На море в Гърция 2021 - IV

• 44 946
  • 799
  •   1
Отговори
# 780

Да, права сте, сега ще си коригирам мнението, има логика да е титуляра, защото неговото име се изписва след сканиране, но при нас явно са бързали, защото аз бях попълнила PLF, а тестваха мъжът ми. Изобщо всичко е на конвейер, за тестовете чакахме няма и 2мин и ни пуснаха, няма как реално за това време да се отчете резултата....
[/quote]
Наистина много бързо става. Явно ги отчитат, защото малко след потегляне получих SMS на телефона посочен в ПЛФ, че резултатът е отрицателен.

# 781
  • Пловдив
Благодаря за информацията.  Не ни върши работа Кулата,  защото сме от Пловдив и пътуваме до Керамоти. Все се надявах да кажат един по желание,  ама каквото стане. Имам стеснение в носа и крива преграда и ми е кошмар бъркането, боли ме 3 дни поне после носа.

# 782
  • Бургас
Заведенията са пълни, ние ползвахме плаж към хотела и беше спокойно. От обществения транспорт ползвахме само ферибот до Кефалония и беше пълен, включително три автобуса полски туристи.

# 783
Благодаря за информацията.  Не ни върши работа Кулата,  защото сме от Пловдив и пътуваме до Керамоти. Все се надявах да кажат един по желание,  ама каквото стане. Имам стеснение в носа и крива преграда и ми е кошмар бъркането, боли ме 3 дни поне после носа.
Попълнете plf с титуляр мъжа ви
Аз така направих 🤣

# 784
  • sofia
Документите разпечатани ли тр да са или може и през телефона?

# 785
  • София
Не тестват шофьора задължително, братовчедка ми беше титуляр на PLFa ама не искаше да се тества и изпрати втория пътник в колата, нейна приятелка, не са питали даже изобщо защо.

# 786
  • MJF
Здравейте, момичета!
Нашата резервация наближи и я задържах в крайна сметка. Пътуваме на 6-ти следващата седмица и силно се надявам да се задържат нещата както в момента с оранжевата зона.
Пътуваме от Русе и винаги сме минавали през Маказа с изключение на пътуването до Лефкада, но сега се двоумя откъде да минем за Ситония - през Кулата или Маказа заради опашките.
За нас не е проблем, че се удължава пътя. Обикновено си караме през познатия път, но сега много държа да избегна колоните и чакането. Пътуваме през нощта обикновено и този път мисля да минем през стандартния път - през Кулата, тъй като нагоре видях мнение за румънците и се подсетих, че всичките се изсипват на Маказа.
Вие имате ли наблюдения по кое време е най-безпроблемно да се премине Кулата, за да няма колони от чакащи?

# 787
През нощта или много рано сутринта опашките на Кулата, ако ги има, са поносими. Ние никога не сме чакали повече от 20 минути.

# 788
  • София
Румъния вкара Гърция в червения списък, северните съседи би трябвало да са значително по-малко.
Кулата рано сутринта е добре.

# 789
  • Пловдив
FugeeLa на късмет е, на Кулата не сме чакали повече от 20мин все по обяд, вчера наши приятели 13ч също са минали доста бързо. А през Маказа и двата пъти по същото време чакахме 1,30-2ч и понеже следя и двете групи във фейсбук мога да кажа, че ден с ден няма еднакъв, ситуацията се мени постоянно. През Маказа в неделя чакахме 2,10мин, а бяхме сравнително близо до гишетата,  имаше доста молдовци, които са с визи и бавят, и ужасно много румънци. Опашката от другата страна беше до последния тунел и мъжът ми реши, че ще се приберем през Кулата, но вчера малко преди да тръгнем наши приятели ни се обадиха, че на Кулата има два км опашка към бг и ние избрахме Маказа, минахме точно за 10мин, така че каквито и мнения да прочетете,  няма как да предположите какво ще е след седмица. За актуално инфо може да погледнете и тук https://www.facebook.com/groups/330265484589461 има и група за Маказа.

# 790
  • Sofia
Нас ни карантинираха днес на Кулата към 11 часа и ходихме да си правим тестове в Благоевград. Някой знае ли дали има вероятност в неделя да отговорят, че свалят карантината или няма щанс през уикенда.

# 791
Нас ни карантинираха днес на Кулата към 11 часа и ходихме да си правим тестове в Благоевград. Някой знае ли дали има вероятност в неделя да отговорят, че свалят карантината или няма щанс през уикенда.
Да ви кажа ,че когато пътувахме до Турция звънях на РЗИ Стара Загора .Човека каза,че те връщат обратно обаждане само ако трябва да сте под карантина.Т.е ако не се обадят значи всичко е ок!Това бяха думите му

# 792
Днес към 16ч нямаше нито една кола и в двете посоки на кулата. Нямаше и представител на рзи.

# 793
  • Sofia
Днес към 16ч нямаше нито една кола и в двете посоки на кулата. Нямаше и представител на рзи.

Явно сме изкарали късата клечка като тръгнахме рано заради трафика и жегите... Връчиха ни листа на границата и нвмаше как да не правим тестовете.

# 794
  • на острова на мечтите
Пак аз с нов въпрос. От Игуменица ще пътуваме по магистралата за Солун и оттам за Кулата. Помня, че на тази магистрала няма бензиностанции ( пътували сме през 2015 последният път). Още ли е така? И за да заредим трябва да излезем от "магистралата" на някоя отбивка!?

Общи условия

Активация на акаунт