Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 305
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Рибите са ми най-неразбраната и странна зодия..
Що бе? Аз добре се разбирам с Лъвове и Лъвици от всички възрасти. 😎

# 556
  • София
Да са живи и здрави рожденичките, зло да ви забрави! Честит ден и на дъщеричката на Дидева, още много да помага!
Браво и на детето на Fish за резултата и на Стивън за работливостта!
Дъщеря ми се чувства онеправдана с родители водолеи, а с деветокласника рак, хич го няма общуването напоследък. Тя е стрелче.

# 557
  • София
У дома сме водолей, стрелец, скорпион, риба и рак. Нема ви разправям какъв сблъсък на характери е. На всичкото отгоре най-голямата е запалена по астрологията и всяко действие се обяснява надълго и нашироко през зодиите.

Поздравления за рожденичките и от мен.
Фиш, все така да ти е кеф. Браво на момичето.

# 558
Аз съм зодия "градско чедо" Simple Smile. Мисля, че никога повече няма да отида на планина. Ходила съм всичко около 5 пъти и никога, ама никога не ми е харесало, независимо от чудната компания Simple Smile. Ужасни пътища до някое селце, където няма почти никакъв нет и телефон, тотално изолирана от новини и комуникации, което ме побърква, после 11 часа ходене по някакви пътеки, наяден от насекоми, със сърбежи, със зверска мускулна треска и набити крака, потен, мръсен и вечно нащрек да не се пребиеш. Изобщо не мога да схвана кефа Simple Smile)) Утре ще спя цял ден, за да си почина от почивката. Бурята около Ихтиман беше кошмарна, нула видимост, средна скорост 20 км/ч, та съвсем ме изцеди.
Иначе съм водолей и определено най-любими са ми близнаците: всичко им е интересно, четат много и говорят много.

Честити рожденици!

Светле, Heart, прегръщам те! Излишно е да казвам, че съм насреща за каквото ти хрумне! Сам родител е ужасно трудно, приятелите са голямо спасение.

# 559
  • София
Вкъщи сме по ред на номерата: риби, везни, дева, водолей и скорпион. Ми, интересно е. Joy

# 560
  • София
Мария, ти си водолей с близнашка душа Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 561
Хаха, Мария, да, особено преживяване е планината. Или те пленява или не повтаряш. Аз не се мъча с нещо повече от това, което мога да понеса като преход и натоварване. Приятната умора да усещам е достатъчно🙂
Разкажи, моля, кои села посетихте?

# 562
  • София
И ние хванахме бурята при Ихтиман.
Скрит текст:
Но с подобна скорост се движехме и преди това. Явно неделя си има задръствания.
По планините много не съм ходила и аз. Много обичам да й се любувам, но и да ми е удобно. Моя позната ми разказваше за преживяванията си в Рила - присламчват се към бялото братство и спят на палатки с дъщеря й, набор на малкия ми син. Не спазват техните ритуали, просто за компания. Или поне така ми каза. Толкова красиво си го представих като го описа - свеж въздух, чиста вода, хлад, звездно небе. Сигурна съм, че е много интересно като приключение, но си има и доста неудобства. Не е за всеки. А пък без нет моите деца не знам как биха издържали Simple Smile

# 563
  • sofia
Maria007,  усещанията ти за планината съвпадат напълно с тези на мъжа ми. Всичко, което си описала и което не харесвате, аз обожавам. Сега си давам сметка каква саможертва е направил като стигна почти до върха на Вихрен,когато бяхме в периода на впечатляване, където го оставих да си почива, защото се притесних от вида му. Аз продължих нагоре, но после се върнах, защото реших, че може да ми прави тест за вярност😉😄

# 564
При нас конфигурацията е - Водолей, Овен, Близнаци и Дева. Според мене моята зодия е най-хубавата от всички:smile:. Укротявам бесове и мании, личностни отстоявания, невротично отричане на тоя несъвършен свят. Или пък опит всичко  от този свят да бъде покорено  в един ден .
Мария,:sweat_smile:
Все едно слушам Иво - каква  е тая ужасна жега,  отвратителни комари и мухи, няма интернет, каква е целта на това ходене по баира, какво ще намерим....а ситуация да няма вода  може буквално да го подлуди. В същото време не е страхлив - не изпада в паника от глутница кучета в планината, познава змиите, не се страхува. Изключително издръжлив е, когато правим преход, буквално изтичва разстоянието до върха и ни чака там.
Аз обичам планината, ходенето, мечтая си да живея за определен период в пълно информационно затъмнение . Не ми пречат тесните и прашни селски пътища, винаги бих предпочела място за отсядане, което е по-близко до природата, пред такова, което имитира градска среда. Но съм безпомощна в ситуация на опасност. Бързо се плаша от неизвестни шумове в гората, от внезапно появили се животни. Изпадам в паника. Най-добре е да има една безопасна пътека в гората, по която да вървя с часове. Самото движение ми харесва. За мен почивката е да съм уморена вечер, да ме болят краката, да усещам напрежение в мускулите.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 09:58 от Amanda.D

# 565
  • София
Ха, Аманда, почти същата комбинация сме, но си имаме и водна зодия - близнаци, овен, дева и раче. Blush Интересното е, че на всички ни е еднакъв асцендентът.
По планини тръгнах напоследък, преди това и аз бях по градския туризъм, но напоследък - йог. Ходим на кратки преходи, без натоварване, заради чистия въздух и движението. Забелязвам, че има доста повече хора в планината сега отколкото преди време. Дори тук следя една тема Екопътеки и всякакви приятни разходки, момичетата дават добри идеи. Hug

# 566
  • Някъде в Европа...
Добро утро!
Мария, все едно аз съм писала поста ти. Напълно споделям мнението ти. Мразя планината, при това не съм се подлагала на такива зверски издевателства. Ходенията ми са до някой хотел и обикаляне пеша наоколо. Напълно безсмислено начинание. Липсата на цивилизация също ме побърква. Един път съвсем цивилизовано, на Еленина чешма (ако не се лъжа), над Бачковския манастир,  уж бяхме с приятели за 1 нощ на палатка. Само влезнах в палатката вечерта като я направи бившия и казах "няма сила, която да ме накара да спя тук" и спах в колата. Това сигурно е най-безсмисления уикенд в живота ми...
Обожавам лятото и морето, температури около 40 гр и онова чувство на безтегловност от жегите и маранята...
Слънчевата, не знам...като че ли много романтични ми идват Рибите...Аз съм здраво стъпил на земята, практичен до безобразие, юлски Лъв 😃

Първи работен ден от 1 месец насам...бррр..и хладно доста в Търново в сравнение с последните дни като се събудех (ама се будех около 11 ч 🤣).

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 06:56 от AIR

# 567
  • Между гори и планини
И аз забелязах, че има много повече хора в Елена от преди 8 години когато за първи път дойдохме, постепенно става, но сякаш в последните 3 години ( особено последната) е направо препълнено.
Аз ходех много на дълги разстояния за разходка с майка ми и детето. Мъжът ми със сменена тазобедрена става и различни травми, не може да върви толкова много. Но преди време изкачи връх Чумерна и няколко пъти Шипка. До нас е еко пътеката за Марков камък и много туристи ходят. Аз ходих веднъж за гъби пролетта. Приятно е когато е в компания.

# 568
  • Sofia
И ние сме се подредили едни красавци - Лъв, Дева е девойката, Везни е мъжа ми😘

# 569
  • у дома...
Обичам планината в цивилизованата ѝ част - хотелче, вода, ток. Това да се драпам по баирите не е моето. Обичам морето, но под дебела сянка.

Общи условия

Активация на акаунт