Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 942
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София

Yellow Heart Добро утро и от мен! Yellow Heart

Да напомня отново за анкетата за най-добър актьор. Който не е гласувал все още, моля да го направи. Керем води убедително. Но все пак - колкото повече, толкова повече. Simple Smile

Оставям линк:
Скрит текст:

Nature Sparkles Усмихнат и успешен ден! Nature Sparkles

# 212
Сутришна Ханде, а Керем как изглежда по това време на деня?

# 213
  • София
Едно страхотно видео с паралели. Heart

Славена, и на мен ми е интересно как изглежда Керем сутрин, но май ще остана само с любопитството… и пръст в уста! Grinning

# 214
Голям късметлия е Керем. Сега Ханде му прави закуска всяка сутрин, може и Керем да им прави знае ли човек?

# 215
  • София
Ето го и спортен Керем

# 216
Една идея ми е рано още да женят Серкан и Еда. По-скоро ми е като сватба на Айдан и Кемал. На сватбата на Еда трябва да има много цветя, по мое мнение де. На снимките имаме предимно балони, а не ми се иска сватбата на главната двойка да е такава. По мое мнение де.. Айдан да хвърли букета и Еда да го хване или Мело. По-добре Еда 😏

БлагаВест, това не се ли явяваше и като пижамата му?

# 217
Ново от Ханде , да не от нейната сватба с Серкан?

# 218
Ново от Ханде , да не от нейната сватба с Серкан?

Еееее, убиват ми всички теории още в зародиш 😠
Отивам до Истанбул, за да съм там, когато питат "Има ли някой против?" и сз ще кажа - Да. Рано ми е за тази сватба 😆

# 219
  • София
На мен не ми е рано за тази сватба. Но… това ли ще е сватбената рокля на Еда?! Rolling Eyes Очаквах нещо много по-красиво, стилно, ефирно, в стил Еда Йълдъз. Очаквах хубава булчинска рокля. А това… бу не? Не ме кефи роклЕто. Wink

# 220
Аз пък искам да е тяхната сватба макар и с такава рокля . По добре рано да е за да можем да им се радваме по дълго в епизодите като семейство Болат

# 221
Кираз доста добре е докарала косата на Серкан GrinningGrinning

А това мисля,че е зад кадър Heart

# 222
  • София
Една идея ми е рано още да женят Серкан и Еда. По-скоро ми е като сватба на Айдан и Кемал. На сватбата на Еда трябва да има много цветя, по мое мнение де. На снимките имаме предимно балони, а не ми се иска сватбата на главната двойка да е такава. По мое мнение де.. Айдан да хвърли букета и Еда да го хване или Мело. По-добре Еда 😏

БлагаВест, това не се ли явяваше и като пижамата му?
Сигурно не е имал време да се преоблича, нали и без това после ще трябва да се съблича.    

# 223
Сега, като й видях и очилата на главата... Може и да не е тяхната сватба. Кой се жени с очила на главата? Ок, всичко друго пасва - бяла рокля, бели обувки, но очилата на главата? 🤔

Бро, разбирам те, но... Дано се женят Айдан, дано се женят Кемал и Айдан.. Ще повтарям, за да стане 😆
Айше, моля те, Серкан да предложи сред пердета на Еда!!! Толкова ли много искам 😟

БлагаВест, мне, моя е грешката. Забравих, че тя го изгони през терасата, но той беше с риза облечен. Иначе пижамаха пак е сива, но...

# 224
Феновете пишат, че това е роклята, която Серкан и подари за рождения ден Wink

Wink

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 12:28 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт