🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Излязоха субтитрите тия дни и налазих и трите епизода.
Харесаха ми. Особено момента със смъртта на Себастиан беше един път.
Изпитах голямо удоволствие. Все едно гледам смъртта на Джофрата от Троновете.
Тотален кеф.
Остават още пет епизода и си мисля дали въобще обаче ще има хубав завършек или ще ни оставят в нищото.
Ще има ли със СМР контакт. Развитие в тази посока би трябвало да има.
Ами Рик? Филми ще има ли въобще? Или сериал за Рик. Ами Мишонката?
Мърсър ми става досаден вече.
Сестра му е по-читава.
На финала гледам ще има съюз с Керъл и онзи дето нападна нашите. Забравих му името.
И новите зомбита се появиха. С малко повече мисъл. Могат врати да отварят, да хващат оръжие като ги нападат.
Е, не са нещо с което не може да се справи човек.
Нашите ги помислиха за шептящите. Ама не. Оказа се обаче, че и друг път са чували за такива.
Явно еволюция имаме.

# 526
  • София
Ау..... не трябваше да влизам. Само епизод 17 съм гледал. Tрябва да наваксам, но нещо много сериали съм подхванал Grinning

# 527
  • sofia
Ама верно време не остана...а нищо толкова не се случва 🤔няма да преживея ,ако остане без край всичко.Буквално се моля да има нещо уау

# 528
  • София
Последният път, когато имаше интрига и тръпка от следващия епизод, това е сезон 7 или цялата история около Нигън, когато стабилно се гавреше с групата да работят за него и те му имаха страх. После вече като изчезна Рик загубих интерес. Гледам, защото съм фен на шоуто, което не е гаранция, че се случва нещо смислено. Морган също липсва и беше любопитен персонаж.

# 529
  • sofia
ооо,аз след Рик имах силни моменти🤣изревах си очите на главите на коловете,смъртта на Исус,смъртта на лекаря...имаше още готини неща
обичам го този филм ❤️

# 530
  • София
Което ми напомня, че скоро главен герой не е давал фира. Това си бяха едни от силните и емоционални моменти през сезоните. Загубата на Карл беше много разтърсваща.

# 531
  • sofia
Което ми напомня, че скоро главен герой не е давал фира. Това си бяха едни от силните и емоционални моменти през сезоните. Загубата на Карл беше много разтърсваща.
ами то те и не останаха 🤣🤣за липсване ,така ми липсват Тара,Ейбрахам,Саша,Рик,Мишон и сие .....

# 532
  • sofia
Гледахте ли?

# 533
Кой? 20-ти епизод ли излезе? Ако е излязъл, чакам си буквите аз.
Grinning

Гледам няма  го по тракерите още.
Ако с бг аудио си гледала, не ме бърка.
Аз си искам оригинала, че ми се разваля кефа с това бг аудио.

# 534
  • София
Ще изчакам да кажете дали Рик се появява накрая. Иначе нЕма им гледам един епизод повече Grinning

# 535
Ще изчакам да кажете дали Рик се появява накрая. Иначе нЕма им гледам един епизод повече Grinning

Що  тъй правиш ся? Grinning
Стачкуваш ли? Кой ще ти обърне внимание?
Срамота,  толкоз сезони изгледа и сега ми се дърпаш.

# 536
  • София
Не виждам огромен брой от коментиращи. Значи финалните епизоди са доработени, за да видим някакъв край Grinning

# 537
  • sofia
по фокс си гледам да.Така ми тръгна от самото начало
аз никаква развръзка не виждам 😔какво ще става ?? изнервих се 🤣🤣

# 538
Оф, пак ли пълнежче.
А остават 3-4 епизода.
Срамота е.
Наистина голям срам ще е историят с Рик и СМР да остане така висяща.
Ама нека изчакаме всичко да излезе и ще оплюем както ние си знаем.
Пък дано не плюем много Joy

# 539
  • sofia
появиха се новите бродещи...това беше интересното 😵‍💫

Общи условия

Активация на акаунт