На море в Гърция 2021 - IV

• 45 357
  • 799
  •   1
Отговори
# 690
Постарах се да прочета всичко преди да попълня PLF, уж четох, внимавах, попълвах много бавно, но пак съм притеснена дали всичко ще е наред.
Притесни ме това, че като получих пдф формата там където съм въвела информация за ваксината има certificate id и expiration - празни полета. Попълвайки въпросите по спомен имаше въпрос само за вида на ваксината, държавата, в която е извършена ваксинацията и дата на втора доза, мисля че няма как да е имало поле за номер на сертификата и да съм го пропуснала.
Допуснала ли съм грешка ?
Скрит текст:

# 691
Pinki, спокойно, и аз се бях притеснила като теб за същото, но грешката е вярна - ще минете 😄
Изнамерих и снимката с моето притеснение:

# 692
  • София
Здравейте, нали мерките на гърците бяха до 06 часа днес. Какво става, дали са останали същите за влизане? Нищо не откривам, Вие знаете ли за следващото десетдневие какво са измислили?

# 693
  • София
Здравейте, нали мерките на гърците бяха до 06 часа днес. Какво става, дали са останали същите за влизане? Нищо не откривам, Вие знаете ли за следващото десетдневие какво са измислили?
За влизане от България си остава същото. Някои острови май ще имат локални мерки.
За връщането не се знае.

# 694
  • Sofia
За влизане от България си остава същото. Някои острови май ще имат локални мерки.
За връщането не се знае.

Днес ли се очаква да публикуват за връщане в България?

# 695
За връщане в България' излезе заповед на нашето министерство
Засега всичко си е така
В гърция сигурно е адска жега ' щом в БГ е 40 градуса
Дано поне сутрин става за плаж' а и морето е над 30градуса и за разхлаждане няма да става
Ама като сме избрали август' ще търпим

# 696
  • Sofia
За връщане в България' излезе заповед на нашето министерство
Засега всичко си е така
В гърция сигурно е адска жега ' щом в БГ е 40 градуса
Дано поне сутрин става за плаж' а и морето е над 30градуса и за разхлаждане няма да става
Ама като сме избрали август' ще търпим

Сега е 30 градуса в Гърция.

# 697
Аз днес се върнах. На Корфу беше 34 градуса в 13.00 ч. В Пловдив - 39 показваше колата.

# 698
Коли под наем Крит - цените се качват много бързо, изборът - стремглаво намалява.
Личен съвет - резервирайте максимално бързо и от рано.
За нас бе остана никакъв избор, търсехме кола за 4ма възрастни с 4багажа. Най-изходната цена за седмицата се оказа 500Е, а колата - тотален кен*ф, с много забележки и технически проблеми. Сега водим гневна кореспонденция с фирмата - Athenacars.

# 699
Ние сме на Тасос, не е чак таква жега 32 градуса беше днес. Наистина от два дни се усеща по - топло, но си подухва на плажа. Иначе водата е чай и наистина не става за разхлаждаше особено следобед 😊

# 700
  • на острова на мечтите
И докато ви четях, ми дойде наум една чуденка. Връщам се в България за десетина дни от Италия през Гърция. Ясно,че ще попълвам PLF документа. Но на връщане към Игуменица пак ли се попълва?! Май ми е глупав въпросът, ама ще съм благодарна, за малко помоШТ Hug
Приятно ви море! Тук е адска жега(45° С). А в Пловдив ме успокоиха, че били пак толкова Joy

# 701
  • София
И докато ви четях, ми дойде наум една чуденка. Връщам се в България за десетина дни от Италия през Гърция. Ясно,че ще попълвам PLF документа. Но на връщане към Игуменица пак ли се попълва?! Май ми е глупав въпросът, ама ще съм благодарна, за малко помоШТ Hug
Приятно ви море! Тук е адска жега(45° С). А в Пловдив ме успокоиха, че били пак толкова Joy
За всяко влизане в Гърция трябва нов ПЛФ.

# 702
  • на острова на мечтите
Yovanka, благодаря!
Подозирах си аз че въпросът ми е тъп, ама да си питам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 703
  • Sofia
Някой прибирал ли се е към България с тези селф тестове?

# 704
  • София
Някой прибирал ли се е към България с тези селф тестове?
Не може да се мине границата с тях, само за ферибота стават.
Какво трябва да се направи по настройките на телефона, че ни наплашиха със страховити сметки от Корфу заради близостта с Албания? Да спрем интернета или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт