🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 535
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Какво значи лимитиран?
1 епизод от 30 минути ли? Grinning

Но ще е много тъпо историята с Рик да я оставят висяща. Много тъпо. Та той е бащата на сериала. Не е редно, не е честно спрямо сериала, спрямо феновете.

Иначе изгледах 21 епизод. И ми хареса.

Скрит текст:
Аз казах ли, че роби ще ги правят. Като говоря - не пея Sunglasses
Финала беше много, ама много изненадващ.
Знаех си, че тази е долнопробна лъжкиня.
Дори съм убедена, че в момента в който постигна съгласие с нашите е наредила веднага да се направи Александрия в аванпост за роби.
Искам тая Памела да умре много гадно, ама много гадно.

# 556
  • София
Че няма да има втори сезон, а епизодите ще са 6-8.

И из изгледах епизод 21 ама нещо ми секна ентусиазма след новината и не писах.
Ще бъда кратък.

Съгласен с това което си написала.

ШОК финал с робската колония в Александрия, но точно тази самонадеяност и явна провокация към нашите, ще и изядат главата на Памела (вярвам)

НО, имаше препратка и към СРМ, макар и без да ги споменават, а само между редовете.
Когато разбраха, че Кони я изпращат, някъде, като 'Втора категория' и да я пазят (явно е ценна). И в последвалите реплики, имаше съжалителни възклицания към нея, ''Проклятие'' ''Да''
Това за мен си беше явно намигване към СРМ. И когато уплашения войник каза, че не знае нищо, носят се слухове, но от там никой не се връща...

# 557
За Кони ми идва една дума - експерименти. Знаем си ги.
Какво, да не би глухонеми журналисти да им са притрябвали спешно Joy

Хубаво 6-8 епизода. Ама да има финал, искам финал. Още тук на Ходещите искам нормален финал.

# 558
Финала ще е тип Изгубени, демек смотан Simple Smile

# 559
  • София
Ще се окаже, че в края на сезона 1, когато бяха при ученият и се самоунищожиха, всички от групата са били вътре. Останалите събития просто душите им си представяли какво би било Grinning

Чакам окончателно да свърши сагата и тегля епизодите.

# 560
Финала ще е тип Изгубени, демек смотан Simple Smile

Пепел ти на устатата, ама като гледам натам вървят нещата. Joy

# 561
Изгледах 22 епизод.

Това беше един много, ама много як епизод.
Накефих се на макс бре хора.
Скрит текст:
Няма такъв кеф. Шоуто започва.
Остават още два епизода, които ще бъдат надявам се също толкова страхотни.
Начина по-който нашите си върнаха Александрия беше страхотен.
Тъй, тъй, сговорна дружина - планина повдига.
Дано Росита си открие бебето.
И финала, о боже финала.
Ох, на Мърсър му дойде акъла.
Искам кучката Памела на колене и без глава.
И това зомби дето взе ножа. Ония гадове няма да го очакват.
Еволюцията на зомбитата може и да е положително понякога. Ще видим дали съм права.

# 562
  • София
Снимките на шоуто с Даръл са започнали. Simple Smile

Да, раздвижиха се нещата в този 22 епизод.
Само още 2 ли останаха? 😮

Онзи боклук напомняше много на стария Ниган, аз очаквах нещо от самия Ниган срещу него, но той само избра да се жертва заради Ани, но после Езикиел взе нещата в свои ръце. Добре се получи сегмента. И после края за нещастника със зомбито, брр. Ами просеше си го. И беше готов да избива невинни хора, включително и бременна жена.

Мърсър се знаеше, че ще мине на наша страна, ама някак си много бързо му дойде смяната на плаща. В смисъл можеха да се постараят малко повече сценаристите тук. Да речем да бе видял или чул някаква мръсотия от страна на Памела. Не че не знае, в смисъл от чисто кинематографична стойност щеше да стои по-силно.

Новите зомбита и с хладни оръжия ли ще боравят, уау? 🤯

Къде са Джудит, Ар Джей и Джудит? 😐

# 563
Нека се научат първо с хладните, пък после с огнестрелните Mr. Green

Да, бързо беше с Мърсър, но предвид малкото оставащо време и епизоди е логично.
Иначе съм сигурна, че знае мръсотии.

