Пазаруване от Aliexpress.com 62

• 36 597
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
От всичките трак апове, кой е най-надежден.
В тракчекър едната пратка не мърда изобщо
В другия изписва, че е приета от компанията за доставка, на другото място не я намира
BG000000274925

Пратките с BG000000 е най-хубаво да се следят в Parcels. В случая пратката е приета в офис на M&BM днес и е по-добре да си я вземете оттам, защото те няма да се свържат с вас и има шанс да ви я захвърлят пред входната врата или да ви я набутат в пощенската кутия.

Ето координатите на офиса:
Офис Център, София
Адрес: гр. София, ул."Струма" №3Б (пресечка на бул.Мария Луиза, между ул. Цар Симеон и ул. Кирил и Методий) 
Mобилен: 0879 940 956
Е-mail: sfpost-struma@expressone.bg
Работно време:
Понеделник-Петък
9:00-18:00 часа

# 601
В крайна сметка реших да отворя диспут за неполучените ми поръчки. В съобщенията и от двата магазина ме карат да премахна диспута. Едните ме питат ок ли е да ми изпратят отново поръчката, щели и код за проследяване да ми пуснат...Бих им отговорила, че ще махна диспута веднага щом ми покажат валиден код за проследяване...Това добра идея ли е? На другите така и не запомних какво точно искат от мен, освен да прекратя диспута?

# 602
viksdesire, не зная колко е надежден, но ми покзава точно. Използвала съм го последния месец само. Провери, линк е:
https://track24.ru/?code=

# 603

Здравейте!Може ли малко помощ,незнам какво се случва с пратката ми и къде се намира?

# 604

Здравейте!Може ли малко помощ,незнам какво се случва с пратката ми и къде се намира?

Пратки, започващи със 17 също се доставят с M&BM. Според тракинга на сайта им вчера не са ви намерили на адреса и са върнали пратката в офиса в Пазарджик, а на адреса ви са залепили стикер, може би на входната врата, на него трябва да пише къде да си я получите или къде да се обадите.

Това са координатите на офиса, в който е пратката, но пише, че не обслужва клиенти, така че вижте на телефона на офиса какво ще ви кажат или направо на 070010100.
Офис 1, Пазарджик
Телефон: 034 443 663
Е-mail: pazardjik@expressone.bg
Работно време:
Понеделник-Петък

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 09:14 от Stefk0

# 605
Според тракинга на сайта им вчера не са ви намерили на адреса и са върнали пратката в офиса в Пазарджик, а на адреса ви са залепили стикер.
Започвам силно да се притеснявам. Имам три пратки, които подозирам, че ще пристигнат с тази ужасна куриерска фирма.  Няма ли някакъв начин на избор на логистика? От кой зависи коя фирма ще ти донесе поръчката? Предпочитам български пощи пред тази.

# 606
Стефко ,мн благодаря!

# 607
Според тракинга на сайта им вчера не са ви намерили на адреса и са върнали пратката в офиса в Пазарджик, а на адреса ви са залепили стикер.
Започвам силно да се притеснявам. Имам три пратки, които подозирам, че ще пристигнат с тази ужасна куриерска фирма.  Няма ли някакъв начин на избор на логистика? От кой зависи коя фирма ще ти донесе поръчката? Предпочитам български пощи пред тази.

Повечето непрепоръчани пратки ще идват с тази фирма. Това са номерата с BG000000, номерата с UD********YP - това са Yanwen, номерата със 1717, номерата със SY, които впоследствие се превръщат в UD******LT. Пратките се обработват вече от Express One в Европа, чийто представител в България винаги е била M&BM. Иначе Aliexpress Standard Shipping и Aliexpress Saver Shipping продължават да си пристигат в Български пощи, може да ползвате тях.

# 608
Благодаря. Вече ще си избирам начинът на ставане. Досега го оставях на каквото е отбелязано. Но вече ще се оглеждам.

# 609
И аз имам драма с моята пратка. Разхожда се из българските и нидерландските пощи, и изобщо нямам представа кога и дали ще дойде.
Отворих диспут и доколкото разбрах от Али ще ми върнат парите, но има ли къде да следя за развитие и кога са ги върнали?

# 610
  • Варна
Скрит текст:
В другия изписва, че е приета от компанията за доставка, на другото място не я намира
BG000000274925

Пратките с BG000000 е най-хубаво да се следят в Parcels. В случая пратката е приета в офис на M&BM днес и е по-добре да си я вземете оттам, защото те няма да се свържат с вас и има шанс да ви я захвърлят пред входната врата или да ви я набутат в пощенската кутия.

Офис Център, София
Адрес: гр. София, ул."Струма" №3Б (пресечка на бул.Мария Луиза, между ул. Цар Симеон и ул. Кирил и Методий) 
Работно време:
Понеделник-Петък

Благодаря много за помоща.
От гр.Варна съм и ще продължа да я следя, докато дойде при мен.

# 611
  • Sofia
В крайна сметка реших да отворя диспут за неполучените ми поръчки. В съобщенията и от двата магазина ме карат да премахна диспута. Едните ме питат ок ли е да ми изпратят отново поръчката, щели и код за проследяване да ми пуснат...Бих им отговорила, че ще махна диспута веднага щом ми покажат валиден код за проследяване...Това добра идея ли е? На другите така и не запомних какво точно искат от мен, освен да прекратя диспута?

Имаш право на един диспут. Затвориш ли го, нямаш повече защита. Аз никога не затварям диспут и го оставям до края. Алиекспрес да се занимава. Ако получа пратката и тя е добре едва тогава го затварям.

# 612
Скрит текст:
BG000000274925

Офис Център, София
Работно време:
Понеделник-Петък

Пратката е оставена в офис София за получаване. Няма да дойде във Варна. Явно има някакъв проблем. Или продавачът не я е адресирал правилно и M&BM са я оставили в централния офис в София, или просто продавачът ви е излъгал и ви е дал чужд тракинг номер. Може да се обадите на телефона на офиса за справка дали въобще пратката е с вашите имена. Съветвам ви да отворите диспут с причина "пратката е доставена на грешен адрес" със снимка от проследяването в сайта на M&BM. Със сигурност няма да си я получите.

# 613
И моята пратка е в същото положение и се чудя дали изобщо да я чакам Confused

# 614
  • Бургас
Скрит текст:
BG000000274925

Офис Център, София
Работно време:
Понеделник-Петък

Пратката е оставена в офис София за получаване. Няма да дойде във Варна. Явно има някакъв проблем. Или продавачът не я е адресирал правилно и M&BM са я оставили в централния офис в София, или просто продавачът ви е излъгал и ви е дал чужд тракинг номер. Може да се обадите на телефона на офиса за справка дали въобще пратката е с вашите имена. Съветвам ви да отворите диспут с причина "пратката е доставена на грешен адрес" със снимка от проследяването в сайта на M&BM. Със сигурност няма да си я получите.
и при мен бе в този офис в София и след 2 дена цъфна в офиса в Бургас - така че да изчака тази седмица
а и на мен ми казаха че са е предали на бг. пощи и ще си е получа до края на седмицата от тях, ще видим

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 14:40 от musicdoubl3

Общи условия

Активация на акаунт