Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 923
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
За цял сериал не намериха един подходящ на Мело, а Айдан от два стола... седна на дивана.
Аз нещо не искам да събират Мело и Бубата. Нещо не ми е нейн тип. Още повече, ще е влюбен в Еда. Ако съм Мело, то винаги ще се съмнявам в него дали нв изпитва нещо към нея.
По-добре да вкарат някой последните 1-2 серии, който да се влюби веднага в нея и да й сваля звездите.
И на мен не ми допада много идеята Мело и Бурак да са двойка. Остави, че той има чувства към Еда, но и не са ни представили досега да се е интересувал от Мело по какъвто и да е начин. Не даде нито веднъж признак, че изпитва нещо към нея. Приема я за приятелка и това е. Обаче смятам, че ще ги съберат на финала заради последните 2 изречения, които са в описанието на Бурак в сайта на Fox. ⬇️
Скрит текст:
Цитат
Ако се огледа, идеалната жена за него всъщност не е Еда, а стои точно до него. Жената, с която той се забавлява най-много, на която се доверява най-много и която смята за много красива и много умна, всъщност е Мело.
Мело си е доста влюбчива, но трябваше да й намерят някой по-подходящ, който наистина да я цени.

# 136
Нещо историята на маман Айдан издиша и като време и като действие, Айше ханъм не си е чеала записките явно.
Много и принизиха образа и сякаш самата Неслихан е уморена от Айдан

Епизод на 28 чак

# 137
Flowers StrawberryChocolate BarYumДа, мръцна и аз след края на серията.
Flowers HibiscusОтново сме в прекрасен, уютен и изпълнен с добри и позитивни хора дом. Two HeartsМарги и компания благодаря за гостоприемството и комфорта, които създавате. GiftАлекс и Али чудесни с преводите си! Без вас момичета щяхме да  зяпаме като в нямо кино. BalloonПак щеше да ни е интересно,  с тази актьрска игра предложена ни от Керем, Ханде и Мая, аз съм безмълвна ... малко да утихнат в мен емоциите.
Лека нощ Ви пожелавам, но лека ли ще бъде тя?Flowers Strawberry

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 00:25 от Yassy_N

# 138
  • Кърджали
Фрага беше уау. Кираз иска братче, а Серкан иска да целуне Еда Simple Smile

# 139
Чак на 28 юли ....

# 140
Уау! Фрагът също е много хубав. Кираз иска братче/сестриче.😁Сега да му мислят Еда и Серкан. А накрая и целувка май ще има!😍 Пък и защо да не вземат да изпълнят желанието на Кираз?😄Само не знам как ще издържа до 28.🤔

# 141
Радвам се, че се върна от космоса... радвам се, че се върна при мен, тате.

# 142
И Кираз знае, че ще има братче, а не сестричка 😆
Кои са шпионите на Айше тук, освен Бро, да си признават бързо?!

Е, месеци издържахме, седмица ли не можем? 🤔

# 143
  • София
Много хубава серия, още по-хубав фраг!

Тези тримата дефинитивно са най-любимото ми дизи семейство. Сериално семейство направо. Обожавам ги! Heart

Ясно е вече - ще имаме нов епизод на 28-ми юли. Ще имаме материал за обсъждане дотогава, сто про ще ни пуснат общо три фрага.

Еда и Серкан са се събрали или така ми се струва? И май ще правят Пататес, тя Кираз си го поръча, така че те слушат и изпълняват. Grinning

Блгодаря на нашите две А за преводите! Kissing Heart

Сега се връщам да ви чета. Simple Smile

# 144
Вече се заговори за проекта Патетос, остава подготовката и реализацията... предполагам и материал има подобаващ

# 145
  • Кърджали
Налбантова, Кираз не уточни какво иска - братче, сестриче, каквото направят там тате и мама. Като гледам Серкан Болат няма търпение да изпълни желанието на щерка си.

# 146
  • София
Алекс, и аз нямам търпение да го изпълнят. Grinning

# 147
Фрагът с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2479364573708

Чудих се, чудих се братче или сестриче да го напиша в субтитрите, ама видях, че на рисунката Кираз си е нарисувала коса, а другото детенце няма, та реших, че ще е момче Joy
Няма нужда да ходят на доктор после за пола,  щом съм го написала вече, че е братче, значи ще  е братче Joy

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 00:42 от ally.yor

# 148
Вярно, че бяха без род някои думи. Освен Абла и Аби, другото е обобщаващо. Ама ние знаем, Кираз знае и Айше знае, че ще е момче. Баланс трябва да има. Иначе не го виждам Серкан с една Еда и още две нейни копия 😆 Минимум две.

Али, то да покажат как се засаждат картофите, другото е ясно 😆

# 149
  • Кърджали
Али, пуснала си линк към фрага в страницата на фокс в ютуб

Общи условия

Активация на акаунт