Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 645
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Пришълец

# 692
Като гледам Керем в тази ледена вана ми идва да се точна до него 😜

# 693
# 694
Здравейте момичета с вашите историй едната ме разплака снощи а другата сутринта но хубавото е че след края им аз се усмихнах и се зарадвах че животът ви е предоставил втори шанс и сега сте много щастливи Sparkling Heart
Мави е при леля си и иска да разхожда Aзул

Ханде

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 15:27 от sani1212

# 695
Момичета тук съм, не ви изпускам от поглед, но съм отпуска и релаксирам на макс. Просто моето моряче се върна и сега му обръщам повече внимание. Днес катерихме Рилските езера и направо съм смазана, но довечера се събирам и съм на линия. Морякът така или иначе знае за "света сряда" и ме оставя на спокойствие
Прегръщам ви всички и ви пожелавам прекрасно лято с любими хора😍

# 696
  • София
Семейната идилия на младото семейство Болат. Heart Eyes

Дай Боже всекиму! На Ханде и Керем им го пожелавам в най-скоро време!!! Heart

# 697
  • Пришълец
Свикнахме с фамилията Болат, да видим дядо Череш дали няма да поиска когато Серкан го приеме за свой баща да е с неговата...

# 698
Свикнахме с фамилията Болат, да видим дядо Череш дали няма да поиска когато Серкан го приеме за свой баща да е с неговата...
Аз се съмнявам, че Серкан ще приеме татко Череш, че и фамилията да му взима. По-скоро ще стане Йълдъз, отколкото онова другото...

# 699
  • София
Серкан си е Болат отвсякъде. Не ми допада това да си сменя фамилното име…

# 700
Включвам се за малко да помогна в изписването на темата Stuck Out Tongue Winking Eye нямам търпение да видя какво ни е подготвила Марги за следващата Heart Eyes
Довечера ще се включа след 22ч, усещам че бъде забавен епизод Sunglasses

# 701
  • Пришълец
И на мен никак не ми допада това със смяната на фамилиите, но все пак си мисля, че не е изключено...

Мики, всъщност не е много по-различна от досегашните Stuck Out Tongue Winking Eye

# 702
Марги щом дава по 100лв, за да изпишем темата, ще се напъна малко. Ей така я давам тази песен, защото я позабравихме малко, а визията на Еда от ревюто ми е една от любините 😳

# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт