Как сте момичета какво ново става покрай вас ?
Веднъж Вилие спомена тук и аз да повторя няма да е лошо да си организираме един продавалник в Габрово. Всеки има омалели неща които вероятно трябват на други.
Помислете
.Точно днес даже ходих при свекито за да разгледам дрехите, които са омалели и съм ги давала на съхранение при нея.Понеже сега се очертава да си имам момче тези, които съм събирала от Теа се зачудих какво ще ги правя.Повечето са ми носени от чужбина и са доста хубави.Тези, които прецених че не стават за подаряване или продаване - амортизирани / мислех в продавалника да ги пускам тия дни / ги дадох на свекито да ги занесе в църквата. Събирала съм основно след 2 годишна възраст/до 2те години на детето ги пращах за Майчин Дом/, защото оттогава започна мъжа ми да ми носи от Белгия дрешки, които са доста хубави и явно сърце не ми е дало да ги раздавам, а и четно казано нямам позната с по-малко момиченце от моето за да й ги прехвърля. Отбрала съм половин чувал с хубави дрешки и се чудя какво да ги правя.Като си помислих каква занимавка е да ги пускам в продавалника, простоооо ми се отщя.Тъй,че за бих се радвала ако се осъществи твоята идея 
.Точно днес даже ходих при свекито за да разгледам дрехите, които са омалели и съм ги давала на съхранение при нея.Понеже сега се очертава да си имам момче тези, които съм събирала от Теа се зачудих какво ще ги правя.Повечето са ми носени от чужбина и са доста хубави.Тези, които прецених че не стават за подаряване или продаване - амортизирани / мислех в продавалника да ги пускам тия дни / ги дадох на свекито да ги занесе в църквата. Събирала съм основно след 2 годишна възраст/до 2те години на детето ги пращах за Майчин Дом/, защото оттогава започна мъжа ми да ми носи от Белгия дрешки, които са доста хубави и явно сърце не ми е дало да ги раздавам, а и четно казано нямам позната с по-малко момиченце от моето за да й ги прехвърля. Отбрала съм половин чувал с хубави дрешки и се чудя какво да ги правя.Като си помислих каква занимавка е да ги пускам в продавалника, простоооо ми се отщя.Тъй,че за бих се радвала ако се осъществи твоята идея 
. Много претупва прегледите, тъй като си има акушерка и обикновено се ходи при нея. А и чувам недобри отзвуци за нея. През третия месец от бременността си получих силен кръвоизлив. В болницата ме прие Белошинов. Останах с много добри впечатления от него, макар и да очакваше да загубя детето. Също ми хареса и Анчева / нищо, че изглежда малко темерут/ . Успех в избора. Иначе наистина банята и тоалетната са ремонтирани. Не е перфектно, но е доста сносно. И мое мнение - в този момент след раждането си е по-добре да не си сам в стаята.
.
/ не че нми каза и нещо лошо де/ а аз досега на прегледи си ходех при нея. Но то прегледа е едно а раждането съвсем друго така че май ще се ориантирам към Плевен и за раждане е за ЖК. То не че е от голямо значение защото ако е писано всичко да е наред - значи ще е наред където и да си. Но...за мое успокоение май така ще направя 
)това между другото.

а втория при др.Митев 
Анчев е много по-внимателен и обяснява всичко както си е. Препоръчани теми