Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 685
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
На мен веднъж ми бяха изписали Trombo ASs. Мисля, че е сходен с АП

# 241
Майка зайка, голямо гуш, вярвам , че всичко ще мине бързо и възможно най- безболезнено. Пожелавам скорошен успехи до финал 🍀
Не съм спирала да ви чета, палците са стиснати за момичетата в процедури и на всички останали разбира се. Ще има бум на +++ сигурна съм🤞
Аз да споделя за моя преглед днес на 10 ти ден , след стимулация с кломифен цитрат.  От левия яйчник са тръгнали 3 фоликула,  единият най-голям 12.7мм . В него е надеждата .  АГ ме вика пак в петък и предлага ако не се е спукал да таймираме овулацията , ако искам.  Не знаех какво да отговоря,  какво значи ако искам? Аз не съм лекар! При положение,  че до сега са се пукали фоликулите, има ли смисъл от това таймиране?
Изписа ми и натаспин,  за по-добра имплантация , каза че е като АП.

# 242
  • Замък сред облаците
Аспирин протект е просто търговското наименование на аспирина на Байер от 100 мг, какъвто и да е друг аспирин от 75, 100 и 150 мг върши работа също - Акард, Ацетизал кардио, Ацетилин Протект и т.н. По всяка вероятност ребрандират.

# 243
Майка Зайка, много много много се надявам организмът да се справи сам. Докарвай си много положителни емоции, колкото можеш, занимавай се с нещо вкъщи, нещо креативно, нещо ново. Важно е Heart

Мила, преди със стимулации пукали ли са се? Така де, това първа стимулация ли ти е? (прости ми, ако си го написала вече някъде и съм пропуснала) Не е задължително, ако на естествен цикъл се пукат сами, със стимулация пак да е така. Моите ги спукахме с инжекция, за всеки случай и не съжалявам. На позната стимулациите й докараха кисти, защото фуликулите се развиваха по-рано... Ако принципно така ти се развива цикъла като време може и да не таймираш. Аз предпочитам да играя на максимално сигурно Grinning Ако до петък не се спука и реши да се спука в събота или рано в неделя може да я изпуснете, тъй че пак го проговорете.

При мен няма ново, не чакам М след седмица, обикновено по това време вече гърдите ме наболват, сега не. Явно толкова съм се вманиачила да не обръщам внимание на псевдо-симптоми, че съм си излекувала пмс-то Grinning Чудим се с ММ на къде да забегнем някой уикенд, опитвам се да се накарам да си подредя крафт къта тия дни, че да мога да се разсейвам и вкъщи с нещо ползотворно Blush такива нормални битови неща Blush

# 244
Inferiya, Благодаря за включването 🌹
първа стимулация е. До сега без стимулация се пукат , навреме.  Със сигурност ще разпитам допълнително в петък.

# 245
Не мога да смогна да ви изчета! След кошмарно пътуване в събота към България и кацане без багаж, с все още непристигнали куфари ( очаквам днес да ни ги докарат) днес намерих най-накрая време да разгледам какво се случва в темата ни.
Майка зайка, голямо гуш. Пожелавам да се изчистиш напълно, без усложнения, и бързо да се възстановиш. След моя спонтанен аборт преди Коледа на третия месечен цикъл и на 41 забременях отново, не се вглеждай толкова във възрастта, като са намерени проблемите с подходяща терапия ще стане!
Кактус, ако не я чувстваш твоята клиника и мислиш, че ще имаш проблеми, я сменяй отсега. При нас няма такива “екстри” за право да те освобождава работодателя, всеки гледа сам как да се оправи и отсъства от работа, болничен дават след пункция няколко дена, след трансфер - не, и въобще болничен за бременни трудно се взема, не е като в България - това, че си бремененна, не значи, че си болна и така. За определени професии ( стюардеси, учителки, възпитателки, мед.сестри; лекари и аптекари- не) има т.нар. Berufsverbot, след  съобщаване на работодателя и атест от лекаря се спира веднага работа, но се плаща пълна заплата. Разбрани ЛЛ помагат с болнични, аз затова съм при такъв, при който и едно обаждане стига.

Успех на всички, независимо дали са в процедури или естествени опити! Чакам да видя няколко положителни теста в най-скоро време! Flowers Four Leaf Clover

# 246
Margo, добре дошла вкъщи! Дано престоя в БГ ти донесе само положителни емоции (като изключим куфарите) и хубави новини на края на лятото. Gift Heart

# 247
Момичета, бърз въпрос (малко странен може би).. В четврътък ще ходя на преглед да видим дали се е махнал полипът и решихме да пуснем профилактично изследвания и на ММ (спермограма).. Казаха ми, че три дни въздържание е необходимо, последно: към 7 и 30 вечерта вчера. До четвъртък на обяд окей ли ще е, въпреки че няма три пълни дни? (Малко ме е срам да питам това лекаря Grinning )

И също - имате ли представа дали самата течност се събира на място или може вкъщи и да отнесеш бурканчето?

Сигурно въпросите ми са глупави, но реших все пак да ви попитам. Heart

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 11:10 от Daisy1

# 248
  • София/Севлиево
Някои мъже не могат да дадат материал в клиника и си носят от вкъщи.
Марго,добре дошла и хубаво изкарване в Бг.

# 249
Daisy, на нас ни казаха между 3-5 дни въздържание (също без алкохол и лекарства), което според мен означава, че 3 дни е минимума, най-добре попитай на място, за да не излезне грешен резултат, няма от какво да се притеснявате, нито сме първите, нито последните 😀
Иначе може да се занесе и от вкъщи, но до 30 минути, тоест ако живеете доста близо до мястото, задължително в стерилно контейнерче, а не в бурканче. Преценете дали си заслужава, няма срамно 😊

# 250
Darling*, Благодаря ти! Simple Smile Стана ми неудобно да питам, защото лекарят вчера ми каза същото - между 3 и 5 дни обаче ние бяхме правили последно в петък вечер и едната опция беше да е малко под 3 дни (както направихме), а другата да станат над 5... И днес се чухме да уговорим часа, но ме беше срам да му обяснявам кога е свършил, колко часа, защо сме решили вчера вечерта и тн Grinning силно се надявам да е окей..

# 251
Момичета чета ви, и късмет на всички. Не се включвам, защото утре имам държавен изпит. Стискайте ми палци всичко да мине, ако можете да ме орисате с късмет. 🤗🍀🥰

Успех на момичетата в процедури. 💋🥰🤗

# 252
Марго, добре дошла вкъщи! Туко виж едно бг бобче посеете докато сте си тук. Наричам те така да стане Simple Smile

# 253
Daisy, според мен по-добре 3 непълни, отколкото повече от 5. Като е минало голямо въздържание, резултатите са доста по-лоши и ще се шашнете излишно.

# 254
Дейзи, между 3 и 5 е най-сигурно. В никакъв случай над 7, защото трябва да има свежи войници Wink
На нас ни назначиха микробиологии в петък следобед и ММ пусна в събота, а в понеделник правихме инсе, изрично питах и док каза, че ако няма някакви проблеми по СГ (ММ е с аглутанация заради антитела, което не се влияе) два дни също е ок. + реинсе се прави на следващ ден, което са си 24 ч въздържание Hug

Според мен нищо ви няма с малко под 3 дни Yum

Общи условия

Активация на акаунт