# 564
Много тъп нов епизод. Отново се стреляха 2та отбора по паркинсон.
Айде да идва другата седмица и да се свършва, Simple Smile

# 565
  • София
The Walking Dead 11.23
Family

Има спойлери от епизода!

От третата част на този дълъг последен сезон това бе най-силния епизод. И изобщо един от най-добрите в целия сезон заедно с епизод 9. Поне според мен.
Лошо е, че всичко това се случи епизод преди края. И таман стана интересно и драматично и всичко ще приключи!
Аз го писах отдавна и на два пъти. Не исках да се стигне до момент, в който всичко да се решава в последния 24-ти епизод. Прекалено много неща има и се притеснявам, че ще видим един претупан финал, а имаха цялото време на света да избягат от това. Разбира се може и да им се получи, нека първо да видя финала. Дано да са се справили, но имам сериозни опасения. Исках да видя един последен мирен епизод, а не стадо зомбита да опостушат 'Общността.' А за хората какво ще остане после? Памела трябваше да бъде ликвидирана в този 23 епизод, а не да си развява байрака до последно.

Тези еволюирали зомбита стават все по-често срещани и ако това се превърне в тенденция, то хората ще го закъсат сериозно. Дано този сегмент да е нещо над което да се наблегне в спин-офите и да не са го вкарали само ей така за разнообразие.

С Лидия добре се получиха нещата. Актрисата си играе. Само да не отидат 10 минути безцелно време в което да гледаме как Джери търси Илайджа. А нема нужда.

Разбира се изключвам смъртта на Джудит Граймс. Това ако се случи ги признавам за най-големите идиоти на света. Ще я спасят, не вярвам да умре. В смисъл давам шанс на тази глупост да се случи на под 5% Една моя идея, докато гледах епизода си казах, че сега е идеалния момент Джудит да разкаже на Деръл за разговора си с Мишон относно откритите следи на Рик. Или докато бълнува или просто докато е на легло и Деръл с нея.
И това да накара Деръл да тръгне след Рик. А вече как ще се озове във Франция ще видим в новия сериал.

Вече не вярвам никой от главните герои да умре. Визирам така очакваните жертви измежду Росита, Езикиел и Гейбриъл (спекулираше се за един от тях със сигурност, че дори и двама ако Анжела Канг не е в настроение).

Трябва да има и някакъв скок във времето и си чакам Рик Граймс и появата му на финала (по-скоро в посткредит сцена).

Задължително трябва да има поне 20 спокойни моменти като епилог за героите ни и техните лични истории!

Доколкото знам последния епизод ще е 90 минути с рекламите, т.е. около 70/75 мин. чисто време, което е чудесно.

Дано след една седмица време всички бъдем щастливи, а не ядосани. Толкова много велики сериали бяха осрани с последните си сезони или последните си епизоди. Дано този иначе така обичан и велик, култов сериал не бъде сполетян от същата съдба!

Оценка на епизода:
9.0 / 8.5

# 566
Оф, отивам да гледам предпоследния. Надъхах се.
То па ти почти нищо не издаде.

Някой дечица като порастват се разхубавяват Mr. Green

Някой да пише след мен скоро, че като гледам ще искам да пиша.
Я днес по-късно, я утре.

# 567
  • София
Ауу, ти къде ме върна с тази снимка.
Ех, времена. Simple Smile

# 568
Елора, Нигън никакъв го няма последните серии, един такъв невзрачен изглежда. Даже реши да умре, ама и това не му се поличи Simple Smile

# 569
Оф, а едно време такива бели правеше.
Дано му дадат поле за изява в последния епизод.
Но пък ще имам цял сезон с него.
Изгледах. Не съм очарована.
Нахендриха се яко. Дано Джудит оцелее и Памела пукне.
Как само охраната да пази именията и нея, а хората кучета ги яли.
Оф, искам нормален финал, хубав.
Мърсър явно са го подслушвали.

Общи условия

Активация на акаунт