Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 673
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добро утро мили момичета. Нека започнем деня с настроение и едно силно кафе.

Криси, толкова вълнуващо си разказала своят живот. Успя да ме разчувстваш. Съпреживявах всичко, което ти си преживяла. Това е живота. Поднася ти и сладкото и горчивото. Радвам се, че си успяла да срещнеш твоят истински човек, за да можеш да продължиш живота си. Ето, че той ти е дал силата да се изправиш, дал ти и тези две прекрасни деца, които да ви осмислят живота. Пожелавам ти да доживееш с твоя човек до старини и да дочакате и внуци. Ти го заслужаваш, след всичко, което си преживяла.       

След това, което ни разказа Криси, се замислих за Ханде и Керем. И двамата са имали по една дълга връзка. Предполагам, че са били влюбени, но явно че не тези партньори са били истинската им любов. Тази, която е за цял живот. След като съдбата ги събра и те се преоткриха, вярвам, че това е което и двамат търсят. Забележете само, как започнаха. С едно искрено приятелство, което постепенно премина в една силна любов. Двамата са невероятно щастливи в момента. Дано да продължат заедно живота си. Те го заслужават.

# 616
Привет!🌺
Нов пост от профила на Азул😊

# 617
Нови снимки от еп. 46

и Озета:

Превод с гугъл:
Серкан и Еда трябва да изобразят портрет на щастлива и хармонична семейна двойка, за да изпратят Кираз в най-доброто частно училище. Основните им съперници по този въпрос са Енгин и Пирил. В края на тази велика битка любовта е победителят. Серкан и Еда заличават всички граници, които съществуват помежду им.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 11:06 от mi_si

# 618
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Криси, дължиш ни шоколад, затова че от рано сутринта ни разплака. Gift Heart Cake

Красавица неземна Revolving Hearts

https://www.instagram.com/p/CR0mGzXLbSn/

# 619
  • София
Нашите са на пикник на плажа...

Татко мечта...

# 620
Здравейте , романтични момичета !☺❤🌷🍒

Flowers Hibiscus Мики , Слънце ❤❤❤ сърдечно благодаря !
БлагаВест❤❤❤ сърдечно благодаря за пожеланията !
И шоколад за разплаканите момичета...

Flowers Hibiscus" Когато една врата се затваря, друга се отваря ; но ние често гледаме толкова дълго и с такова съжаление затворената врата,че не виждаме другата,която се е отворила за нас !"
Александър Греъм Бел

Това е вечен закон във Вселената и от нас зависи дали ще минем през "другата врата", дали ще изберем да поемем по нов и  различен път в живота ни.
    Но там в мрака винаги има една малка светлина, която чака да бъде открита ! Тя ни напомня, че има нова врата, нов път, друга възможност, които ни чакат когато се почувстваме готови, за да стигнем до тях. И ако вчера просто се е изплъзнало от ръцете ни, утре само ще се върне в обятията ни.Ако днес сме на дъното, утре сме на повърхността.

Flowers Hibiscus Така се случва и в нашият сериал. Първи сезон завърши с една безизходна ситуация, в път за никъде. За мен да се търси вина и у Серкан , и у Еда е празна работа.Защото и двамата продължават живота си сами, сякаш нещо липсва , за да бъдат щастливи- няма я Любовта.Всеки с  болката и страданието си.
Втори сезон е втори шанс за двамата, нова възможност да тръгнат отново заедно , но по друг път . Те вече са  по-зрели и мъдри , усвоили уроците от миналото, преживели  болката от загубата на любимия , копнеещи за другия. Новият момент е , че те вече са родители на малката Кираз и трябва да бъдат по-отговорни.
Така бавно и постепенно ще се подреждат нещата между тях- в общата им работа, в ежедневието, в грижите за малката сладуранка...

