Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 926
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Монтана
Фрагът с бг субтитри Hug
https://youtu.be/C8erbqghMF0

Чудих се, чудих се братче или сестриче да го напиша в субтитрите, ама видях, че на рисунката Кираз си е нарисувала коса, а другото детенце няма, та реших, че ще е момче Joy
Няма нужда да ходят на доктор после за пола,  щом съм го написала вече, че е братче, значи ще  е братче Joy

Извинете, но само на мен ли субтитрите на Али не ми излизат?...

# 151
Извинявам се, моя грешка, явно линкът от преведения не се е копирал, а съм сложила на оригиналния фраг, понеже го теглих преди това. Оправих го Hug

# 152
  • Монтана
Не са необходими извинения, мила Али! Толкова бързо реагирате с Алекс, че ние сме ви безкрайно благодарни! Грешки посред нощ са нещо много, много нормално!
Благодаря още веднъж!
Лека нощ, дами! Утре ще обсъждаме, нека асимилирам всичко, случило се в епизода!
Красив епизод, забавен, приятен, невероятно израстване на Серкан като баща, страхотна игра на Ханде и Керем!
До утре!

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 00:53 от vai1

# 153
Animal AntНяма как отново ще коментирам.Ribbon Не без да искам в предходния си пост пропуснах Елчин. Това момиче ми събра очите без превод. Задължително ще изгледам няколко пъти епизодите в които участва. Нейната сила е в драмата. Може би физическите и данни предопределят реализацията и, незнам...
Прохладна, спокойна нощ от мен!:shaved_ice:

# 154
  • Кърджали
Тц, повече няма да гледам фрага. Че нещо ми се приисква да съм на мястото на Еда... На мястото на Ханде.. Абе няма значение, просто да съм там до онази стена Simple Smile

Този път без никакъв ред...

Добре, че дойде, тате
https://ok.ru/video/2389955775203

Дениз ще полудее
https://ok.ru/video/2389962263267

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 01:56 от Aлекcандрa

# 155
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

# 156
Да се запиша в новата темичка.
Вчера изгледах последният преведен епизод , 43..
Догоних Ви. По-късно ще се включа с коментар и подробно мнение.

# 157
🌄Добро утро! Нов прекрасен ден, нова прекрасна тема! Снощи не гледах епизода, сега ви прочетох коментарите и преводите на Али и Алекс! Чудесен епизод е бил, ще намеря време да му се насладя тези дни! Пожелавам ви успешен летен ден, момичета!🌅

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 09:02 от Ели-mama

# 158
Tropical DrinkДобро утро! Откакто Пилето отлетя за Мадагаскар почти не съм писала, защото си нямам дразнител.
Снощният епизод беше супер, само че на мен навалицата около Еда и Серкан малко ми дойде в повече.Според мен Бурак вече няма място  около Еда поне в качеството си на влюбен в нея и грижещ се за Черешка.Ситуацията се промени, тате се приземи и той трябва да се оттегли. Не го виждам до Мело ,не си подхождат/според мен/.За онова недоразумение Ердем въобще не ми се пише. Мелек ми беше много истинска -браво на Елчин.Крайно време е щастието да ѝ се усмихне- тя посвети целия си живот на Еда  и Черешка.Богатство е да имаш до себе си такава приятелка.
    Малко гадно ми стана ,когато Еда остави Серкан на терасата. Не го заслужаваше. Тя го играе малко обидена  и отхвърлена ,но той не по -малко от нея е страдал.И ако сравним животите им в тези 5 години ,макар и разделена с него, тя е живяла пълноценно- родила е детето си , завършила е образованието си, реализирала се се професионално, споделяла е проблемите си с приятели и близки, докато той е живял сам със спомените за нея , с болката от раздялата, със страха от смъртта ,без да може да сподели с никой освен с Енгин.Заровил се в гигантски проекти по цял свят ,за да не мисли за нея . Но те си се обичат , не ги мисля много, ще се оправят,а пък след последната сцена  от фрага / шепнещият и настъпващ Серкан и тръпнещата в очакване Еда/  всичко ще бъде ток и жица . Малко развалиха образа на Айфер- от добрата , разбираща , свободомислеща леля, я превърнаха в мрънкало, ама нищо ,ядва се.Sparkling Heart
   Свеж и приятен ден!:high_brightness:Tropical Drink

# 159
Турският зрител снощи е гледал отново нас Wink

Рейтингът неофициално:
2 / 3.10 Тотал
3 / 2.66 АВ
 2 / 1.70 АВС1

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 10:08 от mi_si

# 160
  • Кърджали
Mery18, и на мен ми стана гадно за Серкан. Ама виках да не пиша, защото може да съм го почувствала заради това, че по принцип ми е любимецът. Да, Еда лукаво и хитро го изигра, но ми стана жал. Явно се целеше да. Е смешно, ама на мен тскива смешни неща не са ми смешни.
Както не са ми забавни Айфер с нейното мрънкане, граничещо със злоба ( цитат от сноши " Еда може да си се вживява в играта на семейство, ама Кираз не го нарипа татко." казано с интонация, от която се усеща мисълта ѝ) За Айдан също нямам думи.. Тя е друга лудост...
Единствено от комедийните образи Сейфи ми допада от време на време, с лафовете, които пуска. Но понякога и той ме дразни...
За Ердвм дума не отвсрям. И аз като Серкан се чудя какво изобщо търси там. И пак зададоха въпроса "Кой е баща ну и какво толкова е направил за Енгин" та Енгин толкова го пази. Надявам де Айше да ни даде отговор.

# 161
Тук отново № 1 Trophy

Желанията на Кираз трябва да се изпълняват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 162
Flowers RoseFlowers TulipFlowers HibiscusЗдравейте страхотна тема Purple Heart
много хубава серия не можах да я гледам с вас но после по среднощите я изгледах защото нямах търпение до днес но днес отново ще се гледа

# 163
Малко го коригираха в наша полза, но отново не е официален Wink
Total | (2) | 3,36
AB | (5) | 2,13
ABC1 | (3) | 3,16
И официално:

Ето и конкуренцията:

# 164

Общи условия

Активация на акаунт