Габрово - "Добре дошли и отишли" – 2

• 18 470
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • У дома... някъде
Ехо,как сте всички?Подготвяте ли подаръците  Gift за Новата Година?А решили ли сте къде ще празнувате santa2,аз все още не знам,ама да не стане така,че да се видим с някои от вас в родилно Grinning.Голям майтап ще падне newsm53,наядени и напити да се видим след 12 в родилно Mr. Green.
Бихте ли ми споделили мнение за Анчева,че съм при нея на консултация,по точно като лекар дали я бива newsm78?Досега 3 пъти каза че чакаме  4470,пък да видим дали ще познае newsm78.
ани78,чакаме да качиш снимки на бебока photo и да разправяш как беше раждането Wink.
Айде толкова за сега от мен bye и пишете smile3523,аз отивам да  prostor newsm79 и да  1dishes.

# 106
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравей, valeria81 . Аз лично ходя при брата на Анчева - Анчев и съм супер доволна. Но докторката е добра,  беше завеждаща на отделението по - рано. Малко е грубовата. Но от жените- гинеколожки  в града  - май е най-добра. за съжаление нямам познати раждали при нея.

# 107
valeria81, аз ходя при Анчева и съм много доволна  Peace
Незнам защо я смятат за груба, не съм усетила такова нещо newsm78

# 108
Да ти е жив и здрав рожденика Deli_s  bdbaloni

# 109
  • Габрово
Мили мами, кажете ми моля добра козметичка в Гб? Преди време ходех при една и бях много доволна, но тя изчезна някъде по чужбината. От тогава ходя тук и там, но не мога да попадна на такава дето да ми пасне - аз ли съм толкоз капризна?  newsm78
Интересуват ме и масажите /по-специално антицелулитни/ - къде, как, колко??
Много моля споделете, ще ви бъда много благодарна! smile3525

# 110
Здравейте момичета, кой какво прави аз все черпя. Laughing Laughing Laughing
Днес малката има ......... имен ден.
Беше много доволна сутринта, влезе с кутията с бонбоните напред в градината и отиде да обяснява на госпожата, че днес имала била празник.
Хайде лека вечер на всички, че масата е готова и почваме.
  lalalala

# 111
Здравейте момичета!Аз си се явявам сама на себе си щъркел и се похвалвам,че родих на 22.11.момиченце-Габриела-тежи 2.100,43см.Поради този факт,и поради това ,че се беше увила 2 пъти около врата с пъпна връв с възел,тя е в кувиоз сега.Моля за съвет мамите,дали е нормално тъй като сега помпам с помпа кърма за да и нося,гърдите ми да си стоят твърди през цялото време-притеснявам се,защото не мога да преценя колко да помпя като за начало,за сега по 10 мин.на една гърда,но те си седят все твърди-все едно каналите са запушени.Не ме боли...но се притеснявам да не направя някой фал от недоизпомпване или от прекалено помпане.

# 112
ajva честита ти дъщеричка  newsm51 да е жива и здрава малката  Габи

Мая съвет е да не допускаш гърдите ти да са твърди и под напрежение освен цедене един топъл душ им идва добре.Пожелавам ти по скоро да си вземеш бебчето smile3522 вкъщи .

# 113
  • Габрово
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!
  baloni

ДА  Е МНОГО ЗДРАВА И САМО РАДОСТ ДА НОСИ В КЪЩИ!

В началото е нормално да са ти твърди гърдите, после количеството кърма се регулира и си стават нормални. Скорошно прибиране в къщи на малката принцеса  Praynig

# 114
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА, AJVA !!! bouquet  bouquet

Не те познавам лично, само от форума, но ми стана много хубаво като прочетох новината  Simple Smile

Момичета, да питам нещо и аз. Когато се лежи 4 дена в нашето АГ за болнични, с направление от гинеколога ли трябва да се постъпи или направо отиваш и казваш, че си за болнични?  Embarassed
Малко е спешно, дано някой ми прочете въпроса навреме, че нямам познати, които знаят.

# 115
Честита дъщеричка ajva , много здраве и късмет.

Та значи моя съвет е помпиш, колкото можеш, докъто гърдите ти не се отпуснат в смисъл да не бъдат напрегнати. Пиеш много течности, вода, мляко, боза и се храниш добре. Кърмата сама се възвръща, толкова колкото си изпомпала. В началото е нормално да са ти по чувствителни гърдите и ти да ги усещаш като твърди.Наблюдавай се за температура, ако вземеш да вдигаш, значи кърмата започва да се сбива.Фатката е да се получи една стимулация на гърдите, за да можеш после да кърмиш малката и да и стига. Успех.

# 116
Честита дъщеричка ajva
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТЕТЕ!!!! 

# 117
здравейте момичета Grinning, аз съм нова в този форум. виждам, че всички сте се здобили вече с бебчовци . честито Heart Eyes. и мен ме чака същотото , но термина ми е за средата на януари. иииима време. радвам се , че можреем да поерпя малко информация от вас Simple Smile, за всичко което ме вълнува, около щастието да станеш мама Simple Smile

# 118
Здравейте от мен пак!
Благодаря много за пожеланията!Ходя сега всеки ден да я виждам и да и нося кърма,че отказва храненето засега и е едно малко инатче на тема хранене.С гърдите проблема мина,сега обаче ме тревожи друг-все са меки и изтисквам постоянно най-много по 40мл от двете.Не мога повече колкото и течности да поемам.Напоследък се наливам с вода по много,прясно мляко,чай,ям овесени ядки(които много мразя),тъпча се с орехи,ама все не излиза повече от 40мл.и гърдите са все меки-трябва ли да се притеснявам?Ям и се храня добре,смятам.Акушерките казват,че засега е нормално количество.но трябва да се увеличава-а аз не виждам тенденция.

# 119
Здравейте мили момичета Hug,
Ето ме и мен. Благодаря на всички за милите пожелания Party. Наистина няма по-прекрасно чувство от това да станеш Мама!!! Всички са много мили с мен в къщи, гледат ме като писано яйце и не ми дават да правя нищо освен да кърмя и да се радвам на бебето Heart Eyes. Много съм Щастлива...
Преди два дни ни изписаха от болницата и сега тепърва започват трудностите - хранене, установяване на режим, кърмене (което не е много естествено след секцио), но мисля че нещата полека ще се подредят с много Любов и постоянство.
Сложила съм няколко снимки на нашето ангелче Светослав в албума.
Поздрави на всички Peace,
Ани

Общи условия

Активация на акаунт