Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 46 026
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
На мен не ми изглежда да е имало положителен тест, но нека се изкажат по-опитните в темата, че аз този месец правих за първи път тестове за овулация. Много тестове сте направили и от много рано сте започнали, според мен не е нужно още от 6-ти ден. Спазвахте ли указанията за употребата им точно? Да не би да не са правени по едно и също време и да сте я изпуснали.

# 496
На мен не ми изглежда да е имало положителен тест, но нека се изкажат по-опитните в темата, че аз този месец правих за първи път тестове за овулация. Много тестове сте направили и от много рано сте започнали, според мен не е нужно още от 6-ти ден. Спазвахте ли указанията за употребата им точно? Да не би да не са правени по едно и също време и да сте я изпуснали.

По едно и също време са правени около 15:00ч. Започнах от по-рано заради вариращата продължителност на цикъла ми.

# 497
Дано тепърва да предстои, да е късна уволацията този месец и да не я изпуснете Simple Smile Аз бих продължила с тестовете още няколко дни.

# 498
За мен положителния тест е бил между 18ти и 19ти ден най-вероятно. Добре се вижда как се насища и после почва да избледнява.

# 499
За мен положителния тест е бил между 18ти и 19ти ден най-вероятно. Добре се вижда как се насища и после почва да избледнява.
Благодаря Ви за бързия и обнадеждаващ отговор ❤

# 500
Здравейте, според вас има ли положителен резултат? Цикъл 27-33 дни.
И според мен е бил положителен между 18 и 19 число, вероятно овулацията е настъпила на 20 или 21 ден Simple Smile

# 501
Здравейте. Правим опити за второ детенце и този месец реших да взема от тестчетата за ОВУ да проследя какво става. За първи път правя.
М ми е 26-28 дни. Започнах ги по-рано. Според вас може ли да се счита
 за + 14 тия ден който беше на 15.01. и да спирам ли с правенето за този месец?
М ми трябва да бъде на 28/29. 01

# 502
МимСиТо не виждам какъв е проблемът да се продължи с половите актове, след като е минала овулацията, поне аз така мисля...ние с ММ си продължаваме (смисъл когато ни се иска през два три дена)..нищо , че е минала. Ако греша , някой да ме поправи Simple Smile

# 503
Според мен МиМсиTo е имала предвид дали да спира с правенето на тестове за овулация. Аз мисля, че на 14-тия ден е бил положителния тест.

# 504
..Aria.. може би да , помислих и за това след като вече пуснах отговора си 😁
И за мен на 14ти ден е бил +++ ...има някои тестове за овулация , където нямат такава наситеност във втората черта , като контролната
(но определено спрямо другите ти тестове преди и след тази на 14тия ден е много по наситена от тях )

# 505
..Aria.. може би да , помислих и за това след като вече пуснах отговора си 😁
И за мен на 14ти ден е бил +++ ...има някои тестове за овулация , където нямат такава наситеност във втората черта , като контролната
(но определено спрямо другите ти тестове преди и след тази на 14тия ден е много по наситена от тях )

Да, за тестовете става дума, дали да спра с тях. Simple Smile) Т. Е. ако пика е бил 14 тия ден и полови контакти на 13-15-16 ден, не би трябвало да сме пропуснали. Извинете ме, но съм нова в това начинание Grinning

# 506
Здравейте момичета Simple Smile
От 6месеца правим опити за бебе и нищо не става.. Накрая започнах да си правя тестове за овулация. Тъй като не съм много наясно с тези тестове, ще приложа една снимка ако може да ми кажете какво означава.
Благодаря!

# 507
Отрицателен е. Чертичката трябва да е наситела, колкото контролната.
В листовката трябва да пише.

# 508
Да, най-добре първо прочетете листовката, как да ги правите, как да ги отчитате, иначе няма да ви свършат работа.

# 509
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт