Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 670
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Пришълец
В такъв случай ще е първата.

# 631
Revolving HeartsАквамарин, вълнуваща и красиво написана е твоята лична приказка.Flowers Rose Благодаря, че я сподели с нас, момичетата обичащи, обичани, влюбени в красотата на човешките взаимоотношения и естествено събрани в тема/къщичка Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми". Нетърпеливи, любознателни, много информирани, креативни, хармонични сте момичета.Flowers Cherry Blossom Естествено, защото обичаме красотата, романтиката, хармонията и любовта предсавени ни от много красивите и талантливи Ханде и Керем. Звездна двойка и във филма и в реалността.Animal Whale  Да напишат или нарисуват красиво, влюбено, удовелотворяващо своята Хан/Кер приказка.Sparkling Heart

# 632
# 633
Всичко й отива на Ханде, но според мен тази пастелна гама съответства най-много на душичката й и характера й - мека, любвеобилна, като мадона е.

# 634
  • София
Топ 15 на най-красивите турски жени за 2021г.
И в тази класация Ханде е първа. Макар и да не ги приемам много сериозно тези класации, защото са доста субективни. Зависи, кой ги е подреждал, но въпреки това тя е безапелационно първа.

# 635
Да ви запозная - Керем и баба му ❤

Керем и баща му❤

Фенско творчество

# 636
:https://www.facebook.com/534056433378251/videos/901836607083487/
 Flowers HibiscusНещо освежаващо в жаркия следобед. Предимно за момичетата на няколко по двайсет. Може и за другите, но те предпочитат баклава.Innocent
"Нищо не се случва, освен ако първо не сме мечтали за това!"
Карл Сандбърг
"Казах ли ти, че ще
остареем заедно, мое снежно
момиче !? Не избърсвай
сълзите си, нека се стичат...
Ще изпратим прегърнати и
последния от сезоните...

# 637
Сем. Болат Gift Heart

Wink

# 638

За любителките на баклава. Това виси в кухнята ми, подарък от креативни млади/мамини.

# 639
Инфо от Тик-Ток:
"Изглежда, че Керем ще заснеме реклама за автомобил (името все още е неизвестно) и агенция търси дете, което прилича на него. Да се ​​надяваме да получим повече информация"

Sparkling Heart

HANDEMIYY 23.4M

# 640
Аз баклава сладкиш не обичам, но от другата не отказвам 😁

# 641
  • Пришълец

Браво на младежите. Много оригинален подарък, Яси.

# 642
Wink

Gift Heart

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 16:55 от mi_si

# 643
След като излязоха снимки с пръстените - аз пак питам, понеже забравих, на коя ръка в Турция се носят пръстените, когато са сгодени и когато са женени.

На снимките, които излязоха пръстените са на левите ръце - това какво значеше?

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 18:15 от kukli4ka456

# 644
  • Пришълец
Брачната халка мисля, че е на лявата ръка, Кукличке.

Общи условия

Активация на акаунт