Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 651
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Е, това с терасата ми дойде малко в повече. Супер детски номер и не ми допадна. Да не говорим, че наистина човек може да се разболее и не е никак забавно да спиш на терасата…

# 61
Серкан разбра, че Ердем е дръпнал косата на Кираз
Серкан: Ти косата на дъщеря ми си дръпнал?
Ердем: Само за ДНК теста, 1 косъм...
Серкан: Ако се приближиш на по-малко от 2 метра от Кираз, ще те накарам да съжаляваш, че си се родил
Еда: Ще го направи, от личен опит знам!

# 62
  • Кърджали
Кемал е намерил сред спомените си снимка от младостта им и я показва на Айдан Simple Smile

# 63
Кемал май наистина ще се окаже баща на Серкан Flushed Сигурно това е сцената, за която беше писала Неслихан на стори- ще разберат и ще го кажат на Серкан

# 64
айде, сега май ще има ДНК тест за бащинство на Кемал...май наистина Серкан ще се окаже син на Кемал....

Айдан не си спомня, че е била с Кемал...

# 65
  • Кърджали
Не разбрах за коя вечер говори Кемал . Споменава развода на Айдан със Алптекин. Тогава се напила и преспали.
Ако е от момента в който е снимана снимката...Значи Айдан се е развеждала вече веднъж с Алптекин.... Значи наистина има шанс Серкан да се окаже негов син.

Серкан чу разговора на Керем с Еда .... И даде възможност на Керем да се прояви по някакъв проект

# 66
Аз не успях да видя снинката и изобщо не знам какво стана покрай нея, защото едно знаме зад Айдан ме разсейваше 🙄🤔🥴

# 67
  • Dupnica
Прекрасна тема , момичета както винаги.
Включвам се късно , после ще чета

# 68
  • Кърджали
Мело все още се надява че ще чуе от Бурак любовно признание, Бурак си знае Еда та ЕДа

# 69
Ето я снимката:

Аз не успях да видя снинката и изобщо не знам какво стана покрай нея, защото едно знаме зад Айдан ме разсейваше 🙄🤔🥴

# 70
  • София
Нашият модерен сериал стигна доста далеч - турците тотално ще ни зачеркнат. Сега се оказва, че главният герой е плод на изневяра и не е законен Болат. Каква беше фамилията на Кемал? Серкан чий ще е? Grinning Не, нямам нищо против. Обаче си свикнах със Серкан Болат. Еда Болат. Кираз Болат. Какво ще правим с това Болат и многото коне (бол ат), ако не е син на Алптекин? Thinking

# 71
Явно и преди Алптекин и Айдан са искали да се разведат, не са го направили, но в този период е станала случката с Кемал
Аз не успях да видя снинката и изобщо не знам какво стана покрай нея, защото едно знаме зад Айдан ме разсейваше
И аз го забелязахх Grinning

# 72
Аз нали все повтарям ,че си приличат , а и нашият сериал е за чуждата публика , защо да не е син на Кемал . Иначе в тези дизита ГГерой винаги си е законнороден Rolling Eyes Но, ако е син на Кемал , няма да бъде вече Серкан Болат ...

# 73
  • Кърджали
Серкан пак тръгна за Италия Simple Smile

Серкан проектира къща. Онази, която Кираз нарисува май. В която да живеят тримата.

Серкан избяга за да се крие от Дениз. АМа Дениз пък дошла за Еда...И Еда сега ще се крие от Дениз Simple Smile луди

# 74

Общи условия

Активация на акаунт