Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 931
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Пришълец
Изпуснах и сериала и вас, ама ви настигнах, де, колкото да споделя няколко хаотични мисли. Joy

Налбантова, ти хептен омеси плодове и зеленчуци Satisfied Черешка, малкия карфиол, незасадения картоф, ама за дядо Череш се смея от сърце Joy

Да припомня предположението на Кукличка, свързано с двете фигурки докато ЕдСер подреждаха терариуми, че ще имат момче и момиче. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ех, че хубаво, подаръците ви са стигнали до екипа. Sunglasses

Мерси за всички преводи. Kissing Heart

# 196
Ново от сета

# 197
  • София
Момичета, отговорете ми честно, коя може да устои на такъв поглед? Лично аз няма да мога.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 23:44 от БлагаВест

# 198
Аз... но само пред екрана. 😊
Ако можеше на живо 😈😈😈

Само за протокола, климатичната ни се повреди и е жега при нас, така че мозъка ми ври и халюцинирам... 🤪

Серкан и Еда да не се оженят и да имаме щастието да гледаме и живота на Патетос.

# 199
Малък сладур

Едно прекрасно семейство Болат

Баща и дъщеря

# 200
  • София
Heart Exl Първият фраг към еп. 46 в гифчета. Heart Exl

Nature Stars Лека нощ, момичета! Nature Stars

# 201
Видео от сета днес. Кираз е облечена в бяла рокля, голяма е сладурана. Май наистина са снимали сватбата на Еда и Серкан.😍
https://instagram.com/stories/anililter/2618594826213242243?utm_ … edium=share_sheet

# 202
  • София
Турнирът по табла продължава. Този път са играли Джанер и Гамзе. Джанер е написал:
"Играхме табла за първи път с Гамзе и аз станах Марс"

Сега е ред на двубой между  Керем и Джанер.  Сестрите Ерчел са непобедими. Тук важи поговорката за късмета на начинаещите.

А ето и прясна информация за новоизлюпената любов между Ситаре и Мурат. Хайде да им е честито!
Цитат
Нова любов! Мурат Далкълъч, който е висок 1,71 метра, започна да се влюбва в Ситаре Акбаш, която изигра роля в телевизионния сериал "Почукай на вратата ми", с участието и на бившата му приятелка Ханде Ерчел. Далкълъч е видян интимно с Акбаш в Бодрум".

Но аз си харесвам ето тази двойка.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 00:39 от БлагаВест

# 203
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 204
Добро утро прекрасен ден макар и горещт
от вчера

# 205
  • Плевен / София

А ето и прясна информация за новоизлюпената любов между Ситаре и Мурат. Хайде да им е честито!
Цитат
Нова любов! Мурат Далкълъч, който е висок 1,71 метра, започна да се влюбва в Ситаре Акбаш, която изигра роля в телевизионния сериал "Почукай на вратата ми", с участието и на бившата му приятелка Ханде Ерчел. Далкълъч е видян интимно с Акбаш в Бодрум".

Но аз си харесвам ето тази двойка.

Сигурно и Ситаре е по висока от него... Joy
Здравейте момичета....

# 206
Добро утро момичета.
Ако наистина са снимали сватбата на Еда и Серкан дано не е последния епизод а някъде по средата за да можем да им се радваме по дълго в епизодите като семейство.

Майка и дъщеря

Баща и дъщеря

Семейство Болат

# 207
# 208
  • София
Ханде сутрин...
Ама и на Керем не му е лека задачата.  Никак не е лесно да се обгрижва такава красива и невероятно сексапилна жена. Предполагам обаче, че го прави с голямо удоволствие и без затруднение.

https://www.instagram.com/stories/handemiyy/2618920677756344441/

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 10:45 от БлагаВест

# 209
Здравейте и от мен!
Разписвам се чааккк в новата тема ,но не ми остана никакво време вчера,а вие нямате настигане Blush
Интересно какво значение има колко е висок Мурат ? TrollfaceTrollfaceTrollface

И една снимка от мен,майката на Мая през 2019г се е снимала с Ханде и едва ли е предполагала,че скоро дъщеря й ще играе с нея Blush/освен ,ако не е фотошоп/

Общи условия

Активация на акаунт