COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 981 291
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 5 070
Да вярваш или да не вярваш,, и на кого, и и за какво
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/675868
Да, но Бургас е в тази зона от 3 дни. За тоя план дали знаят от бургаското РЗИ?

# 5 071
Не е у нас - при комшиите е, при братята македонци. Но защо ли този манталитет изглежда толкова познат, близък и роден?
Младоженци в македонския град Тетово организирали сватбата си, въпреки че имали симптоми на COVID-19. "Булката и младоженецът дошли в болницата за вливания, за да се освежат преди сватбата. Вкъщи пили парацетамол и не съобщили на лекаря, че имат температура. Организирали сватбата си с всички екстри. Вкъщи си направили бързи COVID тестове, които показали, че всички в семейството са позитивни, но не повярвали, че тестовете са точни, тъй като си ги купили сами от аптеката. Не са си правили PCR тестове. И след всичко това братът на младоженеца с някои членове на семейството, част от които били позитивни, веднага заминали на почивка в Албания. Това нямаше да стане известно, ако младоженецът не приключи в Инфекциозното отделение с пневмония. Сега следващите от семейството чакат да бъдат хоспитализирани", каза д-р Ефкоски. от ТУК
Не искам и няма да повярвам, че ние в България сме толкова прости, глупави и с промити мозъци като тези...То бива, бива глупост, ама даже и котаракът ми е по-умен от всичките в тази фамилия, взети заедно...Simple Smile:То не е смешно, направо е трагично.

# 5 072
  • София
То тази статия наистина е малко... Какви са тези вливания за освежаване преди сватба?

# 5 073
Слави няма внася за гласуване номинираното правителство..Следваща стъпка нови избори...До тогава служебното правителство и Кацаров дано са адекватни и трезво мислещи, и да не се поддават на провокациите на тези хитреци, начело с Алибегов..

# 5 074
  • София
Трябва да засилят ваксинирането. При достатъчно ваксинирани, заведенията не са проблем. Освен това не желая синът ми отново да няма нормално училище, защото една съседка казала на Иванка, че ваксините разболяват.

# 5 075
Още една моя колежка се реши да се ваксинира след разговор със зет и, който е лекар в ковид отделение. Явно доста я е стресирал. Дано повлече крак, че вече имаме болен колега, а всички се ослушват с ваксинирането.

# 5 076
Цитат
Примерът със сватбарите македонци е показателен, защо безплатните тестове в България биха били пълен провал и пари на вятъра.
Ако се правят задължително на работното място,както е в доста европейски страни,няма да са хвърлени пари на вятъра.Обаче!У нас пак ще гракнат,не просто,че ще ги заразят умишлено,а защото няма да искат да се карантинират.Работодателите у нас,не обичат да отсъства персонала им.По-добре зараза,отколкото да му намалее печалбата.А още по-добре би било,ако лакомията му попречи да си я харчи.WinkТова заслужават.
Цитат
Е този субект Алибегов е супер нагъл!
Кучето скача според тоягата.Във Франция вече полицаи проверяват дали са ваксинирани клиентите в заведенията.
Бълг. управниците са хем крадливи,хем страхливи.Никой няма да вземе адекватни мерки,никой.Ще бъде инересно,ако в един момент ЕС ни наложи задължително ваксиниране,както започна при тях.Алибегов и нежелаещият му да се ваксинира персонал,може да хлопнат кепенците.Няма да бъде абсолютно никаква загуба!Други ще отворят на тяхно място.

# 5 077
Слави няма внася за гласуване номинираното правителство..Следваща стъпка нови избори...До тогава служебното правителство и Кацаров дано са адекватни и трезво мислещи, и да не се поддават на провокациите на тези хитреци, начело с Алибегов..
Другаде са хитреците ама гледат сеир отвисоко

# 5 078
Няма какво да се чудят, ами поетапно да започват с ограниченията, докато не е станало късно и да се напълнят болниците..Заведенията не са никакъв приоритет, направо да започват от тях и моловете и без това в моловете е затворено на климатици и има много зараза, спокойно можем  и без тях временно, според мен.

# 5 079
  • София
Почти никакви ограничения не трябва да има, след като от месеци има ваксини.
П.П. Говоря за ваксинирани.

# 5 080
Почти никакви ограничения не трябва да има, след като от месеци има ваксини.
П.П. Говоря за ваксинирани.
Не мисля, като се напълнят болниците, никой няма да има достъп /нито ваксиниран, нито неваксиниран, за каквото и да е/, да не говорим и за децата до 12г, които не могат да бъдат ваксинирани.

# 5 081
  • София
Аз понеже пиша от тел и се изразявам телеграфно.
Имам предвид за ваксинираните да не налагат ограничения, защото:
1. Това е начин за стимулиране на ваксинацията;
2. Ваксинираните пълнят болниците доста по-малко, отколкото неваксинираните.

# 5 082
Ми този път нека затворят сладкарски цехове, шивашки цехове, и тем подобни. Там работят в затворено сума ти хора. Ааа, и НС, то е като дискотека, там е най голямото плюене....

# 5 083
  • София
И месарски цехове.

# 5 084
  • София
Джъмбо навалицата ще е покрай първия учебен ден. После за Хелоуин, после за Коледа ... Ама, магазин като магазин де, той да ни е кусура!

Общи условия

Активация на акаунт