пък с червени обувки и червени гердан и чанта. А за другия въпрос:
Майка ми е германка и живее в Берлин, баща ми, който почина преди 10 години, беше българин. Имам 10 години по-голям брат, най-готиният батко на света Heart Eyes Докато беше жив баща ми, живяхме всички заедно  в Бг (с изключение на Зони, брат ми, който вече се беше влюбил в холандка и оттогава живеят в Холандия), летата прекарвахме в Германия при баба ми и/ или при братята на майка ми, поне ние, децата. След това се разпръснахме, майка ми се върна в Берлин, откъдето е родом, аз отидох да следвам в Саарбрюкен, симпатичен град на френската граница, където барабанист на рокгрупата, в която пеех, беше Дирк и така останах тук. Началото на другата година сигурно ще се преместим пак в зависимост от това, къде Дирк ще си намери работа (сега си пише дипломната работа върху опита, който събра в Бг). И двамата предпочитаме Берлин, още повече че аз имам предложение за работа там от една друга банка, но къде ще ни отвее вятъра, ще видим Thinking
Та това е всъщност моят живот накратко, сега сигурно е по-ясно защо все пътуваме нанякъде Laughing
Майче, честита ти 13та!!!!!

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 10:06 от Сердика

# 258
  • Gabrowo->Sofia
Сердика, сякаш ни разказа филм, който си гледала и много ти е харесал Grinning, а това с рокгрупата съвсем ме изненада! Желая ви и за напред да имате щастлив и интересен живот, независимо къде ви отвее съдбата!

# 259
  • Sofia
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ПИТЪР НА МАМА РАЛ И ВИКТОР НА МАМА МИШОК
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА НА МАМА МЕЧЕТО

# 260
  • Карлово
Уха, Сердика, и мен ме впечатли животът ти. Колко разнообразно, пък и аз съм си стара хевиметълка

# 261
  • София
Честит 1-ви РД на Яна! bouquetЧестита Първа годинка на патерици и на всички ноемврийчета, които са вече на 1 година!
Да са много здрави и да радват родителите си!
Аз се позагубих, но миналата седмица бях затънала в работа до шия и не успях да пиша Sad
При нас новото е, че се борим с нощното кърмене и за сега имаме известни постижения. При пълен успех ще се похваля.
Сердика, много интересен живот имаш, за което можеш само да се радваш Peace
Приятен ден на всички!

# 262
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МЕ4ЕТО И НА ТАТКО! ДА СТЕ ЗДРАВИ И щАСТЛИВИ!

Ние си имаме ве4е второ зъбче! Големи мъки; не знам какво ще е за кътници и кучешки зъби : ooooh!
нашият рожден ден е далече, но тези дни купихме подаръците за малчо само дрешката остава - обещаха ми, че тези дни ще имат нашия размер Simple Smile
 Нощното кърмене и аз се опитвам да го премахна, но без успех. Е тази нощ се сукахме само веднъж и пихме 3 пъти вода, но си мисля, че е временно явление.

# 263
  • Карлово
Аз отдавна съм се отказала да премахвам нощното кърмене. От месец горе-долу, вече се буди само веднъж в 3 и после в 6, а окочателно се събужда около 9. Това по стария часовник. Намали си сама нощите къмения с едно. Преди се будеше и в 1. Така че се надявам сама да се откаже и от сученето в 3. Но кога ли newsm78

# 264
  • Gabrowo->Sofia
Днес е ужасен ден за Иван. Не знам колко зъба му никнат едновременно, но както си играе, казва "ААААААААААААААААААААААААААААААааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа" и си набутва телефона ми в устата си, а как се лигави не е истина. Изобщо каквото и да държи не може да насмогне да си жули венците. А Детинокса не помага....

# 265

newsm59
Честито на малката Яна,
 която вече стана голяма за радост на мама!

# 266
  bouquetЧРД на ЯНА!!!!!  bouquet

# 267
честит рожден ден на яна!!! да расте здрава, хубава, засмяна!!!
 newsm38 newsm18 nbirthday

# 268
  • София
От месец горе-долу, вече се буди само веднъж в 3 и после в 6, а окочателно се събужда около 9.
Микки, буденето само веднъж си е направо мечта за мен. Калоян се буди около 6 -10 пъти. И си е така откакто стана на 6 месеца. Преди това около 1-2 месеца не го кърмех през нощта и после какво стана не разбрах. Уж само понякога да му дам и това понякога стана всяка нощ , постоянно.  Това си е направо кошмар, още повече, че ходя на работа. Хич вече не мога да се надявам на доброволно отказване.

# 269
  • Пловдив
 hbdayЧестит 1-ви рожден ден на хубава Яна happy bd

Вчера правихме прощтъпулник на Миа,всичко мина добре само дето не искаше да ходи  Mr. Green и като хала всичко събори на земята и нищо не си хареса от наредените предмети  Laughing
Единодушно решихме ,че ще е широко скроена и ще разбира от много неща  Crazy Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт