Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 738
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 795
  • Anywhere
Здравейте дами, следя темата, но не съм писала досега. Доста съм притеснена, явно не сме подредили желанията добре, по-скоро сме написали малко желания и синковец ми не е приет никъде на първо класиране. Моля мамите от Пловдив да споделят дали има и други като нас неприети на първо класиране. И моля тези, които са приети да споделят с какъв бал са приети в Руската и Хуманитарната гимназия.
Брат ми е в Руската с АЕ с бал 451.
Много ти благодаря!
В сайта на РУО Пловдив има вече статистика за максимални и минимални балове, вижте я и ще се ориентирате къде има шанс за 2ро класиране!

# 796
  • София
Честито на доволните деца на 1 класиране и успех на тези, които продължават борбата Flowers Four Leaf Clover

Моята девойка е приета в НТБГ - Електронна търговия с АЕ и ФЕ. Предното й желание е 2 АЕГ с ИЕ. И сега сме на кръстопът - в последните дни (вкл. и преди да наредим желанията) започна сериозно да се заглежда в Електронната търговия, затова и я писахме на второ място. Но пък от доста време желанието й беше 2 АЕГ. И сега аз не знам на къде да я насоча. На едното място ще учи основно език, на другото ще учи език интензивно само в 8 клас, но пък после ще излезе със специалност. Ама тоя втори чужд език френски хич не е нейното.
Охх, много съм объркана Rolling Eyes А виждам, че тя също. Дали да се пробваме на второ класиране?

# 797
Здравейте, девойка приета на 1во класиране в 91 НЕГ освобождава място. Освобождава и място в МГ Пловдив, приета в мат+НЕ паралелката, като утре я записваме в Американския колеж. Надявам се две дечица и родителите им да се зарадват. Успех на всички деца!

# 798
Това, което твърдеше в началото ( неслучайно съм го цитирала) беше, че има " училища-гнезда, в които записват служебно", а такива няма. И понеже наистина много хора четат във форума, добре е да не ги подвеждаме.
Да, с такова впечатление съм останала. Че има училища, където приемат ученици, които не са кандидатствали или не са приети никъде. Щом не е вярно, добре. Не е вярно. Приемам. Но пък съм сигурна, че за всяко дете ще се намери училище. Няма да остане такова, което да не е записано никъде.

# 799
  • София
Електронна търговия винаги може да научи с някакъв курс, но ученето на езика интензивно във 2АЕГ е по-добро. Разните профили, различни от класическите са някаква екзотика за привличане на вниманието.

# 800
  • София
Разглеждам минималните и максимални балове. Ей това е пример за хабене на бал:

Абсолютно вярно. 15.СУ е в квартала, в който живея и знам за какво иде реч.

# 801
Електронна търговия винаги може да научи с някакъв курс, но ученето на езика интензивно във 2АЕГ е по-добро.
Подкрепям.

# 802
  • София
Сега ви дочетох. Честито на всички приети по първо желание и успех на втори кръг за останалите.

При нас, приет ТУЕС системно програмиране и както писах ще участваме във второ.

# 803
  • Пловдив
Аз не смятам, че електронната търговия е екзотика. Но отново всичко опира до интерес и желания.

# 804
Електронна търговия винаги може да научи с някакъв курс, но ученето на езика интензивно във 2АЕГ е по-добро.
Подкрепям.
И аз!

# 805
  • София
С нивото на английски от АЕГ може двайсет електронни търговии да научи и какво ли не. Двете неща не са равностойни и заменяеми.

# 806
Привет. Извинявам се, че нахлувам така в темата ви - имам нужда от молба образец с която може друг човек да запише детето, представител. Рових вече 35 страници и не я откривам - казаха ми, че в тази тема би трябвало да я има.

Сърдечно и предварително благодаря. bouquet

# 807
  • София-Младост
Разглеждам минималните и максимални балове. Ей това е пример за хабене на бал:

Аз съм учила в това училище 😋

# 808
Може би глупав въпрос на утре за записване освен свидетелството за завършен 7ми клас трябва ли да носим друго.

# 809
Сигурно въпросът вече е задаван, но се обърках. Може ли родител, но без детето да подаде предварително попълнено заявление за второ класиране?

Общи условия

Активация на акаунт