Сливен 3

• 24 094
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
  • София/Сливен
Има доста по наследство, от батко и, от кака и (на сестра ми щерката). Лично нейни са мисля 4 чифта. Те на малките обувки много не се изтъркват - като знам как аз доста време ги возя в количка (в смисъл до големи), особено като бързам занякъде. Сега от батко и почти няма останали. Но и той като малък имаше много подарени - даже някои необувани останаха, че леля му не го беше виждала и му пращаше по-големки, и ставаше разминаване в сезоните (например сандалите ми бяха точни през късна есен, затворените обуки - в началото на лятото) - е, някои ги е носил по-големи, но с други се спъваше и останаха нови. Даже едни ги подарих на друго детенце - на малката и се събираха 3 чифта един и същи номер.

А за растенето на краката - те растат на периоди. Един пример: малката има много сладки обувки Hello Kity с котенце в бяло и розово. Носеше ги напролет и сега през есента и уж бяха добре и изведнъж само за една седмица - трудно ги обувам, пръста и опира отпред, казва че я боли пръста. Минахме на следващия номер (нали си имаме запас) - пак розови  Laughing И предполагам че до пролетта ще носи този номер.

# 61
Аз да побутна темичката,че вижте къде сме се забучили!

# 62
Ха, здрасти!
И аз удрям едно рамо.
Какво стана оправихте ли се?

# 63
Добро утро...от нас
Вече сме с нет, ама май не остава време Wink

Вчера МикЧо имаше имен ден, утре Вики има рожден ден, а в събота сме кумове на братовчед ми..

Лек ден и се радвайте на топлия ден
Целувки на всички

Добре дошла на мама Криси Hug

# 64
  • ES
Хайде да се разпиша в сливенската тема.
От Сливен съм, родена съм 1975 завършила съм Икономически техникум в Сливен. Сега живея в Испания и отглеждам моя малък син Димитър. Той се роди на 24.07.2006

# 65
Добре дошла,gery_to!
Да ти е жив и здрав сладурът!  bouquet

# 66
  • София/Сливен
На мен ми стана неудобно само аз да пиша и напоследък само проверявам дали някой е писал.
Ама и вие сте - преди да изляза на разходка в 11 часа нямаше никой. Прибирам се след час и половина и гледам - цял куп мнения след последното от оня ден.
Привет на Дидка!!!
Честит ти именник!! - не се бях сетила. Затова пък от една седмица си повтарям да не пропусна рождения ден на Викито. Ама като вече си тук за постоянно, ще взема да ти го честитя от днес, че утре сутринта рано пътуваме за Сливен и да не лазя по нервите на моя мъж (да пускам компютъра в ранни зори).

baloni baloni bdbaloni baloni baloni  Честит рожден ден на Виктор!!!
Да са ти здравички и двамата, да растат и да те радват, да бъдеш много щастлива!!!

Здравей, gery_to! Добре дошла при нас.
Ей сега те включвам и теб в списъка...

# 67
  • Сливен
Добре де, щом Меги си идва, ето и Дидка тук и чете, да се напънем да направим пак срещичка? Събота, неделя... Дават го студеничко, но мисля, че Мустан-ците няма да ни се разсърдят. Миналата неделя имахме среща по обяд с едни приятели точно на Мустан. Децата голямо гоненесе гонеха из вътре, но никой не даде вид това да му пречи.

Спешно трябва да изляза. Помислете!
И вижте тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136480.160
Ако някой иска да се включи, аз съм от Стара Загора и по някое време все ще тръгна натам. така , че мога да занеса нещо.

# 68
tolkova me e iad... pri men e tolkova hubavo vremeto(az sam v Liverpool), a Aleks si e v Sliven. Mnogo sam pritesnena. Za 3 sedmici za vtori pat e v bolnica.Sledvashtata sedmica si go pribiram, iavno nemoje da se prisposobi na Slivenskita kaprizi na vremeto... :cry:Mnogo mi e machnpo za moeto momchence. Iskah da go ostavia za mesec da mu se poiradvat baba i diado, no....

Didka da sa ti jivi i zdravi rojbite!Prashtame im bezbroi celuvki!  bouquet

Gery_to dobre doshli i na vas! Simple Smile

P.S. Momicheta ne se sardete, no niama kak da pisha na kirilica. Probvah s edna programa, no nemoga da svikna oshte.

# 69
МЕги, мерсаж Hug

Момичета, аз съм за неделя, на обяд в Мустан  Peace понеже в събота сме кумци Party (повтарям се) и ще се радвам да се запозная с вас - с Малински вече го направих Hug  ....ама само да не съм много пияна от вечерта Joy

# 70
Ииии,как ви завиждам!И на мен ми се идва на "Мустан"!Единственото ,което ме успокоява е,че аз пък ще ходя на Мальовица LaughingХапнете нещо сладичко заради нас!

# 71
newsm67Дидка,честит ти рожденик!!!Да ви е жив и здрав!Безгрижни дни и много усмивки му пожелавам!!!

# 72
Zvuchi mi kato prikazka... kafe i neshto sladko na Mustan. Shte moga da si sbadna mechtata chak sledvashtoto liato kato si doida. Tova mi lipsva nai- mnogo ot Bulgaria- kafeto na Glavnata. Sad

Izaijte edno kadaifche za men!
Hubavi pochivni dni vi jelaia Simple Smile

# 73
Дидке, честит рожденник и от мен. Много здраве и весело детство му пожелвам.
И аз съм навита за неделя да се видим. Остава само часът да уточним. Хайде пишете кога. Меги сигурно вече пътува към Сливен, но аз й имам телефона и ако се уточним нещо утре ще й звънна да й кажа, кога ще е срещата.

# 74
  • ES
Zvuchi mi kato prikazka... kafe i neshto sladko na Mustan. Shte moga da si sbadna mechtata chak sledvashtoto liato kato si doida. Tova mi lipsva nai- mnogo ot Bulgaria- kafeto na Glavnata. Sad

Izaijte edno kadaifche za men!
Hubavi pochivni dni vi jelaia Simple Smile
И аз така тъгувам за Сливен, особено сега след като се роди малкия. само майка го е виждала на живо и то като новороден, татко го гледа на снимки и по skype. И кафето на Мустан ми липсва много хубаво беше, тук не навсякъде правят такова ароматно кафе.
MamaChrisi можеш да използваш този кредор http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Общи условия

Активация на акаунт