Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 672
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 1 020
Леле , затова трябва сме по информирани от персонала в училищата. Аз затова си снимам всеки документ и чакам винаги входящ номер.

# 1 021
  • София
Леле , затова трябва сме по информирани от персонала в училищата. Аз затова си снимам всеки документ и чакам винаги входящ номер.
На вас дадоха ли ви входящ номер? На мен не ми дадоха нищо, провериха документите, прибраха си ги и толкова.

# 1 022
Кира, Тонита, благодаря!

# 1 023
Аз подадох към 11 и след час статусът беше променен на заявил участие. Явно зависи колко бързо го подават от училището. В 1АЕГ организацията беше перфектна, дадоха ми и входящ номер

# 1 024
Аз си поисках вх .номер   защото участваме във второ класиране. Ако сте се записали , не мисля че е проблем липсата му.

# 1 025
Здравейте, записаните в НГДЕК какви езици избрахте? Някой знае ли нещо повече за изучаването им? Евентуални мнения на завършили осмокласници. Има ли записани момчета в немската паралелка? Хубав ден и късмет на всички записани и очакващи второ класиране!

# 1 026
  • Anywhere
Преди 2 часа записахме девойката в НТГ Пловдив.
 Поискаха само оригинал на свидетелство за завършен 7клас и медицинско, защото паралелката е професионална. Никакви актове за раждане, имунизации, служебни бележки и т.н....
Обаче си мисля, че е много лесно приятелка на майката да мине и да запише детето, никой не ти иска документ за самоличност. Дават ти заявление и информационни бланки на място. Попълваш си имената, адреса и телефона, и толкова. Всеки, който има предварително тази информация+ документите на детето може реално да го запише! Simple Smile

# 1 027
  • Пловдив
Подадох заявление за второ класиране в Английската гимназия Пловдив. Имам входящ номер, статуса в сайта на мон е сменен.
Сега се молим да се махнем от езиковата гимназия да влезем МГ, защото синковецът е  стрес - вика ми - То аз химия и история по принцип не уча, а те ще искат и на английски да я уча. Заключи, че ако ТОЙ не влезе в мг-то щяло да бъде много трудно за  МЕН... Weary

# 1 028
Иланг-иланг, моля се за теб тогава Joy

# 1 029
  • София
Ние също  се записахме днес в 31СУЧЕМ, дадоха ни входящ номер и след около 15 минути статуса беше променен.Явно си зависи от училището. Дадоха ни също и служебна бележка за старото училище,че сме записани да им я занесем.

# 1 030
Здравейте и честито на Приетите Седмокласници 🙂Някой с мнения за ПГ Транспорт Бургас 🙃

# 1 031
Явно така разбират текста от Наредба 10 - След реализиране на държавния план-прием по чл. 142, ал. 3 от ЗПУО директорът на училището до 20 септември уведомява писмено директорите на училищата, в които са се обучавали записаните ученици.
Така, де. И това е начин на уведомяване. Joy

# 1 032
  • София
Наскоро гледах на Синемакс канадската версия на Антигона - действието е пренесено в съвремието и се развива в Канада, но като цяло са запазили всичко от литературното произведение като основна линия, характер на героите и всичко. Останах с много положителни впечатления и много изненадана. Филмът е със заглавието Антигона.

# 1 033
  • Русе, у дома
Някое от вашите осмокласничета дали е прочело "Антигона". Моля попитайте наистина ли цялата книга е за труп, който останал непогребан. Моето час и половина след като му я връчих каза, че е прочетена, но като го попитах за какво се разказва, каза че не е разбрал нищо друго освен, че имало труп. Не знам дали да вярвам, че я е прочел, защото не мога да си представя че в учебния материал за 8 клас т. е. на 14г деца може да има произведение с подобно съдържание. А не ми се чете хич такова нещо.
Щерката я прочете, също толкова бързо, коментара беше: “интересна е”.
“Илиада “ чете от христоматията.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 23:44 от barfly

# 1 034
  • София
Явно така разбират текста от Наредба 10 - След реализиране на държавния план-прием по чл. 142, ал. 3 от ЗПУО директорът на училището до 20 септември уведомява писмено директорите на училищата, в които са се обучавали записаните ученици.
Така, де. И това е начин на уведомяване. Joy
А това защо е необходимо? Ако училището, в което детето се е обучавало до 7клас, е основно, какво ги интересува, освен от чисто любопитство какво е станало с възпитаника им? Или ако семейството е решило да замине в чужбина и детето да продължи обучението си там? Или варианта с ЧУ? Интересно ми е наистина за какво им е нужна тази информация, че чак е изискана чрез наредба.

Благодаря за препоръчания филм по “Антигона”!
Моето момче “бори” “Дон Кихот” - не е очарован, засега я оценява 5/10 по “интересност”, както сам се изрази.

Общи условия

Активация на акаунт