Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 926
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Ех, че хубав епизод.😊Много ми хареса. Имаше забавни сцени. Финалът беше много хубав.🥰 Стана ми тъжно за Мело, но вярвам, че накрая ще ги съберат с Бурак. Продуцентите нищо не са казвали за фрагман, така че май няма да има.🤗

# 121
  • София
нещо нищо не разбрах от историите на Айдан...

в първите серии разказа на Серкан за любовта към коняря, сега нещо смятат със Сейфи кога е била с Кемал - като за изневяра говори...

# 122
  • Монтана
Е този момент с признанието на детенцето съм готова да го гледам сто пъти между реклами!
Голям Керем! Много голям!

# 123
И какво излезе, малката Кираз е по мъдра от всички с претенциите за големи

Харесва ми шапката на темата

# 124
И как едни ягоди ще разкрият една изневяра. Ягоди...

Ами все говорим да се внимава, ама ето, стават грешки.

# 125
Ще имаме фрагман!🥳

# 126
  • Плевен / София
И как едни ягоди ще разкрият една изневяра. Ягоди...

Ами все говорим да се внимава, ама ето, стават грешки.

За равновесие...Sunglasses

# 127
  • София
Въпросът е дали ще имаме епизод другата седмица или със сигурност няма да има? Щом ще пускат фраг, може да си има епизод… или ще имаме три фрага този път?!

# 128
И какво класната бабане Айдан ще излезе шавлива на млади години

# 129
Така ме хвана епизодът, че не можах да пиша много. Страхотен, много различни емоции, но най-силната накрая. Чистата и искрена обич на детето към родителите му и от тях към него!  
Чудесна игра! Страхотен епизод! Уникален сериал ни е събрал, момичета! Heart Eyes
Такова приятелство като между Еда и Мело е рядкост, много ценно! Голяма подкрепа!
Жал ми е за Мелек, ще видим накрая с кой ще я съберат.
Другата седмица дали ще имаме епизод? Четох, че бяхте писали, че може би ще почиват.

# 130
  • Dupnica
Както предположих Кираз  ги събра. Каза тате - страхотно изиграно от Керем. Браво в погледа и цяла палитра от емоции. Heartbeat
За Айдан нямам думи - голямата и любов и Серкан син на Кемал!
Стана ми  жал за Мелек- толкова много чака принца си. Heart Exl
Да видим какво ще следва Sleeping

# 131
И какво класната бабане Айдан ще излезе шавлива на млади години
Да бе, уж родителите й я омъжиха за Алптекин и заряза коняра, а тя си имала коз в ръкава 😆
За цял сериал не намериха един подходящ на Мело, а Айдан от два стола... седна на дивана.
Аз нещо не искам да събират Мело и Бубата. Нещо не ми е нейн тип. Още повече, ще е влюбен в Еда. Ако съм Мело, то винаги ще се съмнявам в него дали нв изпитва нещо към нея.
По-добре да вкарат някой последните 1-2 серии, който да се влюби веднага в нея и да й сваля звездите.

# 132
  • София
На Керем ръката колко голяма изглежда до детската ръчичка на Мая. Grinning Много са сладки! Най-хубавото дизи семейство!!!

# 133
Изгледах пак края, сигурно ще си го пусна още 10 пъти, много мила сцена! Heart Eyes
Благодаря и аз за преводите! Hug

# 134
  • София
две минути до фрага....

на 21 юли няма да има серия, със сигурност

Общи условия

Активация на акаунт