Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 928
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Тези рейтинги гледа ли ги някой още?? Grinning

Въпреки че първенството приключи, тази седмица рейтовете на всички сериали са надолу.

И нещо, специално към Налбантова - попаднах на тези кадри от предстоящия епизод и реших да ги споделя. Да видиш разликата - при Еда (Ханде) има гънка, при Серкан (Керем) не е гънка, нещо друго е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 166
Цитат
За Ердeм дума не отварям. И аз като Серкан се чудя какво изобщо търси там. И пак зададоха въпроса "Кой е баща му и какво толкова е направил за Енгин" та Енгин толкова го пази. Надявам се Айше да ни даде отговор.
То не остана семейство без тайни. Остава Ердем да е...брат на Енгин. Stuck Out Tongue Winking Eye

Прекрасна тема! Прекрасни момичета в темата! Прекрасни Ханде и Керем и Ко!...Другата седмица няма...Нека, удължава срока на връзката ни с Еда и Серкан!

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 10:59 от mari08

# 167
# 168
# 169
  • София
Керем в действие! 

# 170
  • София
Извинявам се, момичета!
Ето така трябваше да ви събудя…

Blue Heart Добро утро! Blue Heart

Знам със сигурност за няколко от вас, които биха искали да са на мястото на Еда / Ханде в този момент. И себе си слагам в кюпа. Joy

# 171
  • Монтана
Приказка, Бро! Дай, Боже, всекиму!

# 172
Малко Айше да влезе в групата за идеи /е, има, ама "Колкото повече, толкова повече" казва Мечо Пух/.
BellТа, относно Ердем - неговият баща е баща и на Енгин. Е, никой не знае, но накрая истината лъсва. Само че, как ще го преживее Енгин ако се окажат братя? Ами като в турски сериал. Ще се грижи за него. Пък и Ердем си е нормален - може да има приятелка, щом даже и й изневерява. Баща му му помага, но с единственото обещание, че ще се грижи за него. Това до тук го измислих.
BellЗа Мело - не искам да бъде с Бурак. Някак не е честно. Той явно си е влюбен в Еда и не ми се иска да лекува рани чрез Мело.Тя заслужава да изживее истинска любов. /Айше, помисли как да направиш Мело щастлива/.
BellА и А са без коментар. Ми не си взимат редовно хапчетата и ето резултата. Слънчасват. И таз борба за надмощие ще ги прати в психодиспансера. Там има и Наполеон, и Сталин, и Ким Ир Сен, и....все ще се разпознаят /с доза хумур и усмивки го пиша, разбира се/.
BellСейфи - абе, ако може и аз бих си взела един Сейфи. Бихме се разбирали добре /сега се оглеждам за къща и коне/.
BellКемал, ах, Кемал...Няма да ти е лесно когато разбереш за Серкан, но...Все пак това е част от живота. Нали ще имаш прекрасен наследник, внучка и снаха. Три в едно. Жената си си я избрал сам. Тук искам усмивки и разбира се, че ще пуснем по една истинска сълза.
BellПъръл и Енгин ми харесват. Мястото на Пъръл е в офиса, но и там очаквам второ бебе.
BellВажно за АртЛайф - политиката на фирмата ще се промени - всеки служител поне с 2 деца. Серкан няма да прави детски кът само за две деца, а и те трябва да си играят с някого. Лошото е, че докато дойде новата смяна, Кираз и Джан ще водят любов. Ей тогава искам да гледам Серкан. Ще му трябва пушка с мерник.
BellЗа Серкан и Еда в друг пост. За сега те само преговарят сценария.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 11:31 от st_ina

# 173
# 174
Бро, 🍰, Налбантова не спори, че понякога се очертават разни 🍑, просто с онези шорти не е 🐍, за която си мечтаеш. На Еда гънките са на втория етаж, ако са на първия, щеше да е странно 😆
Обаче... Заради теб започнах да отклонявам поглед от Еда, когато вървят заедно със Серкан, за да хвърля око на разни пакети и да видя какво шумоли в храстите 😆

Ех, тези пингвински целувки..

st_ina, Айше ни чете. Сигурна съм. Има достатъчно доказателства 😆 Искахме Селин - върна ни я. Искахме нещо друго - даде ни го. Исках къдрава Еда - тук няма какво да кажа 😆 Пердета, мердета.. Или някой й казва какво говорим, или ни чете.

# 175
  • София
Налбантова, не падаш по гръб значи. Въпросната гънка никога не е гънка. Винаги е другото нещо. Както искайте, така си го представяйте - като животно от сем. влечуги, като плод или зеленчук, или пък смесен вид, но не е гънка със сигурност. Grinning Grinning Не ме карай сега да показвам доказателства с различни кадри на Керем, че сума ти жени ще изпоприпадат тук. Мисля за вас. За здравето ви. Оставям ви само този кадър. Wink

# 176
HI!

Скрит текст:

Айфер, Айдан, Сейфи и Ердем

Изгледах епизода снощи, хареса ми. Фрага, можеше и по дълъг да бъде ....

# 177
  • София
Пуерториканските фенове са направили прекрасен разбор на героите от "Почукай на вратата ми"!
Ето как са ги охарактеризирали с по три изречения.

ФИФИ                                                                                     МЕЛО
1. Срамежлива                                                             1. Симпатична
2. Вредна                                                                        2. Щастлива
3.Любител на животните                                           3. Мечтател

ПЪРЪЛ                                                                                  СЕЙФИ
1. Остър език                                                                 1. Образован
2. Амбициозна                                                               2. Уверен
3. Успешна                                                                      3. Интелигентен

ЕНГИН                                                                                     ДЖЕРЕН  
1. Емоционален                                                            1. Интелигентна
2. Човечен                                                                       2. Елегантна
3. Разсеян                                                                       3. Екзотична

АЙДАН                                                                                    АЛПТЕКИН
1. Контролираща                                                          1. Работохолик
2. С опънати нерви                                                       2. Честен
3. Учтива                                                                         3. Абициозен

СЕРКАН                                                                                 ЕДА
1. Атрактивен                                                                1. Искрена
2. Разумен                                                                       2. Импулсивна
3. Презастраховащ се                                                  3. Добросърдечна

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 12:18 от БлагаВест

# 178

от сета днес

# 179
Animal SnailДобър ден! Четвъртък, а ще дойде и още един такъв, но без серия.
Animal Hear No EvilПолудяхме / поне аз/, какво ще правим след това не ми се мисли ...
Animal Dolphinst ina, +1 за героите, но аз относно Кемал съм на друго мнение. Според мен, Кемал винаги е знаел, че Серкан е негов син, но не се е намесвал заради избора на Айдан. Тя, се е върнала след "случката" при Айтекин и той е уважил нейното решение. След, раздялата и с Айтекин той е наблюдавал по от близо Серкан и не случайно беше в близост до яхтата, само как го гледаше там  с тъга, следеше го и преди "фалшивата" сватба на Еда с Дениз ... Айдан го владее и преди съм го писала. Постоянно и подмята, свенливо за нейното нежелание да представи връзката им пред Серкан, сърди и се на моменти, но тя е като наркотик за него. Така мисля аз.

Дано дойде малко прохлада! Хубав ден!:gift_heart:

Общи условия

Активация на акаунт