По питие

Държави се отзоваха за призива за помощ в Турция от пожарите и изпратиха самолети .
Има смисъл от соц . мрежи . Всяка подкрепа е важна .
Киво също написа прочувствено съобщение.
Има такива хора, които пишат че било под достойнството да търсят помощ .
Хазал Кая реагира на това и отговори че това е бедствие , катастрофа и не вижда нищо лошо да се обърнат за помощ от съседните държави . Фарах Зейнеп също отреагира в мрежите .
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1850794
Италия и Гърция също са с пожари , както и при нас . Изгоряло и училище в Кюстендилско.
Алперен Дулмаз беше на място на пожара.
Ужасно е всичко това.
Стихията продължава да вилнее. Снимки на Ямур Т.
Едже от ПЕ . Бившата на Емир. Каква промяна външно и то за добро. Отива й да е брюнетка. Не съм гледала дали е задобряла в играта? Снимките са от новият сериал летен Сърдечна рана. Главният не ми допада . Засега се задържа на екран. Иначе един отпадна . Този на Бенсу Сорал и Кубилай по шоу тв . Окапа на осми епизод . Късмет !

Харесва ми на новата фотосесия за списание Şamdan Plus!
Кога ли ще получим актуални новини и достоверни за плановете на Чачи. Режисира късометражен филм но съм убедена,че ще режисира още и заснеме и по дълъг филм. Надявам се да е достъпен. 

Безстрашен е с крокодили и зъбати акули.
Мда щеше да си остане незабележима персона но е късметлийка. Случайно или не загаджи се с който трябва и се радва на внимание. Живеят си в идилия. Да си живеят но за друго не даваме . Сякаш мен ще пита:joy: но Чаго си има ревностни фенки.
Остава пепел и хората са стресирани. 

Така ми липсва на екран.
Неродената мома.
Пиша този коментар на първо място да се запиша, за да следя инфото от вас за общите ни любимци и после да ви поздравя за всичко споделено.....от снимки през гифчета до анализите за онзи кака Дуда или както там се казва/ наричате. Хвърлих едно око да я поразгледам и да ви кажа, споделям мнението ви. Така както се замисля, всички готини турски звезди (световни също) все са с някакви измислени каки, все едно красивите жени са свършили. Ама нейсе, какво да се прави.....
Тук е готино така е. Особено когато бяхме повечко дружки.
Ще мине ,може да се наложи по доктори да ходя. 
А Дуда няма да я сложа, не искам да ми разваля приятната гледка. Сега ще се радваме на Чачо. 

, от пет години ви повтарям, че това е Момата. Вече са си паснали като ръка и ръкавица. Не виждам как някой от тях ще сгафи толкова спрямо другия, че да се разделят с Чачо. Да припомня, че може да изглежда и красива (сватбата на Хазал), а фината ѝ костна структура дълги години ще я държи със стройна и крехка фигурка. Че кой мъж би се отказал от това?!