Flowers Hibiscus Видяхме как Серкан започна да се старае повече и по отношение на Еда и по отношение на малката. Предложи на любимата си да работят заедно в офиса на фирмата,подкрепяше я и се интересуваше от  работата и; готвиха тримата заедно; направи детски кът във фирмата , за да си играе Кираз с Джан; не пожела да наеме бавачка или да продължат Мело и Айфер да се грижат за малката, а тя да расте и да е пред погледа на мама и тате; предложи тримата ,семейно да отидат в Италия; да закупят семейна кола....
Да, израства Серкан и се променя в положителна посока.

Flowers Hibiscus Това , което очаквам е буря и гръмотевици предизвикани от  Серкан за връзката на майка му и Кемал. Цели 5 г я крие Айдан. А както разбрахме има и друг аспект тук - Кемал е баща на Серкан... Яси беше писала и аз споделям мнението и, че Кемал се досеща чий син е Серкан...

А от друга страна това според мен донякъде обяснява и студеното и пренебрежително отношение на Алптекин- те никога не се държаха като баща и син. Може би Алптекин нещо е знаел, досещал се е ,на подсъзнателно ниво да  е усещал,че Серкан не е негов син...
С разкриване  на отношенията между Айдан и Кемал мисля ,че ще се развие нова сюжетна линия. Като тук на помощ на Айдан ще се включат и двете феи - Еда и Кираз. Само те двете ще могат да укротят гнева на Серкан.

Ах, Мело...за нея друг път ще пиша. Мъчно ми е и ме боли за това всеотдайно и жизнерадостно момиче...

Момичета желая ви чудесен летен ден , изпълнен с нови надежди и прекрасно настроение !❤
На почиващите- много положителни и приятни летни емоции !❤

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 12:32 от akvamarin007

# 621
  • София
Родени един за друг.

# 622
  • Пришълец
Разчувства ме и мен, Аквамарин. Много си преживяла. Прегръдка за теб Hug

И за да съм в готовност за новата тема, един бърз въпрос: коя от двете се вижда по-добре от настолната версия или е по еднакъв начин?

Стана каквото стана с моя профил.... През мобилно устройство влизам във форума, понеже е запазена паролата и не въвеждам всеки път, но от компютър не ме допуска. Rolling Eyes

# 623
Айше Акън напуска сериала в 9-и епизод, който в момента снимат.

Стори от Неслихан на сета. Снимали са някакво празненство май.

# 624

Стана каквото стана с моя профил.... През мобилно устройство влизам във форума, понеже е запазена паролата и не въвеждам всеки път, но от компютър не ме допуска. Rolling Eyes

Margarita, пробва ли да изчистиш кеша и бисквитките и да влезеш тогава? При мен помага.

Аквамарин, Hug
Всеки си има своята история, понякога тъжна, понякога не толкова. Но това е живота, важното е да осъзнаеш кое е съществено за теб и да застанеш над нещата, че всичко е толкова кратко, съизмеримо c времето на Вселената, а все пак се движим по нейните закони, за които и нашето познание не винаги стига.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 13:07 от Slawena

# 625
Здравейте прекрасен летен ден момичета

От сета

# 626
Марги, Славена ❤❤❤ сърдечно благодаря !

Flowers HibiscusНа въпросът на Марги  : според мен и двете се виждат по еднакъв начин и стоят добре. Страхотно е -бой с възглавници! Но нека и други момичета дадат мнение и пишат как изглеждат според тях.

# 627
  • Пришълец
Аквамарин, не съм задала въпроса си както трябва. Stuck Out Tongue Winking Eye Еднакви са двете шапки, бой с възглавници. По предложение на Бърборанка. Обаче мисля, че едната се вижда размазано на компютър. Може и да греша, но се допитвам тъй като няма как да проверя.

Славена, ще пробвам.

# 628
  • Кърджали
Марги, първата е една идея по- добре. Втората като я пробвах излиза доста по -пикселирана някак си.

# 629
  • София
Марги, първата ми се вижда по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт