🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 554
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ааааа и ти гледаш отгоре-отгоре, но по мен тропаш Grinning

# 541
  • sofia
сега е момента да го почнем отначало за 205 път🤣🤣за да слеем всичко❤️

# 542
появиха се новите бродещи...това беше интересното 😵‍💫

Чакай моме, това беше в 19-ти епизод.

Бе то и аз мисля скоро пак да го почна отначало, но викам да изчакам всичко да излезе.
Иначе понякога обичам да повтарям любими сериали.
Сега съм пак на Супернатурала Joy

# 543
  • sofia
появиха се новите бродещи...това беше интересното 😵‍💫

Чакай моме, това беше в 19-ти епизод.
да де 🙂аз гледам по фокс

# 544
  • София
Изгледах епизоди 18, 19 и 20

Има спойлери, ако не сте гледали - не четете!

Някак си гледам по-спокойно и я няма тази специфична тръпка, защото съм спокоен за съдбата на водещите персонажи и не ги мисля много, много... Не че не ми е интересно или че не ми пука за много от останалите персонажи. Напротив. Но не е същото...
Това за което вече започвам да губя търпение е когато по дяволите ще направят връзката със СРМ и ще приключат този сегмент с Памела.
А време вече няма! Останаха само още 4 епизода, като аз много се надявам последните 2 епизода или в най-лошия случай само последния епизод да са без Памела Милтън и всички останали драми от бита. Искам да се акцентира върху героите и това което следва за тях след всички тези събития.

Най-важното:

Разгеле, чухме името на Рик да се споменава. Някой да ме ощипе!

Хората от крайбрежието са ОК. Значи монетата е била благосклонна за тях. Но упорито не ни ги показват, явно няма и да ги видим повече.

Себастиан лично за мен шокиращо бе убит от Юджийн. Това за мен не беше точно убийство, но и няма значение.
Въпросът тук е, че избягаха от комикса и това кой важен и любим герой ще стане жертва на този мухльо отпадна. Определено не го очаквах. Дали съм доволен? О, да! Изкефих се. Такова лайненце да убие някой любим герой би било ужасно за гледане и възприемане.

Ланс бе убит от Керъл, тук познах. Но очаквах да се случи по-рано, още първите 2 епизода на последната част. Вече се изчерпа като персонаж, а и показа на Деръл и Керъл ЖП линията и как да стигнат до техните хора, държани в плен. Освободят ли ги, Памела няма да има скрити козове в ръкава, а там очаквам и Мърсър да се обърне срещу нея!

Туистът с Юмико да стане адвокат вместо прокурор за Юджийн, също го очаквах. Много точен момент уцели и хитрата Юмико, в момент в който Памела няма как да я спре и задържи, защото ако го стори сериозно ще се дискредитира пред останалите влиятелни фамилии в Общността.

# 545
Дяволо, моля те припомни в кой епизод споменаха Рик?

# 546
  • София
Май епизод 19 (или 19 или 20), вече ми се бъркат леко, защото ги изгледах един след друг. Когато Деръл и Керъл вървяха заедно и ставаше въпрос за децата и отговорността на Деръл към тях.

# 547
Поздрав за всички Ходещи маниаци

https://www.youtube.com/watch?v=yywGI1H_oyM

Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе и 20-ти изгледах.
Много ми допадна туиста с Юмико. Браво на нашето момиче, покажи и на тази вещица.
Сега пред всички като го направи, нищо не може да стори.
Поклон. Ето това е приятел.

И Памела я искам мъртва. Същата като чадото си, но по прикрита.
Много добре си знаеше какъв е изрод сина и.

Аз си мисля, че ги водят някъде. Нещо ще ги правят роби ми се струва.

# 548
  • sofia
къде гледа 20еп? по фокс повтарят 19 😡😡😡

# 549
Ти за торент тракери чувала ли си? Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес вечерта или утре 21 излиза. Субтитрите дано станат утре или във вторник.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 11:31 от Елора

# 550
  • София
Аз се надявам там където ги водят пленниците - да е връзката със СРМ. Не роби, а опитните зайчета...
Ще се разочаровам ако няма такава връзка между тях и Памела.

# 551
Дано да е така. Ще означава развитие.

# 552
Ей не се научиха тия за 11 годин да стрелят значи Simple Smile

# 553
Аз тамън сядам. Добре че не даде спойлер. Защото съм любопитна и щях да кликна Grinning

# 554
  • София
За съжаление е официално потвърдено, че сериалът с Рик и Мишон ще е лимитиран, т.е. само 1 кратък сезон.
Жалко, много жалко, направо ми се отщя от всичко. 😧😠

Общи условия

Активация на акаунт